ראיתם את הפרסומת החדשה?

shiri_b

New member
ראיתם את הפרסומת החדשה?

נחמדה

*neta*

New member
../images/Emo6.gifכן...

הפרומו החדש בהחלט מושך
היו 3 פרומואים, הראשון הכי טוב

ברודי

New member
רק נחמדה?!

הפרומו החדש גדווווול... אהבתי לחלוטין. הפרסומות שלהם שמה בערוץ 10 יותר טובות מהתכנים שהם מציעים. בכלל הקטע עם ה-חסקה חסקה , נקרעת כל פעם מחדש
(אנחנו מדברים על אותו פרומו מקווה
)

shiRan WP

New member
דאמממממ איט!

בדיוק זיפזפתי לי בין הערוצים וכשהחזרתי ל-10 ראיתי את זינה ואמרו "ישראל" או משהו... מה אומרים בפרומו הזה? אם מישהו זוכר הראשונה- מדליקה השניה- השיר פצצה השלישית- לא ראיתייייי

ברודי

New member
אוי זה ענק!!!

עשו אוסף שירים שזינה אוהבת משהוא כזה ואז יש על המחנה נדלק ירח ורואים כזה ירח ומחנה כזה כאילו קטעים מזינה שהיא נלחמת... ויש- חסקה חסקה וגבריאל וזינה שטות כזה בסירה כזאת בנחת מחייכות ואז פתאום קופצים עליהם מהמים כאלה אנשים רעים
והם הולכים מכות (משעשע) ויש אהה.... משהוא עם הדרך שכחתי. ורואים את זינה עם הסוס הזה שעף של הוולקריות (טעות כתיב בטוח) ויש גם את השיר הללויה הללויה ושוב קטעים מזינה שהיא נלחמת בקיצור שופך עולמי. אני אישית מעבירה לערוץ 10 -בשביל- הפרסומת
יש אותה מלא האמת במיוחד כשיש זינה אז בפרסומות. שווה עוגייה

ברודי

New member
אה-הם משהוא לא בסדר בהודעה שלי..

יותר מדי-"כזה" ו-"כאילו" קורה לפעמים... קצת חולני, אבל קורה...

*זינה*

New member
חחח כמו בחלום שלי... ../images/Emo6.gif

"בלי כאילו וכזה, דבר אליי ברור..."
פחחח
ברוכה הבאה (או ברוך הבא?) לפורום!

hilabg

New member
לדעתי הפרסומת גרועה ולא קשורה אבל

בכל זאת, לדעתי זה אומר שהם ימשיכו לשדר זינה גם אחרי סוף העונה (אולי יביאו את העונות מההתחלה או לפחות ישדרו את השישית מההתחלה), אז זה גם טוב. לפחות מפרסמים... אל תהרגו אותי בגלל הדיעה שלי... :)

Dafi the Mighty

New member
אני דווקא מתה על הפרומו!

הזה עם החסקה קורע אותי. אני חושבת שמאד יכול להיות שהם ישדרו את העונה השישית מחדש (אני דיי משוכנעת שהם ישדרו את העונה עד הסוף- הם הרי לא רוצים עוד צרות מאיתנו) אבל ממש לא נראה לי שישדרו את כל העונות מההתחלה. למה להם? הם לא קנו ואני לא חושבת שכסף זה משהו שממש יש להם.

xena son

New member
הייייי!!

זה כבר שבוע וחצי הפירסומת עם אני לא טועה ראיתי את זה יותר ממאה פעם וגם הקלטתי כל פרסומת של זינה אני מקליט. בייי!!!.

הפרסומת הזאת פשוט מגניבה!!! ../images/Emo9.gif

היא ממש מקורית וחמודה! התלהבתי...

LLRO

New member
אני דווקא לא אוהבת

הפרומואים שלהם מעצבנים אותי! הפרומו הראשון עם דיווה היה מעולה ומתאים לזינה ולתוכנית בכלל שני הפרומאים האחרונים פשוט מטומטמים!! למה הם מנסים כל הזמן למצוא קשר בין זינה וישראל\יהדות? בהתחלה "אתם מוזמנים לחינה של זינה"
חלש מאוד... וכל התמונות לקוחות מהפרק שאני הכי שונאת בכל העונה. ועכשיו שירי ארץ ישראל האהובים על זינה??? חוץ מהקטע עם החסקה שהוא מצחיק בטירוף, הפרומו הזה גרוע

ברודי

New member
טוב נו דעתך אבל...

הקטע הוא לא לקחת קשה את הפרומו, זה סתם משעשע. עם החינה של זינה התמונות באמת לא היו יפות, אבל הפרומו היה קליט, חינה זינה. והשירי ארץ ישראל, בוא נאמר שערוץ 10 יודע שזה הסוף שלו אז הוא לא מפחד לקחת החלטות נועזות
כי תודי שלקשר בין זינה לשירי ארץ ישראל זה שונה, זה מיוחד. הפעם לא סתם מראים לנו קטעים נבחרים מזינה ואומרים- זינה א-ה בשעה 6:00 הם מנסים שגם לפרסומות יהיה תוכן והקשרים בין הקטעים שהם בחרו. מראה שהם ממש השקיעו מחשבה בזה!

Benjemin

New member
בקשר לפרסומת החדשה !

חברים יקרים, כתבתם כ"כ הרבה תגובות על פרסומת חדשה, ואני לא הבנתי מהי ?! אנא הסבירו לי : על הפרסומת, מה יש בה, ולמה היא נועדה !!! ספרו את הכל ... בן

*neta*

New member
הפרסומת..

יש בה קטעים מכל מיני פרקים שמותאמים לשירים שמושמעים ברקע ומטרתה לפרסם את הסדרה ולמשוך צופים.

למעלה