ראיתם את זה???

שכטרית1

New member
ראיתם את זה???

זה פשוט מהמם אתם חייבים לקרוא, זה ילדה/אישה אחת כתבה על הטיפול הפסיכולוגי של עפר......... ממליצה לקרוא זה ממש מרתק!!! טיפול מס' 2 נשמעת דפיקה בדלת, אורנה, הפסיכולוגית, קמה ופותחת את הדלת. עפר נכנס "היי, מה שלומך?" אורנה: אני בסדר ואתה? עפר לא עונה ומתיישב על השפה. אורנה: רוצה לשתות משהו עפר? "לא תודה, אני לא צמא" עפר מתנשף, טיפה של זעה נוזלת לו על המצח "למה אתה מתנשף ככה?" "אה.. זה בגלל שעליתי במדרגות, מישהו תפס את המעלית" "ואתה גם מזיע" "כן זה בגלל שבאתי ברגל, אין לי מכונית ולא היתה לי סבלנות לחכות למונית, אז החלטתי ללכת ברגל, במילא אני גר קרוב לכאן וזה גם טובב למשקל" "אתה דואג למשקל שלך?" שאלה בפליאה "לא.... את יודעת... ככה זה בשואו ביזנס... צריך להראות טוב... אחרת.." "אחרת מה?" "אממ.. לא משנה...." מסתכלת עליו במבט בוחן, ויש שתיקה של דקה אורנה: "זה חשוב לך המראה החיצוני?" עפר משחק עם אצבעותיו ובוחן את החדר מוריד את גבותיו "אפשר מים? נהייתי צמא..." "בטח... אל תתבייש לבקש" אורנה קמה למטבח ומוזגת לעפר כוס מים... היא מגישה לעפר את כוס המים ומתיישבת.. "אז לא ענית לי.." עפר שותה את כל המים שבכוס... "כן אני חושב שזה דבר מאוד חשוב... להראות טוב.." "אתה יודע.... אני מסתכלת עליך.....וכשאמרת עכשיו את התשובה הזאת היה על הפנים שלך מבט מזלזל, כאילו... היה נראה לי לרגע שאתה בספק אם זה נכון, מה שאתה אומר..." עפר שותק... שקט בחדר כחצי דקה "אתה שלם עם המראה שלך?" "לא..." "היית רוצה לשנות משהו?" עפר מצחקק " למה אתה צוחק" משיבה אליו בחיוך "כי זה ברור" "מה ברור?" מקבצת את ענייה ומנסה להבין את עפר "תסכלי עליי..." אורנה בוחנת את עפר מרגל ועד ראש "אני מסכלת וכל מי שאני רואה זה עלם חן, ילד יפה.." עפר קטע אותה באמצע המשפט "אמרת ילד.." "זה מפריע לך?" "קצת.." "למה זה מפריע לך?" "לא יודע... אולי כי אני לא ילד?!" "אתה יודע שיש הרבה אנשים שאם יגידו להם שהם נראים ילדים הם יראו בזה מחמאה ענקית?" עפר שותק.. נושך את שפתו ומראה סימנים של חוסר סבלנות.. "אז מה היית רוצה לשנות בצורה החיצונית שלך?" "את עדיין לא הבנת?" "באמת שלא.." "הגובה שלי." "מה הגובה שלך?" עפר מסתכל בפליאה, כאילו חושב איך העיזה לשאול... "אני כבר לא יודע" אורנה מסתכלת בפליאה "אתה לא יודע מה הגובה שלך?" "לא.. בגיל 15 הפסקתי למדוד... לא גבהתי מאז אז לא ראיתי שום טעם להימדד שוב" "ואתה לא זוכר?" "לא" בוחנת את עפר "אולי אתה מפחד לדעת?" "אני לא מפחד אני פשוט לא רוצה לדעת..." "אתה יודע עפר, לפעמים אנחנו לא יודעים אם אנחנו מפחדים או לא רוצים, אפילו האדם עצמו מסוגל להחביא מעצמו סודות.... כבר אמרתי לך שמהחדר הזה לא יוצא