ראיתם את הרוכב של CSC

IlanShacham

New member
ראיתם את הרוכב של CSC

עם הצינורית של הקאמל-בק מציצה מתוך החולצה? (הראשון שחצה את הקו) כנראה שארגנו לו קאמל בק דקיק שישב מתחת לחולצה. גדול

aFish

New member
עכשיו הרגת אותי...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בדיוק נכנסתי לשאול על זה (
) מדהים הדבר הזה....חשבתי שזה אולי הקטטר שלו... בכל מקרה...אחרי שחדוה (אשתי) קיבלה היום הסבר על רכבת הדואר הכחולה היא אמרה: "זה הרי בדיוק מתאים לפתגם דָוַור דָווּר על אופניו"
צודקת או לא?

DubiStein

New member
רכבת כחולה

אכן היא... ראיתי רק עכשיו את התקציר (היה מבחן היום מה לעשות אז הפסדתי לצערי) ואני יושב עם חיוך, וראואה איך הם הולכים להלביש לארמסטרונג את הצהוב... היה מדהים הם שיחקום אותה ודרך אגב שמתם לב לביקורת שארמסטרונג העביר על החוקים החדשים בטור בראיון מיד לאחר הזכיה במקום הראשון היום? ואיזה חיוך!!! חיוך של פעם שישית אם תשאלו אותי...

yaelh8

New member
../images/Emo45.gif

אני מבינה שבתקציר ה"פרשנים" לא דיברו תוך כדי הראיון אז יכולת להבין מילה. בשידור החי הם תירגמו (את האנגלית!!!) של ארמסטרונג ל... אנגלית. בקיצור דיברו ביחד ככה שלא הצלחתי להבין כלום. אתה יכול לספר מה הוא אמר? לדעתי הפרשנים האלה יותר קשקשנים מאברהם גרנט ורמי וייץ ביורו(וזה קשה!) ובנוגע לחיוך... אתה כל כך צודק יעל.

הוא לא דיבר אנגלית...

כבר כמה שנים (אני חושב שמאז 2001) שארמסטרונג לא מתראיין באנגלית בזמן הטור, אלא בצרפתית. בפעמים הראשות שהוא זכה בטור, הוא זכה לביקורות קשות על כך שהוא מתראיין באנגלית. הצרפתים הנפוחים (מצטער מאדמאן) והמדושנים, טענו שזה שהוא לא מדבר צרפתית זו עוד הוכחה לכך שהוא חסר תרבות. ולא מבין את האופי של מרוצי האופניים, ומאז הוא התחיל להתראיין בצרפתית. ד"א רוב הרוכבים מתראיינים בשפות אירופאיות, בעיקר צרפתית, ספרדית ואיטלקית. שון קלי האגדי (מגדולי הרוכבים בכל הזמנים) הפרשן של יורוספורט, יודע לדבר ב-7 שפות אם אני לא טועה. לצערנו בגלל שהוא אירי, אז דווקא באנגלית קשה להבין אותו.

באחד מהראיונות אתמול הוא כן דיבר

אנגלית בועז. והשדרן לא הבין שזו אנגלית והחל לתרגם הכל- עד שחכם אחד הפסיק אותו.

בראיון שהיה בלילה בתקציר?

או בראיון מיד בסיום הקטע? בתקציר שהיה בלילה ביורוספורט ראיתי שהוא דיבר אנגלית, אבל מיד בסיום הקטע היומי, אני חושב שהוא דיבר צרפתית.

הפתרון:

מכיוון שראיתי את חומר הגלם: הוא התחיל בצרפתית עילגת (אפילו אני הבנתי), אח"כ נשאל באנגלית, ענה בצרפתית, תורגם מיד לאנגלית, נשאל שוב באנגלית, שאל אם לענות באנגלית, נענה שכן, וענה באנגלית. פשוט לא?

לפני השלב..ב"הכנה"

ראיינו אותו בצרפתית, והוא ענה באנגלית- השדר לא זיהה ותירגם הכל. וגם אם הוא החל בצרפתית ועבר לאנגלית- השדר לא יודע להבדיל מתי עוברים שפה?!

yaelh8

New member
לאחר הזכיה

ראיינו אותו. הוא התחיל בצרפתית וגם המראיין ותירגמו אותו אחרי 2 שאלות בערך המראיין עבר לאנגלית וביקש מלאנס לענות באנגלית וכל היה עד סוף הראיון. מה שלא ברור לי למה המשיכו לתרגם אם הוא התראיין באנגלית. מה שמביא אותי למסקנה שהמתרגם בכלל לא מקשיב למה שהוא אומר... ותודה על התשובה למי שענה

DubiStein

New member
כן

הוא אמר שזה היה הנג"ש הכי קל שהיה לו אי פעם! אולי זו איזו עקיצה לחוקים החדשים... הוא גם אמר שלא משנה מה מנסים המארדנים לנסות לעשות, הוא ממשיך בשלו ועושה הכל כדי לנצח, ומכבד את המארגנים של הטור עם זאת הוא אמר הכל בנימה קצת צינית, מעין "לא יעזור מה תעשו חבר'ה, אני הולך לקחת את הטור הזה ודי בקלות" אבל שוב, זו רק פרשנות שלי

aFish

New member
הוא אמר משהו כמו...

"אני מאד מכבד את המארגנים, יש כללים ואנחנו משחקים לפי הכללים". ונקודת המחץ...."אם מגבילים בנג"ש את הזמן שאפשר לאבד....אנחנו נצטרך לעשות זמן (Make Time כמדומני במקור) במקומות אחרים". הדוורים באו לעבוד

על צינוריות וגלגלים

הראשונים שהשתמשו בזה במרוצי הכביש במרוץ בינלאומי רשמי היו רוכבי הנבחרת האמריקאית של המרוץ הקבוצתי נגד השעון באולימפיאדה של אטלנטה (אני מקווה שאני מדייק כי זה מזכרון). היה אז מחקר שהראה כי הבליטה שנוצרה על הגב שיפרה את התצורה הארודינמית. מאוחר יותר גילו כי בחום שצפוי במהלך המרוץ השקית על הגב תוריד את טמפרטורת הגוף ותשפר ביצועים. למה זה לא תפס? לא יודע. אני עדיין מנסה להבין את הקטע של טי מובייל עם הגלגלים היום.... לא מבין. כישלון ידוע מראש. מיד בזינוק של הוורודים היה ברור שאו שהם גאונים שיודעים מה שאף אחד לא יודע או שהם טיפשים שלא מבינים מה שכולם הבינו. בסוף אולריך חטף רק 38 שניות על הראש בזכות חוק שאף אחד חוץ מברונייל,ריס ועוד כמה עו"דים הבינו. וכמו בכל שנה התברר שוב כי בפרטים קטנים אין על הארמסטרונג וברונייל. וזה עוד לא נגמר. מי שיבוא לצפייה של הקטע ה- 16 ישמע למה ישנה אפשרות וארמסטרונג רק סיבך עצמו.

נתי הכוונה היא לקטע השישי מחר...

מחר תתקיים צפייה משותפת של הקטע השישי של הטור, לפרטים תפנו ליאיר במייל.

למעלה