ראיתם את זה?

timetraveler900

New member
פפפפףףף אם היא באמת הייתה עושה חיפוש

היא הייתה מגלה טונות של אנשים שמעריכים ואוהבים את הסדרה בארץ...

אני לא באמת לוקחת את מה שיש לאריאנה מלמד

להגיד ברצינות. היא בדר"כ טועה, אבל זו דעתי האישית. באופן כללי אם היא היתה מחוברת באיזשהו אופן לקהילת המד"ב בארץ [קהילה לא קטנה] היא היתה גונזת את הפסקה הזו. ואם אפשר לגנוז את מרבית כתביה אני באופן כללי הייתי מאושרת.

Blade Of Fire

New member
כתבה עלובה בכל כך הרבה רמות

עושים כתבה על מד"ב באחד מאתרי החדשות הרציניים בארץ ומביאים חובבנים שחיפשו בויקיפדיה, ועוד כאלו שעושים ספוילרים לאמצעי פרקים.. וכותבים שדוקטור הו נוסע בתא טלפון.............. כאילו את באה לכתוב על סידרה-לפחות תכירי אותה קצת, לא ביקשתי הרבה...

וואוו אני כל כך מעוצבנת

כנראה שאריאנה מלמד לא מספיק חכמה כדי להתמודד עם דוקטור הו. והאמת שתמיד מדע בדיוני זה מסובך, זה חלק מהמטרה של זה. גועל נפש של אישה האריאנה הזאת

Apple Scruff

New member
איבדתי את העניין אחרי הפסקה על Misfits.

בבריטניה זו סדרה שידועה כאחת הסדרות הטובות של השנים האחרונות. ואי אפשר להתווכח עם זה-הדמויות, העלילה, המתח, האימה, הצחוק, הדרמה ובעיקר הבחורים (
נו, אישה מה לעשות). אם את חושבת שזה לא מצחיק ולא מעניין, כנראה לא יודעת מה לצפות מסדרות מד"ב. אני ממש חושבת שהיא פשוט פספסה לגמרי את הסדרה (דוקטור הו). ממה שהיא כותבת-לא העמיקה במיוחד מעבר לפרק עם צ'רצ'יל בעונה החמישית. אני בעד לשלוח לה סרט מד"ב בשקל עם תחפושות של חייזרים מגוחכות להפליא, צלחת פלסטיק מנוקדת בטושים, וכמה אנשים ברקע שייעשו "ווהווווו!" או משהו. היא בטח תמות על זה.

Apple Scruff

New member
העונה השלישית../images/Emo58.gif

היא בלי ניית'ן, אהובי. אוך, איך אפשר להוציא דמות כל כך אדירה? אשכרה בין הסדרות היחידות שאני אוהבת את כל הדמויות(קלילקליקלייייי), ומוציאים לי את האהובה ביותר):

מוגלי7

New member
כן, גם אני חשבתי על זה../images/Emo58.gif

זאת אולי הסדרה היחידה בה אין לי בעיה עם אף אחת מהדמויות. אפילו את סאלי אהבתי, הקצינת מבחן השנייה. הכי פחות אהוב עליי הוא קרטיס, כי הוא הכי פחות התפתח מבין כל החבורה. ולגבי ניית'ן שעוזב, אני סומך על הכותבים. הם תולים את תקוותיהם בדמות החדשה שהם מכניסים במקומו ואני בטוח שהם יעשו איתו עבודה טובה. אגב, שמעת שאמור לצאת פרק מיוחד באתר שלהם באורך 6 דקות שיתרחש בלאס ווגאס (כן, התמונה) ובו יראו את ניית'ן עוזב? אין לי מושג מתי הוא יוצא אבל...

Gal lifrey

New member
Misfits! ../images/Emo23.gif ../images/Emo58.gif

סומך על הכותבים? אחרי הספיישל כריסמס הנוראי? (הרעיון של לקיחת הכוחות היה מעניין אבל העלילה הייתה לפי דעתי דיי יבשה, ובמיוחד עם הדמויות- אית'ן ובחורה בהריון? סיימון נותן את הכוחות שלו כל כך מהר ומקנא בעצמו על דבר כזה שטחי?!) העונות עצמן היו מעולות (מותחות, מצחיקות וממש לא צפויות), אבל הספיישל לדעתי הוא סימן לדרדור בעונה השלישית, ועוד בהתחשב בעזיבה הפתאומית של אית'ן, שזה דרדור ענק בפני עצמו (העיקר שהבחור החדש, רודי, לא יהיה ניסיון להחליף אותו, אני לא סובלת דמויות כאלו; אפילו אם הוא גם יהיה מצחיק, אי אפשר באמת להתחרות באית'ן). בכל מקרה, אני גם הכי פחות התחברתי לקרטיס, וסצנת המוות של סאלי הייתה אדירה... כמה שזה סדיסטי מצידי להגיד את זה ^^"

מוגלי7

New member
ניית'ן* ../images/Emo12.gif ../images/Emo58.gif

ואני דווקא אהבתי את הספיישל! הוא היה חביב. ממש אהבתי את מארני ההריונית. ממש לא אהבתי את ההחלטה להרוג את ניקי. אחד הדברים היחידים הטובים שקרו לקו העלילה של קרטיס זה ניקי, מה הם הורגים אותה?

Apple Scruff

New member
../images/Emo58.gif מסכימה כל כך.

לא ייצא לי עדיין לשבת לראות את העונה השנייה והספיישל (איכ, צבא), אבל קראתי וכאלה (וגם אני חשבתי WTF של ניית'ן ובחורה בהריון. יותר הגיוני שהוא יכניס מישהי להריון וייברח). ותכלס, גם קטעו את כל הסיפור שלו ושל קלי בגלל העזיבה שלו. ואפילו לא מכבדים אותו בעזיבה כמו שצריך, סתם איזה משהו קטן אונליין וזהו. אוף, הוא פשוט הדמות הכי טובה שם (ריאלסטי ברמות. אני מכירה טיפוסים כמוהו! רק שבניגוד אליו, אותם אני לא סובלת
), זו שמביאה הכי הרבה אנרגיות לסדרה. סתם מבאס. מישהו בכלל יודע למה רוברט באמת עוזב? לא ממש פירסמו גרסה רשמית לנושא. רק הסצינה של המוות? מה עם כל הקטע הזה שסיימון שם אותה בפריזר והוציא אותה שהוא היה זקוק לחברה!? הוא אכל איתה פיצה!D: (וואו, אנחנו צוחקים עלזה. אכן סדיסטי)

למעלה