ראיתם את התחרות בערוץ 10?

oshiko

New member
ראיתם את התחרות בערוץ 10?

אליפות צה"ל בכושר קרבי. תכנית שבועית, כל שבוע יחידות אחרות. היום היו הפלס"רים: צנחנים, נח"ל וגולני, והימ"מ. פלס"ר גולני הגיע ראשון, פלס"ר נח"ל שני (סימפטיה אישית ...) ופלס"ר צנחנים שלישי (איתך הסליחה, פולי ...), והימ"מ אחרון; אפשר לסלוח לפלס"ר צנחנים וימ"מ - השתתפו כאלה שעברו פציעה, והיה מרשים לראות את כח הרצון שלהם להתחרות למרות הפציעה.

poli55

New member
../images/Emo13.gif על הכבוד לטובים

אושיקו פיספסתי את השידור
מה יהיה
אתה יודע מי הוביל בבפלס"ר ואיזה מחזור זה היה מתי יש שידור חוזר
אמא של צנחן

oshiko

New member
לא בטוח שיש שידור חוזר

בכל שבוע ביום ראשון בערב משודרת תחרות בין יחידות שונות. אני לא זוכר את השמות. בפלס"ר צנחנים התמקדו באחד המשתתפים שעבר תאונת אופנוע קשה בהודו לפני שהתגייס.

סמדר בנ

New member
שבוע שעבר הראו

תחרות בין לוחמות מג"ב לקרקל - מג"ב ניצחו. הם תמיד מתמקדים בסיפורים האישיים הקטנים - זה מסייע לצופה להזדהות עם הסיפור. בכלל, מדי פעם יש תכניות מענינות על הצבא - אני נפלתי על תכנית (נדמה לי בערוץ החיים הטובים של הוט) על מדריכות שריון. מכיון שביתי מיועדת לתפקיד הזה הסתכלתי בשקיקה וכמובן הקלטתי לה - זו הזדמנות לנו ההורים להציץ לחיים שלהם בשטח ולהרגיש חלק מהתהליך. בשביל הילדים זה ממש "מרעיל".

עכשיו אתם מבינים למה

"הולכים מכות" בטרמפיאדות? מקווה שכבר נגמלו מזה. אבל הנה, אנחנו ההורים גם גאים ושמחים שהיחידה של הבן הגיעה למקום "מכובד". אנחנו כאן לא "נלך מכות", אה?
בשבילנו כל אחד הוא המלך

oshiko

New member
הבן שלי חינך אותי ...

מין טיפוס בוגר מלידה כזה ... הוא לא שם על כל העניין הזה של גאוות יחידה, והויכוחים השטותיים האם נח"ל יותר טובים מגולני, או שמא צנחנים גומרים על האמא שלהם בהליכה
. אין לו בעיה לרדת על הנח"ל ה"צהובים", והוא מחמיא לחברים שלו בחטיבות האחרות (גולני במיוחד - זו היתה אצלו עדיפות ראשונה). ביקורת עצמית זה דבר טוב. ואצלם הכניסו את תרבות התחקיר כבר משלב האימון המתקדם. יש תחקיר וביקורת עצמית על כל דבר קטן, בהכנות, בביצוע. התחרות בין היחידות טובה כל עוד זה נשאר בצחוקים ובגרפיטי. שם יש המון יצירתיות. בטח אתם מכירים את כולם בעל-פה.

אין כמו פךב"ר נח"ל, אין ../images/Emo70.gif

בכלל, חטיבת הנח"ל היא באמת חטיבה יוצאת דופן. החומר האנושי, היחס של המפקדים, הרצינות וההתכוננות למשימה ואח"כ התחקיר - גם הוא ברצנות וביסודיות!!!

oshiko

New member
../images/Emo45.gif

(אחרי הקדימון הנ"ל, מותר לי קצת להתפנק בגאוות יחידה
)

למעלה