ראיתם את הפרסומת החדשה לזינה?

ברודי

New member
ראיתם את הפרסומת החדשה לזינה?

שוב זינה מצדיעה לישראל אבל שירים שונים זה ממש ממש מגניבבב ז"א הגעתי באמצע של הפרסומת, אבל התחלתי מממ.... להתחרפן מאושר
ולשבור כסאות בבית (ניסיתם את הקפיצה של זינה פעם?)

THEchosen1

New member
וויא לא ראיתי...

האמת אחרי שנגמר זינה אני כבר לא רואה ערוץ 10 אז לא יצא לי אבל עכשיו שאתה אומר אני יחרוש בפרסומות עד שאני יראה ... האמת חיפשתי פירסומת .. חקרתי את כל האנשים סביבי... נשאל מחר... איזה נשאל ? נראה מחר !!!!!!!!

ברודי

New member
אני בת!!! מה קשה להבין?!?!?!?!

זה אולי הפעם ה-3 רק בפורום הזה!!!! ארררר בכל אופן כן יש פרסומת חדשה. בגלל השידורים החוזרים הקרבים עלינו לטובה!

ברודי

New member
ענבר אחותי אני לא בקריזה.

אני סתם מצוננת... זה האקמולי משפיע... לא אבל ברצי מה כ"כ בן בשם- ברודי? (עצלנים כנסו לכרטיס אישי ותקראו!!!)

LLRO

New member
אני כל כך אוהבת את הפרק הזה!!!!

לא משנה כמה פעמים אני אראה אותו אני פשוט כל כך אוהבת את הפרק הזה!!! כולם כאלה חמודים שם. וכולם משחקים כל כך טוב!!! בעיקר קווין שאם יש פרק שעליו הוא צריך לקבל את פרס השחקן הטוב ביותר בעולם זה הפרק הזה..... והנשיקה...
מה הייתי עושה בשביל להתחלף עם לוסי באותו רגע....

ברודי

New member
חחח באמת היה פרק נחמד...

אהבתי את קווין היום הוא שיחק מעולה!!! והקטע עם המים
היה כזה עצוב ו...מקסים... אהבתי איך שגבריאל ידעה מראש על התוכנית וידעה להגיע בזמן עם שמיכות היא כ"כ לא סיידקיק ז"א היא פשוט חלק עצום מהכול.

ברודי

New member
שששש....

אני דו-מינית
חחח... סתם סתם. זה לא בקטע של "להתאהב" זה "תסביך אימהי" שיש לי כלפיה. היא מייצגת דמות אימהית בישבילי... (NOT) קשיבי לא צריך לתרץ את זה היא פשוט מושלמת....

gabrielle

New member
תמונה מהמת שמת...

אני מתה על התמונה הזאת:) כןכן זאת הופ...:) תסביך אימהי? חחח- עזוב... בלי הסברים- היא לא דורשת הסבר, לעומת זאת דרוש הסבר איך אפשר שלא "להתאהב" בה...

ברודי

New member
ראית תמונה שלה שלא מהממת?!

אני מקווה שה- "עזוב" שרשמת זה- עזבי עם שגיעת חטיו... או שמא טעיתי בלהבין את מה שרשמת... בכל אופן אני נגד עיקרון ההתאהבויות... לא יודעת מה יש לי עליה, מעדיפה לא לתת לזה שמות....

gabrielle

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בחיים לא צחקתי ככה , טוב אני חייבת לתקן אותך בעניין הזה.... שגיאת חטיו... ניראה לי שברת שיא , עשית שלוש טעיות במילה של 4 אותיות... שגיאת כ-ת-י-ב... ה-"עזוב" שלי זה רק ביטוי - אני יודעת שאת בת אל תדאגי! וכתשובה לשאלתך- לא, לא ראיתי תמונה שלה שהיא לא מושלמת, לא משפט שהיא הוציאה מהפה שהוא לא מושלם, וגם לא חיוך, מבט, הבעה - לא מושלמים. מושלמת.

THEchosen1

New member
טוב אם כבר התחלתם ...

מעין לא שירשור , של גבריאל אני חייבת לשים פה תמונה .. (מה יש לי עם ה..... ? ... ?..... ? ... כנראה שהנקודות האלה עושות לי את זה .. )

למעלה