ראיתם את התחרות החדשה?

מסכים

אני לא מתכוון לעולל את זה לקוראים שלי, ומקווה שגם כותבי הבלוגים שאני נוהג לקרוא בקביעות לא ירצו לעולל את זה לי.

siv30

New member
גולש שיעשה לי את זה

יקבל ביטול בחיי. גם ככה הבלוגיה מוצפת

Tali1912

New member
יאלללה

אני באה לתצפת עלייך, היכוני !!! ברצינות שמצלמים בנייד וידאו זה על זמן אוויר?
זה לא שימושי אצלי כך שלא ידעתי שזה גם זמן אויר. אז גם לצלם תיעוד רכילות וגם שהחברות סלולריות יקרעו את החשבון? אין מצב!

siv30

New member
זמן אוויר על להעלות את זה

ומאחר שהרשת הסלולרית משמעותית איטית יותר, התוצאה זמן אוויר. גם לכתוב פוסט זה גוזל זמן אוויר כי את צריכה להיות כל המזן מחוברת. בקיצור...

Tali1912

New member
אני

מראש ביקשתי לחסום את הגלישה בניידים שלי לגלישה באינטרנט.

Tali1912

New member
תחרות משונה

לא אהבתי את המשפט : "ישבתם מאחורי זוג רכלנים באוטובוס?תעדו את האירוע ברשומה " , כאילו מה, עליתם על דבר , על סקופ רכילות בשידור חי באוטובוס,ברחוב, יאללה אודרוב בלי הוראות במאי , אקשן !" אני לא אוהבת את העידוד הזה של צילום וידאו בנייד שיוצא כאילו אף אחד לא מרגיש לעומת מצלמה שכן שמים לב שמתבייתים על מישהו דרך העדשה ובטח לא לעודד לצלם דרך הנייד "רכילות", הרי רכילות זה לדבר על משהו אישי "מאחורי הגב" בלי שהוא יודע בכלל, מעניין איך זה יראה כתיעוד מצולם דרך הסלולרי שאיזה בלוגיסט לא מוכר תיעד. ועוד על מה, כדי לזכות במקום ראשון בנגן mp3, שהיום אפשר לקנות אותו במחיר מנת פלאפל, טוב נו.... לא בדיוק מנת פלאפל, אבל במחירים מצחיקים.

siv30

New member
ומה על זמן אוויר?

מילא לתעד, אבל לא נראה לי שתפוז דואגים לגולשים שלהם...אלא להכנסות החברות הסלולריות.

אולי הם מקבלים אחוזים מההכנסות.

נשמע הגיוני, לא? מישהו צריך לממם את ה-MP3.

siv30

New member
../images/Emo6.gif כן?

500 ש"ח ויש לך MP4 ...זה לא נראה לי נטל מימוני כבד מידי

חהמן

New member
זה גם אמור להעלות את כמות הכניסות בתפוז

תחשבו על זה, שמאות "מיני-רשומות" כאלו, ייצרו תנועה גדולה יותר באתר של תפוז, מה שיוביל ליותר הכנסות מהמפרסמים. הם לא צריכים את ההכנסות מהחברות הסלולריות, יהיו להם פה מספיק הכנסות משל עצמם.

TheWhiteTigris

New member
שמח לקרוא את מה שכתבתם.

כשקראתי זאת לראשונה, חשבתי לעצמי: "אוי ואבוי, אני מקווה מאוד שאני לא היחיד שחושב שהקטע של תיעוד כל שניה בפוסט חדש ממש עקום ומסריח". בשביל מה אנחנו צריכים תיעוד? "קמתי, צחצתי שיניים, ...." אם מישהו באמת כותב את כל זה במילא יכתוב זאת במסגרת פוסט יחיד - למה לעודד אותו לפרוס זאת על מספר פוסטים?!

mary lou

New member
אכן נורא

מצד שני, גם היינו בטוחים שתוכנית התשלומים תעשה פה סדום ועמורה של הקפצות וכו', וזה לא ממש קרה. עם קצת מזל (ותקווה שבלוגרים לא יענו לתחרות הלגמרי מיותרת הזו) לא יקרה שום אסון ולא תהיה הצפה...

למעלה