כלום? אמרתי לך שזה חדר אטום לגמרי וכל מה שנאמר כאן נשאר רק בין הקירות האלה?" עפר מסמן בראשו לחיוב ונושף.. "אתה יכול לפתוח את המגירה מאחורייך?" עפר ניגש למגירה ופותח אותה... " יש שם מטר, אתה יכול להוציא אותו?" עפר מוציא את המטר... ובולע את הרוק שהצטבר לו בפה "אני רוצה שנתמודד ביחד עם עניין הגובה שכ"כ מציק לך.." " אני לא נמדדתי מגיל 15.." עפר עוצם את עיניו, כדי להראות לה שהוא באמת התכוון למה שאמר ושהוא רציני.. "אני יודעת... אמרת לי" עפר מושיט לאורנה את המטר... "רוצה שאני אעשה את זה? יהיה לך יותר קל..." עפר מגרד את העורף שלו, הלחיים שלו נהיו אדומות והוא מסמן בראשו בחיוב.. אורנה קמה מהשפה ופותחת את המטר "בוא, תדרך על הברזל הזה ותעמוד זקוף" אורנה פורשת את המטר עד שמגיע לקצה ראשו של עפר... עפר: "כמה אני?" אורנה סוגרת את המטר ומתיישבת... עפר גם מתיישב "את לא רוצה להגיד לי?" העיניים של עפר אדומות וכך גם לחייו, כאילו עבר תהליך מאוד מביך ומלחיץ... אורנה מניחה את מרפקה על ידית השפה ושמה את ראשה על ידה, היא בוחנת את עפר "אתה שאלת כמה אתה..." היא ממצמצת ומנסה להבין "כן, כמה אני?.. מה הגובה שלי?" דממה של 10 שניות "שאלת כמה אתה... לרגע יכולתי להבין ממך שיש קשר בין הגובה שלך לכמה אתה... כמה אתה שווה?" עפר שותק "יכול להיות שאנשים מעריכים אחד את השני, ע"פ גובה?... ככל שאתה נמוך יותר ככה מעריכים אותך פחות?" עפר שותק וזז בשפתו כאילו לא נוח לו... "הדיבורים על הגובה מביכים אותך." "כן" "זה מפריע לך שאתה נמוך?" "כן.... אבל כבר התרגלתי.." "מה זאת אומרת?... כבר התרגלת?.... תמיד היית נמוך?" "תמיד.. גם בילדות." "במה זה הפריע לך אז?" עפר מחייך חצי חיוך, מסתכל הצידה ופניו נעשות רציניות... עניו עדיין אדומות... הוא מסתכל לרצפה ונחיריו נפתחים.. הוא מיישר מבטו מרטיב את שפתיו היבשות עם לשונו וענייו דומעות. הוא מושך באפו ואומר: "במה זה הפריע לי?... הפריע לי שלא קבלו אותי לנבחרת הכדורסל, שהייתי צריך לעמוד על שרפרף בתמונה הכיתתית, שכשהייתי בכיתה ו ילדים מכיתה ד' היו מרביצים לי בהפסקות, שכשהייתי בכיתה ז' ילדים מכיתה ט' היו מחכים להפסקה רק כדי לבוא ולהשפיל אותי, הפריע לי שקראו לי עכבר, גמד, הפריע לי שבנות התייחסו אליי כמו אל גור חתולים, הפריע לי שנעלו אותי בשירותים והמורים היו חושבים ששוב הברזתי, הפריע לי ששברו לי את היד...." עפר החזיק בידו ומישש אותה, הוא התקשה לדבר... אורנה הסתכלה על עפר בעניים בוחנות... שתיקה הייתה בחדר כ 15 שניות.. "היה לך קשה" עפר שתק, והנהן בחיוב... "ובמה זה מפריע לך היום?" עפר חושב "היום זה פחות מפריע לי.... יש רגעים שזה שוב חוזר, ואנשים לא מעריכים אותי נכון, כמו שאת עשית..." "אני מצטערת... זה בגלל שקראתי לך ילד?"

