ראיתם את זה???????

TUTI888

New member
ראיתם את זה???????

ראיתם את הכתבה הזאת?!???! אני בשוק!!!!!! :0

TUTI888

New member
מה?! זה אמיתי... לא??!

אבל ראיתם את זה כבר? כאילו אתם מודעים למצבו?

8ortal8

New member
עוד הפעם זה?! ../images/Emo4.gif

אל תחזרו לזה נו באמת חח זה ישן מפוברק ולא אמיתי. שכחו מזה חח

שכטרון

New member
מה את אומרת...

ותכף תגידו שאני, (מאוהב בשכטר שהתכתב פה בימי ראש השנה) לא אמר את זה!!! אמרתי ואף התקשרתי אליו, ואמו ענתה (החורגת, כמובן). ועכשיו, אחרי שזה כבר התפרסם, אתם יכולים לקפוץ לי!!!! כי אמרתי, ולא האמינו!

שכטרון

New member
ועוד משו...

הסיפור המלא: עפר ידע שהוא חולה, וכשהגיע להוריו בהדר-עם עשה בדיקת דם בבי"ח לניאדו שבנתניה. שם גילה שהוא חולה, ואושפז בלניאדו! כנראה שאח"כ הועבר לבי"ח השני. 2 בחורות שאני מכיר מתנדבות שם, וסיפרו שעפר אכן אושפז, ואז כתבתי את זה כאן, אך אף-אחד לא האמין, וישר פתחו עליי מטר קללות, שצבר אינסוף תגובות. עכשיו כדאי שתתחילו להאמין יותר לאנשים. אחרי הכל, מה יש לי לשקר על הבנאדם שאני אוהב??!!

שכטרית1

New member
נגיד שקרה לעפר משהו והוא אכן התאשפז

אני דוקא לא מאלה שחושבים שזה מפוברק... יכול להיות שזה סתם היה משעמום של כתבים ועוד אינספור השערות. מה שכן ידוע זה שעפר עכשיו בריא ושלם, ועוד מעט יש את טקס מסך הזהב בו הוא מועמד.. ומאוד כדאי להצביע לו בשביל לעשות לו טוב על הלב. ואם הכתבה אכן הייתה נכונה, וגם אם לא, כולם כאן יודעים שהוא היה מאוד לחות באותה תקופה והייתה לו באמת הרבה אחריות על הכתפיים, הוא עשה גם את אקזיט וגם את הטלנובלה ובאמת מגיע לו על זה פרס, הפרס שאנחנו יכולים לתת לו זה שהוא יבחר במסך הזהב.

למעלה