ראיתם את הרייטינג של הסדרה

q1231

New member
ראיתם את הרייטינג של הסדרה

ב"רייטינג"? הוא רק 4.0% זה כל הרייטינג ש"סודות החיים" מקבלת אני ממש מעוצבן שאני כבר לא יודע אם צריך להאשים את "רשת" שמשדרת אותה בשעה קצת מאוחרת בניגוד לאוסטרליה שם היא משודרת ב21:30 .אני מקווה שבהמשך העונה הרייטינג יעלה כי העונה הראשונה במיוחד ממש מעולה.

q1231

New member
שכחתי לציין

שפרק אחר של הסדרה קיבל רייטינג יותר גבוה של 6.2% אין לי מושג איזה מהפרקים קיבלו רייטינג יותר גבוה אבל אולי עדיין יש תקווה.

python 4

New member
q יקיר,

אין לך ממה להתעצבן, הרי רייטינג של 4% הוא מצויין עבור סדרה אוסט' בערוץ 2, בשעה כזו, ואין שום סיבה שברשת יחליטו להוריד אותה בגלל הרייטינג הזה. אני בטוח שהם מרוצים ממנו. הרי גם אוז לא קיבלה רייטינג בהרבה יותר גבוה, לא? זה לא כמו קרוב רחוק שהיה לה רייטינג 0.08% ולכן הורידו אותה בלי הרבה כאבי לב.

q1231

New member
אי אפשר לדעת

בישראל אוהבים להתעלל בסדרות אוסטרליות ואי אפשר לדעת מה זה בשבילם רייטינג נמוך אני רק מקווה שהסדרה תעלה ברייטינג בהמשך העונה. "קרוב רחוק" לא ירדה בגלל שיקולי רייטינג אלא בגלל שלחינוכית אין תקציב כדי לרכוש עוד פרקים ולפי מה שהבנתי הרייטינג שלה היה 1.4$ רייטינג לא גבוה במיוחד אבל למה כבר אפשר לצפות כשהיא משודרת ב14:00 ואני בטוח שאם היא הייתה משודרת בשעות הערב היא הייתה מקבלת רייטינג הרבה יותר גבוה.

אני חושבת שזה עניין של זמן

סודות החיים זו סדרה ממש חדשה בישראל ואנשים עוד לא לגמרי מכירים אותה, אבל לדעתי, לאט לאט אנשים יתחילו לספר לחברים על הסדרה המגניבה שהם ראו וכאלה, ואז הרייטינג יעלה.

python 4

New member
צר לי להיות מבשר הרעות...

אבל סדרת דרמה אוסטלית המשודרת בשעה כזו לא תגיע לאחוזים גבוהים במיוחד של רייטינג. הרי אוז היתה סדרה מצויינת והיא לא הגיעה ליותר מ- 7-8%. אבל זה לא צריך לשנות לנו, הרי רייטינג של 4% הוא מצויין עבור סדרה כזו המשודרת בשעה כזו - זה יבטיח שברשת הם יהיו מרוצים וימשיכו לשדר גם את העונות הבאות.

q1231

New member
הייתה טעות

הרייטינג האמיתי של הסדרה הוא 6.2% מה שאמרתי לכם על הרייטנג של 4.0% הוא של "סוכנות הביון".אולי יש תקווה כי הסדרה מקבלת את אותו הרייטינג שמקבלת הסופרנוס.נצטרך רק לחכות ולראות מה יהיה הרייטינג של הסדרה בהמשך.

פייטון - גם לך ברכת ברוך הבא../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אל הפורום שלנו

למעלה