שכטרית1

New member
חלק 2

"כן... אבל זה לא רק זה... אנשים רואים אותי... אני נתפס בתודעה שלהם כילד, כבוסר, לא בשל.... טיפש, שטחי, שחצן.... גמד קופצני שלא אכפת לו מכלום... חסין, לא נפגע. אין בי כלום חוץ מזה. אני ריקני... ההומור שלי, ההשכלה שלי, הם נמוכים, כמו הגובה שלי.." "זה נשמע ממש כואב" " שאני יוצא אל הקהל במועדון לילה, אני שומע לחשושים בקהל על הגובה שלי... אני יודע שאנשים מסתכלים על זה... אנשים לא באמת מכירים אותי.. הם עסוקים בלהתפלא כמה שאני נמוך במציאות..." עפר מעביר את ידו על עינייו ומשפשף אותן.. "אם היו מציעים לך עוד עשרה ס"מ, היית מעוניין לקבל אותם?" עפר חייך חצי חיוך, שנגד לגמרי את עיניו האדומות ומבטו העצוב "בטח" אורנה חייכה... "רוצה לשתוף את הפנים?" "לא זה בסדר.." " אתה יודע מה... מכיוון שאתה בא אליי והחדר הזה הוא מין חדר התמודדות בשבילך, וגם בשבילי, אחרי הכל אני צריכה להתמודד ולעזור לאנשים... יש לי שם שרפרף קטן" מצביעה לעבר חדר ההמתנה.. "אתה יכול להביא אותו?" עפר ניגש אל השרפרף... מרים אותו ומביא אותו לאורנה... "יופי... בוא נמדוד את הגובה של השרפשף..." מודדת את השרפרף "שמונה ס"מ.. כמעט עשרה... אתה יכול להעלות עליו..." עפר עולה על השרפרף ומחייך חצי חיוך.... "אתה בגובה שלי ככה" עפר מצחקק "חח כן.." אורנה מחייכת "למה אתה צוחק?" "לא יודע, זה מרגיש לי מוזר... מה שאנחנו עושים כאן.... אולי קצת פתטי" אורנה בוחנת את עפר "חוץ ממוזר ופתטי, איזה עוד דברים את יכול להגיד לי שאתה מרגיש?" עפר חושב, ומסתכל על אורנה, בגובה העניים... "אני מרגיש יותר בטוח בעצמי לידך.. ובכלל...." "מקודם לא הרגשת בטוח לידי, כי אני יותר גבוהה ממך?" "לא..... לא יודע..." "מה את עוד אתה מרגיש כשלא הרגשת בגובה הרגיל שלך?" "רוח... בגובה הזה יש עליי יותר רוח... אני רואה יותר דברים...." "כן גם הלחיים שלך כבר לא אדומות... איזה דברים אתה רואה שלא ראית?" " אממ אני יכול לראות מה יש על המדף הזה..." מצביע על המדף הגבוה מולו.. עפר נעמד על קצות האצבעות "אני יכול גם לראות את קצה הראש שלך..." אורנה מחייכת... "אוקיי עכשיו תרד מהשרפרף..." עפר יורד מהשרפרף וחוזר לגובהו הרגיל "מה את מרגיש?" עפר חושב.. "קטן... אני