ראיתם את התוכנית "שומר מסך עם אמנון לוי?

ron68

New member
ראיתם את התוכנית "שומר מסך עם אמנון לוי?

פשוט לא להאמין. חברת הוט - חברת הכבלים הענקית הזאת פשוט מפחידה. מתברר שאם את מתנתקת מהכבלים, ועדיין יכולה לקלוט ערוצים מסוימים ערוץ 10 למשל את אמורה לשלם להם על זה. הם אמורים לנתק את כל הערוצים. פשוט נשארתי המומה. הם טוענים שאנשים מתחברים פיראטית.

m i c h a l i

New member
לא ראיתי...

אני כבר מיואשת מהתוכניות האלה שמראות כמה כולם רמאים/גנבים/מושחתים פשוט נמאס אני מעריכה את השירות של התוכניות האלה (המשמר האזרחי, כולבוטק, שומר מסך וכו') אולי מישהו יוכל להימנע מהנוכלים שמוצגים שם בעתיד אבל אני בספק... עצוב

סיוולה

New member
מצטערת לאכזב אותך, והוט עדיין לא יודעים

עד כמה אלפים-מאות רמאים שחוגגים על חשבון הכבלים בחינם. כמו שבסביבתי, לצערי, יש חד הוריות (נשואותתתתתתתתתתתתתתתתתת), כך יש גם בסביבתי שפע של מתחברים לכבלים לא חוקיתתתתתתתתתתת. בעיניך זה נראה נורא. מה הם אשמים??? הם לא אשמים. אבל הם אחראים לכך שהם ברמה מסוימת המשיכו לצפות בשירות שמתקבל רק דרך חברת כבלים, בלעדיי זה הרי הם לא יראו כלום. לי קרה מקרה דומה גם עם הוט לפני כ- 13 שנה, ועמדתי ליד הטכנאי ווידאתי איתו שלא רואים כלום, שאין מצב שאני מחוברת, כי האמת גם אני כשביקשתי בזמנו להתנתק, המשכתי בעצם לראות כבלים למחרת אותו יום ובמשך שלושת הימים הבאים, אז יצרתי קשר עם הוט ואמרתי להם שלמרות הניתוק אני ממשיכה לראות כבלים ואני מבקשת מהם לבוא ולנתק במצב שאני לא רואה שום ערוץ שמגיע דרך הכבלים, ושיגיעו במיידית, כי אני לא רוצה שיבוא יום שעוד ירדפו אותי בגלל שאני צופה לא חוקית בכבלים. אז באמת עצוב, כמו שמיכלי אמרה בכל התחומים, בכל המקומות יש רמאים ויש שאינם רמאים, אבל שמתנהלים ב"תמימות". למרות שלדעתי, התמימות הלכה לאיבוד מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן.

למעלה