ראיתם את הפרסומת של תנובה עם הגברים

nir2323

New member
ראיתם את הפרסומת של תנובה עם הגברים

הפרסומת החדשה בערוץ 2 , על המבצע החדש של משכורת נוספת ( = גבר נוסף!) נכנס הגבר השני הביתה, מנשק את אשתו (בפה) , ואח"כ מנשק את הבעל הראשון על הלחי !. כן כן בערוץ 2 - פרסומת ישראלית. אז נכון, זה לא זוג של שני גברים, בפרסומת כמו שניתן לראות בגרמניה למשל. אבל זה צעד בכיוון... וחוץ מזה הקוטג´ של תנובה ,הרי לוקח את האליפות בכל מקרה !

deriarie

New member
מממ... לא ממש...

צר לי יקירי, אבל בפרסומת אין סאב-טקסט הומואי אלא סאב-טקסט שוביניסטי גברי: גבר = משכורת, אשה = עבודות בית. ובתוך כל שוביניסט גברי מסתתר הומופוב קטן, לכן אני ממש לא מתלהב מהפרסומת. בוז !!!

טל קר

New member
../images/Emo25.gif אבראבו. אתמול בקניון קניתי

רק שטראוס, מאותה סיבה.

nir2323

New member
השוביניזם ברור, אבל עדיין יש נשיקה

השוביניזם ברור וגלוי . משכורת נוספת = גבר נוסף. זה מוצג בצורה הכי ברורה שיש בפירסומת, לא ברמיזה או משהו. אבל עדיין, לדעתי זו פעם ראשונה, שבפרסומת ישראלית , מראים - גבר שנכנס הביתה ומנשק את הגבר השני על הלחי, לא נשיקה וחיבוק של אחי מגבעתי, אלא נשיקת אהבה קלילה של שלום הגעתי.! וכדאי לנסות לראות גם את הטוב ולא רק את השלילי ! .

MARMELAD

New member
עדיין לא ראיתי

היום אני לא אלך לישון עד שהנושא יוברר

deriarie

New member
זהירות

רק על תחכה בערוץ 10 - לדעתי כבר אין שם פרסומות (עם רייטינג כזה, מה הפלא?)

dodobird

New member
מה לגבי דודי../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

שותפה שלי ישבה וראתה טלויזיה. ערוץ 2. אמצע היום. הפסקת פרסומות. הכל שקט מסביב, והפרסומות רצות בבנאליות אופינית על המסך. ציפור לא צייצה, צרצר לא צרצר, אפילו המכוניות בדיזנגוף עצרו את מפלטיהן. לפתע,השתנקות. את ההמשך אתם בטח מתארים לכם, אם ראיתם את הפרסומת. אני רק מבקש מכם לספר לי האם אמת הדבר או ששותפתי שתחיה מתחילה להזות. אם לא ראיתם-
דודי מתקלח.ללא כל אזהרה. ככה על המסך. כן כן,באמצע היום. איי גוועלד. את הצעקות שאני שמעתי אח"כ (כמובן שפיספסתי את הדבר עצמו) אפשר היה לשמוע עד למחלף ההלכה. "אתה לא יודע! הם לא נורמלים! בלי להזהיר!" זהו. מישהו ראה?

deriarie

New member
ראיתי

ותאמין או לא - הוא מפיל את הסבון במקלחת...

למעלה