מרגיש שחזרתי אחורה .. אני נזכר בחוויות לא נעימות... אני נזכר שהרגתי את אמא שלי..." שוב לחייו נעשו אדומות ועניו דומעות אורנה לא מבינה "בפגישה הראשונה אמרת שאמך נפטרה ממחלת הסרטן..." דמעה זלגה מעינו של עפר.. "אני הרגתי אותה, זה הכל בגללי! אני וכל הקפריזות שלי.. המרידות האלה, החיים הקשים שעשיתי לה.. זה אני! זה אני!" אורנה בוחנת את עפר "אתה חושב שאתה הרגת אותה?" "אני יודע שזה בגללי, אני הייתי הגורם הבעייתי, אני השחתתי רכוש לשכנים במושב! אני גנבתי כדורים מאימון הכדורסל ובעטתי אותם לבריכה! אני הברזתי מהבית ספר! אני הפרדתי זוגות! זה הכול בגללי..." עפר בוכה... דממה של 20 שניות בחדר "רוצה משהו לשתות?" עפר מנגב בידיו את עיניו.. "קפה שחור בבקשה.." "אוקיי, כמה סוכר?" "אחד.." אורנה קמה לעבר המטבח... "אתה יכול בינתיים לשטוף את הפנים" עפר קם והולך לשירותים... כעבור 3 דק'... "הנה הקפה שלך.." אורנה מושיטה את הקפה אל עפר.. עפר לוגם ומניח אותו על השולחן.. "את בוכה כשאתה נזכר באמא?" "לפעמים..." "אתה יודע, בזמן שהכנתי את הקפה... חשבתי קצת על כל השיחה שלנו..." עפר מסתכל על אורנה ומושך באפו... "ולמה הגעת?" "חשבתי על זה.. שבשלב יותר מוקדם בשיחה, אתה הצגת לי ילד מאוד עצוב, פגוע, קטן, חסר אונים, ילד שמחפש תשומת לב מצד החברה שמתנכרת לו, שלא מבינה אותו, שכל מה שהיא שמה ללב אליו זה החיצונות שלו ולא יותר מזה... ועכשיו בשלב הזה של השיחה אתה מציד ילד מרדן, אגואיסט, שעושה להורים שלו חיים קשים... ממש קשה להבין שמדובר על אותו הילד.... יכול להיות שלילד הזה נמאס, יכול להיות הילד הזה זעק לעזרה, לתשומת לב? אולי עצבן אותו שלא קיבלו אותו לנבחרת הכדורסל בגלל הגובה? אולי עיצבן אותו שבנות לא מסתכלות עליו בצורה שהיה רוצה ולכן הוא היה "מפריד זוגות"? אולי הוא הרגיש צורך להתבדל מהחברה ולכן היה "מבריז" מבית הספר?... מה אתה אומר עפר? רק לך יש את התשובות..." "אני לא יודע..." אתה לא חייב לענות לי עכשיו אתה יכול לחשוב על זה..." עפר משוטט עם עיניו בחדר, הוא שוקע במחשבה רבה.. כאילו מתפלא שעד עכשיו לא הבין את עצמו... ויכול להיות שהפסיכולוגית צדקה ובאמת כל אדם מסתיר מעצמו דברים... עפר מסתכל על השעון "נגמר הזמן..."

