ראיתם את הפרק של היום?

celecte

New member
ראיתם את הפרק של היום?

איזה מסכן גיז´ה עד שהוא סוף סוף אמר לגי´גו שהוא אבא שלו ובסוף הוא השאיר אותו במעון. הוא הי כזה עצוב שממש ריחמתי עליו. ולכלוך שהסכים לא לאכול- איזה חמוד. הייתי בטוחה שהוא לא יעמוד בזה. ודבר אחרון : דלפינה התחילה לעצבן אותי ,היא הפכה להיות קרציה וממש מעצבנת. אך היא נדבקת לזבוב והיא לא מוכנה להבין שהוא לא אוהב אותה. אני חושבת שהגיע הזמן שזבוב וברבריטה יהיו חברים עוד מעט העונה נגמרת ( בסוף זה יהיה קצר בדיוק כמו עם פטו וברקודה) אז קדימה שיזדרזו. * איפה השחקנית ששיחקה את מתילדה משחקת עכשיו? (אני רואה גם הפיתוי וגם להתאהב ולא ראיתי אותה שם). זהו שיהיה לכם לילה טוב או מי שיקרא את זה מחר בוקר טוב או צהרים טובים. celecte

Kingomri

New member
אני בדכאון עמוק

אני לא מאמין! גיז´ה אמר לג´יג´ו שהוא אבא שלו? אהההההה שלושה פרקים רצופים כבר הפסדתי :~~~((( בכל אופן. אני לא ממש בטוח שברבי וזבוב יהיו ביחד. מה, בטח בפרק סיום זבוב יהיה עם דלפי וברבי עם פטריסיו, לא? אפילו שפטריסיו קצת מתאים למרטינה... אה, וסתם שתדעו, בנוגע למחזמר "קטנטנות" שיעלה בפסח פתחתי היום את העיתון ונדהמתי לראות שליאת אחירון תשחק את בלן. כי עד השבוע יעל בר זוהר הייתה אמורה לגלם את התפקיד. אבל אחירון הרבה הרבה הרבה יותר מתאימה לתפקיד, זה היה נדרש. אבל הרבה מכוכבי ערוץ הילדים (אני שמעתי טל מוסרי, דנה דבורין ועוד. לא יודע מה איתכם) יככבו שם. ולסיום. תום אבני. בתפקיד פליפה. זוועה! א. הרבה יותר מתאים לו לשחק את לכלוך ב. הם עשו את זה רק בשביל שיהיה לו את הרומן עם פטו/קמילה אבני רומנטי לעת זיקנה. והוא כולה בן 15. זהו. אל תשאלו מאיפה אני יודע, כי אני לא יודע. אני רק מאוד שמח לראות הרבה אנשים בגילי (פחות ויותר) כאן בפורום. מאגניב. קטנטנות, חוצה גילאים...

למעלה