ראיתם את התוכנית ב24? מה דעתכם? נהניתם? ספרו קצת,אדישים שכמותכם
A A t z a New member 16/3/08 #1 ראיתם את התוכנית ב24?../images/Emo80.gif מה דעתכם? נהניתם? ספרו קצת,אדישים שכמותכם
א אשה שמחלקת ממתקים New member 16/3/08 #2 אני ראיתי../images/Emo3.gif התכוונתי לספר אבל לא מצאתי זמן ואיפה.. חחח נהנתי יותר מהתכנית עם הקליפים שלה.. היה כיף לראות את כל הקליפים ברצף.. הכי נהנתי מבדרך למילוואקי.. יש לי חולשה לשיר הזה
אני ראיתי../images/Emo3.gif התכוונתי לספר אבל לא מצאתי זמן ואיפה.. חחח נהנתי יותר מהתכנית עם הקליפים שלה.. היה כיף לראות את כל הקליפים ברצף.. הכי נהנתי מבדרך למילוואקי.. יש לי חולשה לשיר הזה
A A t z a New member 16/3/08 #3 נכון,היה יותר כיף עם הקליפים שלה../images/Emo80.gif למרות שהיא בחרה דברים טובים באמנים האחרים ... וסופסוףףףףףף הסתיים המרדף הנצחי שלי אחרי הקליפ בעדינות,הקלטתי אותו!!! אלוהים ישמור,זה לקח הרבה שנים נאו איי קן רסט אין פיס
נכון,היה יותר כיף עם הקליפים שלה../images/Emo80.gif למרות שהיא בחרה דברים טובים באמנים האחרים ... וסופסוףףףףףף הסתיים המרדף הנצחי שלי אחרי הקליפ בעדינות,הקלטתי אותו!!! אלוהים ישמור,זה לקח הרבה שנים נאו איי קן רסט אין פיס
א אשה שמחלקת ממתקים New member 16/3/08 #4 חחח מפגרת!! לגמרי אבל!! חח אבל אני מבינה אותך גם אני הייתי רודפת אחרי קליפים בוידיאו.. איזו תחושה אה...
חחח מפגרת!! לגמרי אבל!! חח אבל אני מבינה אותך גם אני הייתי רודפת אחרי קליפים בוידיאו.. איזו תחושה אה...
י ירדן88 New member 16/3/08 #6 היה מעולה!! את "אדום" לא ראיתי מעולם.. והוא מהממם היה כיף בטירוף לשמוע רצף שירים משובח כזה,אפילו ההורים זימזמו את בדרך למילוויקי ואת הדבר
היה מעולה!! את "אדום" לא ראיתי מעולם.. והוא מהממם היה כיף בטירוף לשמוע רצף שירים משובח כזה,אפילו ההורים זימזמו את בדרך למילוויקי ואת הדבר
R Ronushnush New member 16/3/08 #8 אני לא מאמינה!!! טוב, אני כן מאמינה, כאילו שזה לא קורה תמיד שכחתייייי