שכטרית1

New member
המשך

עכשיו זה יענו טיפול מס' 3 השעה 20:15 עפר היה צריך להגיע לפני רבע שעה.. אולי קרה לו משהו, אולי הוא שכח אורנה מתקשרת לנייד שלו, אבל הוא לא עונה, כבר נמאס לה לשמוע את המשיבון... בנתיים היא מחליטה לעבור על מה שכתבה על עפר במשך שתי הפגישות האחרונות, היא מתכוננת לקראת הפגישה הבאה איתו. מנסה להבין אותו, את המורכבות של החיים שלו, את הקשיים שלו, אם מה הוא מתמודד ולמה בעצם הגיע לטיפול. נשמעת דפיקה מהירה בדלת, אורנה פותחת. היא רואה את עפר מחזיק בברכיו ומתנשף, לא מסוגל עדיין לדבר כי נשימתו לא הוסדרה, הוא מסמן לה עם היד "רגע...רגע..." וממשיך להתנשף.. אורנה לא מבינה, היא מקבצת את עינייה ומרימה את גבותיה, שמה את ידה על כתפיו "מה קרה עפר?"... הוא שוב מסמן לה עם היד "שניה.." אורנה לא מבינה... "אני אביא לך מים". עפר מסדר את נשמתו ומזדקף הוא לוקח את כוס המים ושותה את כולה. "עכשיו אתה יכול לדבר?" "כן כן" "טוב אז בוא נתיישב קודם, תרגיש בנוח.." עפר מתיישב על השפה הרכה, ונאנח, רגליו בפיסוק וידיו על ידיות השפה, הוא שם ראשו על המשענת ועוצם קצת את עיניו... "רוצה עוד כוס מים?" "לא לא זה בסדר.. אני כבר לא צמא" "אז אתה רוצה לספר לי מה קרה?.. למה באת לכאן כולך מתנשף?" " עזבי זה סתם... אני חזרתי עכשיו מהצילומים לתוכנית החדשה, טוב כבר לא כ"כ חדשה, על מועדון לילה אני מדבר והנהג מונית שהיה אמור להביא אותי עשה לי קצת בעיות... את יודעת מה אני חושב שעוד כוס מים לא תזיק לי.." "אוקיי אני כבר מביאה לך" אורנה כמה למטבח, בנתיים עפר בוחן את החדר ושם לב לתואר פסיכולוגית שתלוי על הקיר... אורנה מושיטה אל עפר את כוס המים, והוא שותה הכול במהרה.. "אז איזה בעיות הנהג מונית עשה לך?" "ממ סתם, הוא חשב שכבר עזבתי את המקום, שנסעתי כבר במונית אחרת, ואני לא... פשוט קצת אחרתי, דיבורים עם ההפקה את יודעת איך זה" עפר עצר קצת לחשוב "או שלא... בקיצור יצאתי מהאולפן ועד שהצלחתי לפלס את דרכי בין כל הקהל שהיה שם לא הייתה שום מונית שחכתה לי וככה יצא שבעצם הייתי צריך לחכות למונית הבאה שתעבור ובנתיים..." אורנה קטעה את עפר באמצע "אז בגלל זה אחרת".. "כן בגלל זה.." אורנה בוחנת את עפר "ומה היו ההתנשפויות האלה במפתן דלתי?" "אני פשוט רצתי לכאן פחדתי לאחר, חשבתי שלא תחקי ואני אבוא ואראה קליניקה סגורה... וגם הנהג מונית לא ידע בדיוק איך להגיע לכאן, רציתי לכוון אותו, אבל הוא אמר שיש לו קריאה דחופה בצפת וכנראה שהוא העדיף לנסוע כמה שיותר מהר לשם, כי שם בטוח ישלמו לו יותר, כדי שיביא אותם כמה שיותר מהר למרכז.. אז הוא ככה יצא שהוא הוריד אותי באמצע דיזינגוף עם רחוב הומה אנשים, ובמיוחד כאלה מהצפון, שאת יודעת לא רגילים לביצה הזאת, ואנשים לא רחמו ופשוט התנפלו עליי, אז תפסתי ריצה לכאן.. את רואה את זה?" מראה לה את הצווארון של החולצה שלו. אורנה מסתכלת "כן, מי עשה את זה?" "תקווה מחיפה".. עפר ציחקק.. אורנה נדהמה "מה עד כדי כך?" עפר הנהן בראשו... "יש לך שם גם אדום מתחת".. עפר מסתכל לעבר החזה שלו "נכון, רק עכשיו שמתי לב"... "אני יכולה להביא לך פלסטר אם אתה רוצה".. "לא זה בסדר, זה כלום" אורנה מחייכת "מה הרגשת שהנהג מונית, העדיף לנסוע לצפת מאשר לסיים את הנסיעה שלו איתך כמו שצריך? זה מעליב קצת, לא?" עפר חושב ומגרד בראשו "כן קצת.. מעליב, במיוחד כשאמרתי לו שאני יודע איך להגיע ושאני אכוון אותו, הוא בכלל לא רצה להקשיב, לפי דעתי הוא פשוט לא ידע את הדרך, והמונית לא הייתה על מונה, אלא החברת הפקה תשלם לו את המחיר המלא ככה שהוא לא הפסיד כלום, ולא היה איכפת לו לזרוק אותי ככה כמו תולעת לדגים" אורנה מרימה גבה "פתיון לדגים?" התפלאה. "כן הוא פשוט אמר לי לרדת ולא הייתה לי ברירה, איך שיצאתי מהמונית אנשים התקהלו סביבי וכל מה שרציתי זה פשוט לקחת את הרגליים ולברוח" "נשמע כאילו הנהג מונית יותר לא סמך עליך, לא נתן לך לכוון אותו, מאשר שהעדיף לנסוע לצפת, אתה חושב שאולי היה סוג של זלזול מצד הנהג מונית?" ללא היסוס הנהן לחיוב בראשו.

