ראיתם את זה ?

gin11

New member
זה מדהיםםםםםםםםםםםםםם

איך אפשר להגיע לדבר הזה?????

vertgo

New member
V-Life בראש העין

קוראים לזה Spivi וזה מותקן במועדון V-Life בראש העין. זה מחובר לאופניים של הרוכבים והמדריך שולט במסלול (עליות וירידות) תוך כדי השיעור בהתאם לתוכנית האימון.

Tami661

New member
נראה בעל פוטנציאל אדיר רק ש... כמה הרהורים

שעלו לי תוך כדי צפייה ואולי זה רק במקרה של הסרטון:
המדריך עם הגב למדוושים???
הריצפה הרי לא זזה (כדוגמת האושינריום וכיו"ב) עם שיפועי הדרך - האם המדוושים מטים את גופם ומסיטים את מרכז הכובד או שאלו אופניים מיוחדים שהכידון מתכוונן (ובכל מקרה יש הסטה של מרכז הכובד)?
מדוושים... לא משנה כמה לוקסוס תביא להם... תמיד יהיו את אלו שירקדו ויפרכסו על האופניים - הסרטון ממחיש זאת

gin11

New member
תודה ועוד ...

כבר מזמן ... אבל ממש מזמן .. חשבתי לשלב חד פעמי מקרן באימון . לא שיש עודף מקום בבונקר .. לפתוח מסך וכאלה ..לא שהסאונד הוא איכותי ..( מזכי לי טרנזיזטור של ראשית המאה ) אבל ... ניתן לקמבן .לאימון אחד ארוך של תחילת חודש שהפך למסורת והופסק עקב החום הכבד . ( בבונקר .. המזגנים מיוחדים במינם) זה בא מרוכב אחד שלי , שהוא גם רוכב כביש( יש שם כמה) .. שכל הזמן מבקש שאשלב באימון אחד מסלול לצפייה .למעשה יש לו DVD של אחת הדרכים שעשו .... יש על מה לחשוב . שבוע נפלא

vertgo

New member
Spivi

המדריכה יושבת עם הפנים למדוושים בזווית שהיא גם רואה את המסך אם היא מסובבת את הראש.
האופניים הם אותם אופניים בדיוק רק שהרכיבו עליהם משהו שמעביר את המדדים של הרוכבים למסך.
נכון

יצא לי להעביר שיעור עם התוכנה הזאת

חויה מדהימה,ניתן לשלוט על תוואי השטח לקבוע שיפועים מזג אויר,ואפילו לדמות רכיבת לילה. מומלץ לנסות

gin11

New member
../images/Emo70.gifתתחיל לחלום ... ../images/Emo70.gif

כי - יש לי רעיון ... ואתה בתוכו:)

מזכיר את אוזון 11 במתחם גלילות

מקום המדמה אימוני רכיבה על גבי מערכת סימולטורים ממוחשבת ומאפשר לבצע אימוני איכות בתנאי Indoor, מבלי להיות תלוי בגורמים חיצוניים (מזג אוויר, שעות אור, איזורי רכיבה מסוכנים).

למעלה