ראיתם את הראיון עם השחקנים הארגנטינאים?

maozeitan

New member
ראיתם את הראיון עם השחקנים הארגנטינאים?

מראיין אותם ישראלי לשם שינוי יודע ספרדית אבל מדבר במבטא ישראלי כבד ומנסה לשחק אותה ארגנטינאי חחח http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3406385,00.html

rosedal

New member
חחח דווקא ראיון יפה! שיחק אותה!

לא ראיתי שהוא מנסה לשחק אותה ארגנטינאי! חחח איך הבחנת בכך?

maozeitan

New member
לפי השאלות הבאות !

כבר בשאלה הראשונה הוא אומר por que no te quedas ACA ושהאלה היא למה הוא פונה אליו בגוף שני ולא ב USTED? למה הוא חבר שלו? אח שלו? תיהיה מנומס בן אדם ! חחח קלטת בשאלה השניה? subiste al shaar cinco חחחח איזה עילג !! שער סינקו (יענו שער 5 של האוהדים) בשאלה האחרונה sabes la tuya como va סאבס לה טוז'ה קומו וא?? הוא אומר טוז'ה !! חחח אם זה לא מנסה להיות ארגנטינאי מה כן??? אבל בגדול הוא יודע ספרדית (פחות או יותר)

rosedal

New member
טוב צודק אני גם רגיל לקסטז'אנו יותר

מלספרדית האמיתית שלך בספרד! יחי המלך!

כרוני

New member
חחח עוד אחד שעשה קורס של שבוע

במכון לידידות אמריקה [מאיפה הם הביאו את השם הזה] טייל חודש וחצי בארגנטינה ועוד מדבר ב-ז' כי עומד מולו ארגנטינאי..... טוב שלא שאל אותו: esta posible q no te vayas חחחחח נשמע שהוא שנן את השאלות בע"פ......

אני פשוט לא מבינה אותך.

אמנם אני מקבלת את שתי הטענות הראשונות שלך, אבל אני מתנגדת בתוקף לשלישית. תגיד לי, יש לך בעיה פסיכולוגית? כשמדברים לא נכון אתה קופץ ועושה רעש. כשמשתדלים לדבר נכון אתה צוחק ובז. מה צריך לעשות כדי שאדון מעוז איתן יהיה מרוצה?? הבן-אדם ידע שהוא עומד מול דובר קאסטז'נו ולכן הוא מנסה לסגל לו את אותו סגנון דיבור כמו של הארגנטינאי. אני דווקא מעריכה את אותו אחד. כן ירבו כמותו.

כרוני

New member
בתור משהי שפתחה כרטיס ביוני (היום זה השלישי)

יש לך הרבה מה לומר ונראה שגבשת דיעה די מהר. (למרות שאת צודקת במאה אחוז.....מעוז צריך ללמוד עוד דברים חוץ מספרדית) פה, אצלנו, בדר"כ, תהליך ההכרות הוא קצת שונה.... לרוב זה סתם "שלום, אני בת 15 ורואה טלנובלות תתרגמו לי את השיר של ......" או "שלום אני בת 13 ויש לי מלע תאויות חטיו כי דוד שלי הקטן רושם בשבילי......" זהו. סתם ככה, לידיעתך.... כדי שנעריך גם אותך.

האמת היא שאני עוקב אחריי המתחרש בפורום

כמה זמן מה, ככה שכבר נתקלתי באנטיפטיות הידועה לשמצה. וכפי שאתה בוודאי רואה, אני לא עוד אחת מהן בנות שדיברת עליהן.

maozeitan

New member
עינב משהו כבר אמרנו?

או שאולי מדובר במירי דבוש? או שמא בצ'יקיטינה? או בכלל בכרוני שמתחזה בעצמו לילדות בנות 13 ומבקש מגולשי הפורום שיתרגמו לו שירים של טלנבולה מישהו יש לו מושג??? כל כך הרבה שאלות וכל כך מעט תשובות !!!

לא עינב, לא מירי דבוש וגם לא צ'יקיטינה

אין לי מושג מאיפה הקרצת את השמות האלה. אני the girl in blue . זאת אני. נעים מאוד (או שמא לא?)

Yali9

New member
כרוני - זה מאוד מאוד מאוד מעניין ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

אתה תמיד בודק את הכרטיסים של הבחורות שנכנסות לכאן? בהחלט נקודה למחשבה...

maozeitan

New member
הוא מתעניין בבחורות וזו זכותו !

יש כאלה שאוהבים לשחק במחשב יש כאלה שאוהבים לשחק בפליי-סטיישן ויש את כרוני שמתעניין ואוהב לשחק עם הבחורות

למעלה