ראיתי אותו היום בבוקר..... רוב הבגדחים יפים...אני אהבתי אבל זה יעני כרגיל תמיד יש להם את אותו סגנון.......... מה אתם חושבים על הבגדים???? על הקטלוג הכחול שלהם היו הרבה ויכוחים אצלנו........ יאללה אני מתה לדעת מה אתם חושבים...
נחמד שהם רצו לזעזע אותנו התמונה עם כתם הזיעה פשוט השאיר אותי ה-מ-ו-מ-ה.. וכך גם התמונה של הבחורה רוכבת על הבחור שהוא מכניס לה אצבע לפה והוא לובש רק תחתונים ואפשר לראות שהוא לא נשאר יותר מידי אדיש אליה... אבל ה- תמונה היא התמונה שמישהי מוציאה את החוטיני מהתחת... חחח זה היה ממש מצחיק... בכל את, היו תמונות שלא הבנתי את הרעיון וזם היו יכולות להיות יותר מקוריים. למשל תמונות של זוגות מתחרמנים במטבח.. כבר ראינו תמונות כאלה.. לא מעניין... או התמונה שעומר ברנע מוציא בירה מהמקרר היתה דיי סתמית.. התמונה שלא הבנתי היתה הבחורה שמתפשטת במקלחת... מה כאילו היא הולכת להתקלח אז היא מתפשטת ועושה פוזות?? זה לא מתאים לקו של הREAL LIFE שלהם... פשוט נראה לא קשור... אם מישהו הבין את זה אחרת הוא מוזמן להסביר לי... הקטלוג הציוני ביותר הקודם היה לדעתי יותר מעניין ויפה. גם בגלל שהיו לו יותר כוונות בין השורות וגם בגלל שמירי בוהדנה המהממת הית שם.. אז איפה היא עכשיו?!? כל כך מהר ויתרו עליה TNT? או שהיא ביקשה סכומים מוגזמים והם החליטו ללכת על דוגמניות סוג ג' שגם ככה אין להן בעיה להתפשט מול המצלמה?
אנחנו באותו ראש חחח.... גם אני הראשונה ששמה לב לכתם זיעה וזה כזה הרג אותי נראה לך שזה אולי בכוונה????זה מה שכולם חשבו אני לא בטוחה שזה היה ממש בכוונה...חחח ןוהתמונה שהיא מושכת לו בתחתונים הרגה אותי מצחוק דווקא אהבתי אותה אפילו לאמא שלי אמרתי את זה חחחחחחחחחחח ומירי בוהדנה בהחלט שאאווהההה!!! וכמו ששמתם לב הדוגמנים האיכותיים לא מתפשטים כל כך בקלות אז מביאים איזה רוסיה {לא שיש לי משהו נגדם זה פשוט משהו שחברה שלי הפנתה אותי אליו}שתתפשט להם......
...סתם. תראי אני יכולה לדבר שעותתתתת על קטלוגים.... אני מאסטרית הקטלוגים חחח.... אני מסתכלת על הפרטים הקטנים...אני אוהבת דברים מיוחדים ומעניינים. והקטלוג של TNT זו חוויה תרבותית בשבילי..(נו זה בצחוק אני לא באמת
..) למשל הקטלוג של פוקס הוא ממש היה אכזבה לעומת הקטלוג המגזין הקודם שיצא בקיץ... קצת התאכזבתי... אבל ... אמממ נראה לי שזה לא הכי מעניין אז אני אפסיק לזייייןןןן את השכל... וסתם לידע כללי הבגד האהוב עליי של TNT הוא התחתון החוטיני רשת הלבן.. פשוט מדליקק... זהו. תעשו חיים
(להבדיל מפוקס למשל...) אין לי משהו נגד פרובוקטיביות כזו או אחרת אבל צריך שיהיה באופן שגם יכבד את החברה,הקונים ואת הדוגמנים... לדעתי כמובן... למשל קחו את התמונה עם הכתם של הזיעה בחולצה... כתמי זיעה מכערים את הבגד לא משנה עד כמה הוא יפה על הגוף או על הקולב! אז מה הפואנטה פה לא הבנתי ממש, הם רוצים להגעיל בנוסף לזעזוע ?! חוץ מזה שtnt רוצים להיות רייל-לייף, אבל יש גם (כמו שאמרו מקודם) את התמונה של זו שעושה סטרפטיז בדרך למקלחת... מה הרייל לייף פה?! חוץ מהפוזות הבגדים נורא רגילים כמו כל עונה ואין פה חידוש... תוחזר מירי (בוהדנה...) לאלתר
בקשר לקטלוג עדיין לא ראיתי, אבל מחר אראה אותו. אתם צריכים להבין שסקס זה מה שמוכר בזמן הזה. ומירי, מירי בוהדנה, צריכה לחזור לאלתר, לא שזה ישנה את המכירות שלהם, שהן לא הכי בשמיים.
כל החברות האלא בשקל וחצי מנסות לשווק חוברות פורנו ולא בגדים .... או דוגמניות פורנו ולא את הבגדים שהן לובשות , בקטלוג של פוקס מלבד יעל בר זהר ויהודה לוי לא שמתי לב בגלל לבגדים שהם לבשו.... תגידו לי מה זה פה , מה מנסים למכור לנו ? את הגוף המושלם של הדוגמנית או את הבגדים ... או שאולי הבגדים כל כך מכוערים שלפחות הדוגמניות מכפות עליהם ... כי ביניינו , בגד שנראה על יעל פצצה , יהיה מזה מכוער עלי .... אז למה החברות האלו לא מחפשות דוגמנים רגילים , שידגמנו באופן מפתיע :בגדים ???? לדעתי זה ממש אאוט כל הסקס סטייל שתפס לאחרונה .... בנות תמימות מנסות להראות כמו הדוגמניות והורסות לעצמן את הגוף וגם את החיים ...