ראיתם את הפרק שהיה עכשיו????

אדם חדש

New member
ראיתם את הפרק שהיה עכשיו????

איזה בעל יהודי מעצבן!!! הוא ממש הרתיח אותי עם כל ההערות הנוראיות האלו!!

misterZed

New member
ממש בושה!

השון הזה כזה סוציופת. הזוג הערבי היו ממש חמודים ואחלה אבל השון האידיוט הזה - פשוט בושה וחרפה. מסכנה אמל... מה עבר עליה.

רררררררררר

רציתייייי להחטיףףף לו מכותתתתתתת!!! מה זה ההתנהגות המגעילה הזאת?!?!?!!?!?!? אייככככככככככס במילה אחת

בושה ליהודים ולאיילת במיוחד

שכל הארץ ראתה כמה בעלה מגעיל ואנוכי וגזעני, וייצג את האשכנזים על הצד הרע ביותר שיש. הייתי במקומה מתביישת שכל הארץ רואה את בעלי מתנהג ככה, ואחריי שהיא תראה את התוכנית היא בעצמה תזדעזע. וחוץ מזה בכפר הערבי הכל היה בלי תלונות, אפילו אווירה של יותר מדיי טוב. בסיכום הפרק הזה היה ממש לא במקום, שהיה אמור להיות משודר ביום שהתחילה המלחמה ודחו אותו לאחריי המלחמה, ובסיכוםםםםםםם - פרק ממש לא לעניין, הרגשתי נבוכה!

mori13

New member
בן אדם פרימיטיבי,חשוך ..

צר לי על ילדיו של אותו יהודי שהפתיחות למנטליות ותרבות שונה,מעניינת ועשירה אינה חלק מחייהם..מזל שיש את אמא איילת שמאזנת את המצב או לפחות מנסה..

באמת בושה...

הוא ממש הגעיל אותי..., לא ברור לי באמת איך האיילת הזו חיה איתו אני בספק אם זה מאהבה (או שזה בגלל הכסף או שהיא על כדורי הרגעה כלשהן..), בקיצור, האמל הזו עשתה בשכל שעברה לצימר - היא הייתה צריכה לעשות את זה כמה ימים לפני או לדרוש "הפסקת תוכנית" עדיף להיות אם חד הורית מאשר בעל כזה, הוא שרוט חזק... אם היו משלמים לי - לא הייתי מסכימה להשתתף בתוכנית הזו..

למעלה