ראיתם את הפורטל החדש של הרים?
T taz3k New member 7/10/03 #3 זהו, בדיוק, קודם כל ארוך מידי,צריך איזה מסך של 50" אבל עומד בכדי לקבל את כל העמוד. מה הם לא שמעו על להציג את כל הדף על מסך אחד?.... תגיד רשף בלי קשר לזה, מה אתה קם לי ב2:30 ביום כיפור ... סליחה 4:30
זהו, בדיוק, קודם כל ארוך מידי,צריך איזה מסך של 50" אבל עומד בכדי לקבל את כל העמוד. מה הם לא שמעו על להציג את כל הדף על מסך אחד?.... תגיד רשף בלי קשר לזה, מה אתה קם לי ב2:30 ביום כיפור ... סליחה 4:30
X XCrider New member 7/10/03 #4 לאן נעלם הקישור לזמני זריחת ה../images/Emo29.gif? דווקא הפורטל הקודם נראה לי יותר ברור נוח. אין ברירה, נצטרך להתרגל... לחילופין, מישהו יכול לתת לינק לאתר המקורי שמספק את הנתונים הללו?
לאן נעלם הקישור לזמני זריחת ה../images/Emo29.gif? דווקא הפורטל הקודם נראה לי יותר ברור נוח. אין ברירה, נצטרך להתרגל... לחילופין, מישהו יכול לתת לינק לאתר המקורי שמספק את הנתונים הללו?
ה הארי פלונטר New member 7/10/03 #5 ממש במרכז מתחת לקישורים ישנה תמונה של ירח ושם הלוח גם לי לקח זמן להתרגל בכלל ששינו
X XCrider New member 7/10/03 #6 ממש מתחת לאף ולא ראיתי... כנראה שזה נבע מכך שהדף הנוכחי בהיר יותר, ורובו לבן. באתר הקודם היו הרבה יותר צבעים שאפשרו להדגיש אזורים ונושאים שונים. נתרגל.
ממש מתחת לאף ולא ראיתי... כנראה שזה נבע מכך שהדף הנוכחי בהיר יותר, ורובו לבן. באתר הקודם היו הרבה יותר צבעים שאפשרו להדגיש אזורים ונושאים שונים. נתרגל.