ראיתם את הפרסומת שמככבת מדי...

O Boy

New member
ראיתם את הפרסומת שמככבת מדי...

פעם בפורום שלנו? זו של ג. יפית. אני בתור מפרסם בחיים לא הייתי רוצה שהיא תפרסם את המוצר שלי, היא כ"כ בעעע. כזאת פלוצה: "אני ממליצה רק".... בעע

מאיה1983

New member
דעתי בעיניין

הא לא נראית כמו שיא השלמות בדיוק.. חחח... וכמו אחת שרוצים להיות כמוה. אבל יש לה את הניסיון חיים כנראה בצריכה. ואנשים רואים בה דמות שאפשר לסמוך עליה. אולי דווקא בגלל שהיא מכוערת. אבל נחמדה. שטויות, עזבו אני לא יודעת. אבל בטח יש סיבה שהיא עדיין ממשיכה לפרסם מוצרים בטלויזיה... לא סתם

היא מפרסמת רק דברים שהיא ניסתה

וטוענים כי הפרסומות שלה אמיתיות וכי היא מפרסמת רק דברים שהיא מאמינה בהם וניסתה בעצמה. כך לפחות אומרים ולכן היא רכשה לעצמה שם של מפרסמת אמינה לכן ממשיכים בעזרתה, ציבור הקונים מאמין שאם היא ניסתה ובדקה- שווה גם להם.

אתם יודעים למה היא מפרסמת ולא

מישהו אחר
כי היא מנהלת את המשרד פרסום הזה.. היא המנכ"לית
ראיתי פעם ראיון איתה שסיפרו קצת עליה ואמרו שהיא המנכ"לית.. בטח בגלל זה
וגם שאלו אותה בקשר לשם שלה והיא אמרה שהשם משפחה שלה זה גרינברג. אז יפית גרינברג.. עלק יפית
חחחח קופית גרינברג

מאיה1983

New member
אז איך היא מפרסמת ניתוחים פלסטיים?

ובאמת ראיתי אותה מפרסמת כאלה... ולא בדיוק נראה לי שהיא ניסתה אותם על בשרה.. חחח.... למרות שהיא אמרה בפירסומת שהיא ניסתה ובדקה..

felis baby

New member
ג. יפית בעעעעעעע

אני כל כך שונאת אותה! אבל היא קורעת! במיוחד שהיא ממליצה על תחבושות לבריחת שתן.. והיא רחוקת משפחה של חברה שלי אז אנחנו כל הזמן צוחקות על זה.. אני לא מבינה איך היא בכלל הגיעה לטלויזיה!?
היא דומה להיפופוטם!

למעלה