ראיתם את זה?

dror me

New member
ראיתם את זה?

העימות שהיה בין המתמודדים ראשות עיריית הרצליה... תודה, דרור

Salem

New member
בדיחה מעולה ../images/Emo6.gif

גרמן פחדה להגיע... ואתה עוד מנסה ללכלך על האחרים
גרמן פחדה אפילו לבוא להתעמת עם האחרים
וזה מעולה שהאחרים אמרו שהם מוכנים לפתח את המרינה סוף סוף
נקווה שראש העיר שלנו תתחלף במהרה

למה אתה חושב שהוא תומך בגרמן?

אם היית טורח להסתכל יותר במורד הדף, על אירוח של יעל גרמן בפורום איכות הסביבה של YNET, היית למד שדרור אינו מתומכי גרמן. פיתוח המרינה הוא מתן פרס לעבריינים. חבל שעניין זה אינו ברור לך, אבל זהו עוד סימן לאיכות השלטון המדרדרת בארץ.

Salem

New member
אני קראתי את הלינק שהוא נתן

ומה שאני ראיתי שם זה לכלוך על המתמודדים האחרים. פיתוח המרינה הוא פרס לכלכלת הרצליה, חבל שזה לא ברור לך.

EmperorMollari

New member
חבל שלא ברור לך שזה אסון

חוף הים של הרצליה הולך ונעלם בגלל הנזק שגרמה המרינה. סחיפת החול שהבטיחה את רצועת החוף נעצרה בגלל המרינה, והים מתקרב ונוגס בחוף. כלומר, אנו תושבי הרצליה מאבדים את חוף הים שלנו כדי שלעשירים הארץ ועשירי ארצות אחרות יוכלו לעגון במרינה! מעבר לכך, הים מגיע אפילו עד מצוק הכורכר, במיוחד בשעת הסערות בחורף. המצוק מתאכל ומאיים לקרוס בכל רגע. יעל גרמן הקימה שלוש קבוצות חשיבה מקצועיות לטיפול בבעיות החוף. הראשונה מגישה את מסקנותיה בתחילת חודש אוקטובר, והשנייה לקראת סוף אוקטובר. שתיהן אמורות להמליץ המלצות אופרטיביות לעירייה כיצד לתקן את הנזק הבל-ישוער שגרמה המרינה.

Salem

New member
תיקון הנזק

לא קשור לאכלוס המיבנים שנבנו וגרמן הקפיאה.

eopeace

New member
אינטרס הציבור

האיכלוס קשור לאינטרס הציבור - האם זה אמור להיות דירות פרטיות או דירות נופש לכלל הציבור. בתב"ע כתוב דירות נופש ולכן בתי המשפט פסקו נגד בעלי המרינה - יעל גרמן פעלה רק לשמירת האינטרס הציבורי והשמירה על החוק.

Salem

New member
יעל גרמן דאגה רק לעצמה

כדי להרוס עוד פרוייקט של לנדאו. הבניינים נבנו למטרות דיור, והיא החליטה להפוך את זה לדירות נופש. עכשיו הכל נטוש - איזה כיף לגרמן.

dror me

New member
../images/Emo31.gif אולי כדי שתלמד את הנושא?

קרא את תוכנית המרינה שאושרה, בעיקר את סיעף 8 ה! אם יהיה לי זמן בערב אני אפרט יותר...

EmperorMollari

New member
או שאתה משקר או שאתה פשוט לא יודע

הדירות שנבנו במסגרת פרוייקט המרינה נועדו מלכתחילה לפי תוכנית בניין העיר (תב"ע) שאושרה בנושא לדירות נופש לטובת כלל הציבור. תב"ע, מרגש שאושרה, היא בעלת תוקף של חוק. לכן, מרגע שמכרו היזמים את הדירות הללו לדיור הם הפרו את החוק. בתי-המשפט הסכימו עם טענתה הצודקת של עיריית הרצליה כי אכלוס הדירות למגורי קבע איננו חוקי, נוגד את ההסכמים שנחתמו ומפר את טובת הציבור. יעל גרמן נלחמה את המלחמה הזו וניצחה בה. בתקופתצו של לנדאו היה ידוע שיזם או קבלן יכול לעשות כראות רוחו והוא כבר יזכה בהעלמת העין הנחוצה מן העירייה. לא בתקופתה של יעל גרמן. עכשיו אני מבין שאם רשפי, חס וחלילה, תיבחר נחזור לאותו עידן של כן למקורב ולא לתושב....

חצוף

ילדון קטן התחלת להמאס עליי!!!!!! המקורבים של גרמן מקבלים ג'וב בעירייה! ורוב המכרזים נתפרים עפ"י הכישורים של מקורביה. בתקופת רישפי, לא יחזור לעולם עידן לנדאו-די להפחדות!!! מתי תבין הציבור שונא את גרמן ורוצה שתעוף מהכיסא, עיר היא לא יודעת לנהל. פשוט כישלון מוחלט.

eopeace

New member
עידן לנדאו

עידן לנדאו חלף. התזכורת היחידה מגיעה מרשפי שמאיימת להחזירו. ראשית עם סגן בדמות סולל בונה. שנית באיומים על תושבי העיר בדמות הדבקות שלטים ללא מצפון על כל חלקה טובה בעיר. רשפי מחזירה לעיר סגנון נשכח. הרצליה לא תקבל זאת. ושוב, אגב, אין מכרזים תפורים, אין למקורבים ג'ובים. ותתחיל להתייחס בכבוד אל האנשים שעונים לך כאן, או שאולי מתחיל לעצבן אותך לשמוע יותר מדי אמת?

lulla b

New member
הוא לא ילדון!!!!

EmperorMollari הוא בגיר בן 18 והוא אדם בוגר כמו כל אחד מכם! תפסיק לקרוא לו ככה! אני עוד מבינה כי מה ילדה בת 17 מבינה נכון? אבל "ילד" בן 18 הוא לא ילד! הוא עוד מעט מתגייס! ואז מה?

למעלה