ראיתם את זה ????????

galitay

New member
ראיתם את זה ????????

נזכרתי עכשיו בזה, היציאה הזו שבגלל שכל המובטלים מאוננים אנחנו נענשים. מיד אחרי זה ראיתי את נתן זהבי אצל יאיר לפיד בתזה מטורפת כמו שיש לו תמיד והוא סיים אותה במשפט הזה בערך: הדתיים טעונים שבגלל שהמובטלים מאוננים הכי הרבה אנחנו נעשנים ומה שמסתבר זה שבבני ברק יש הכי הרבה מובטלים.

אז אני סלט אחד גדול:

גר בבני ברק, עובד ומאונן
...

אבל תדעי,

אם מחר מפטרים אותך מהעבודה- זה בגלל שיוינע דער רוסישער הביא היום ביד
. סתם, לא נראה לי שכל העניין הזה קשור לפורום. אנחנו גולשים יותר מדי בזמן האחרון... יונה מהטאבון

כשתתחילי..

תצטערי על כל הזמן שהפסדת. לפי ההלכה זה רק לגברים שאסור לאונן, לנשים מותר, אז שוב הגברים שווים יותר, כי כאשר דוס מאונן הוא נהנה כפליים (גם מעצם הענין וגם מהמים הגנובים ימתקו)

אלי פלס

New member
ועוד משהו

כשגבר חרדי מאונן הוא יכול להיות רגוע. אשתו לעתיד לא תגלה שהוא אינו בתול... בניגוד לאשה.

ינקל

New member
יונה, מה צבע העיניים שלך?

יגרשו אותך מבני ברק! אבל אם צבע העיניים שלך כחול, אז "מה אתם עושים פה בכלל, תחזרו לאירופה." הוא זכאי.

כחלחלה

New member
מבט מהצד

תראו תראו, אם גם בפורום הזה מדברים חופשי על אוננות,,,, (לא שיש עם זה בעיה, נהפוך הוא) אז זה סימן שהאנשים כאן באמת בדרך הנכונה,, לא שאוננות זה ההיפך מחרדיות אבל זה צעד בדרך לחופש המחשבה והדיבור של האדם החילוני באשר הוא קודם כל אדם. לא נותר לי אלא לאחל ""ישר-כוח"" לכולם

למעלה