שכטרית1

New member
חלק2

"מהתחלה כשנכנסתי למונית הרגשתי שהוא פשוט לא סובל אותי, הוא הסתכל עליי כמו על חתיכת זבל, ובכלל כשנכנסתי למונית הוא לא קרה לי בשמי, אלא, כ"ההוא עם התחת"..." "מאוד מעליב, גם אני הייתי נעלבת... אז בעצם הוא לא רצה שתכוון אותו" "כן, ולא רק זה, כל הנסיעה הייתי צריך לשמוע את זה שהוא התנתק מהוט רק כדי שהבת שלו לא תראה את התחת שלי מתנוסס כל יום, וכדי שאני לא אהרוס אותה כמו שהרסתי את שאר הנוער..." "הוא ממש לא בסדר הנהג הזה.. אתה אמרת לו משהו?" שאלה אורנה בסקרנות "לא... מה אני יכול להגיד, אני בידיים שלו, שתקתי, את יודעת בכל זאת, זה נהג מונית.." "זה הפעם הראשונה שאתה נתקל בכזה זלזול?" "לא... אבל אני רגיל לזה" "אתה מתכוון לזלזול מצד המבוגרים בקשר לדמות שיצרת באקזיט?" "גם אבל האמת שכבר דיי הספקתי לשכוח... למרות שגם אז יכולתי להגיב, אבל בחרתי לפעול באותה דרך שבה פעלתי עם הנהג מונית".. "השתיקה" "כן" "היו פעמים שמישהו זלזל בך והגבת אחרת, כלומר לא בשתיקה".. עפר מתרכז וחושב, מנסה להיזכר... "כן. היו" "אתה רוצה לספר לי עליהן?" "אני לא חושב שאנחנו צריכים להכנס לזה, זה היה ממש מזמן, באמת זה כבר לא חשוב.." "אולי בכל זאת נכנס לזה?... לא נפסיד כלום, בסה"כ אנחנו מדברים פה עלייך" עפר נושך את שפתיו ומסתדר בשפתו הוא נושם עמוק ומוציא "אבא שלי.. הוא לא תמיד הבין אותי, לפעמים הרגשתי שגם הוא זילזל בי... ולא ממש שתקתי" אורנה מקבצת את ענייה "איך זה התבטאה הזיזול הזה מצד אבא שלך?" עפר מהנהן בראשו מימין לשמאל ומשמאל לימין "אני לא ממש זוכר, לפעמים שהייתי עוזר לו בעבודה, הוא עובד במשתלה, לא היה מסכים שאני אכנס בכלל לשטח המשתלה, ואת יאיר הוא שמח לקבל בתור העוזר שלו.... את לא מבינה, אבא שלי היה טייס, מדובר על בן אדם פרפקציונסט, ואני פשוט לא עמדתי בסטנדרטים שלו.." "אני שומעת על הקול שלך, נימה של אכזבה, אתה חושב שאכזבת אותו?" "מאוד. מאוד, תמיד הייתה לי הרגשה שאני הכבשה השחורה, אף עם לא הרגשתי שהוא היה מרוצה ממני.. נפגעתי נורא, והייתי ילד מאוד בכיין, כל הזמן הייתי רץ לאמא שלי ובוכה לה" "היית ילד בכיין? אני לא חושבת שיש דבר כזה, אני חושבת שמה שטוב בילדים זה שאין להם עדיין את הפחד להראות רגשות ולכן הם מרשים לעצמם לבכות... אם יצא שבכית הרבה, כנראה שנפגעת הרבה.. לא ככה?" עפר חושב תוך כדי עיסוק בקרע בחולצתו ומהנהן לחיוב בראשו. אורנה שמה לב לעיסוק של עפר, ומחייכת "היה לך קשה להתמודד עם כל הקהל שהתגודד סביבך?" עפר החזיר בחיוך "כן, היית צריכה להיות שם, פשוט לא נורמלי.." "למה אתה חושב שזה לא נורמלי?... בסה"כ לא כל יום יוצא לפגוש כוכב טלויזיה ברח'.. ועוד יפה ומוכשר כמוך, ממש מציאה" "אני באמת לא מבין מה יש להתלהב ממני, יש כל כך הרבה כמוני" "אתה שם לב לזה?" "למה?" שואל עפר בתמימות "לזלזול שלך בעצמך... קבוצה של אנשים התגודדה סביבך, זה אומר שהם מעריכים אותך... אתה לא חושב?" "אני לא יודע, אולי הם רק רוצים תמונה או חתימה כדי להגיד אח"כ לאנשים שהם מכירים שהם ראו אותי... " אורנה נושמת עמוק ומחליפה תנוחה, היא מסתכלת על עפר וחושבת... שתיקה של 10 שניות. "אתה יודע על מה אני חושבת" עפר עוזב את הצוארון ומביט בעיניה של אורנה. "אני נזכרת בשידור שראיתי, שידור של התוכנית ששדרת פעם, אקזיט?... אני נזכרת בבחור שראיתי שם, ואני רואה את הבחור שיושב מולי ואני מתקשה להאמין שזה אותו אחד..." "מה הכוונה?" "הבחור שראיתי בטווילזיה היה בחור מלא בטחון עצמי אפילו מופרז, בחור בלי שום מעצורים שנראה נהנה מכל רגע בחיים שלו, והנה יושב מולי אותו אחד רק שאין פה שום מצלמה ושום קהל, והנה מתגלה בחור לגמריי אחר, רגיש, אולי קצת פגוע.. יכול להיות שהתדמית שיצרת לעצמך נתפסה באנשים וקשה להם לראות את הצדדים האחרים בך? ואני מודה באשמה עד שהגעת לכאן גם אני קניתי את התדמית שיצרת.." עפר חושב "אני לא יודע... זה קשה לי לדעת מה אנשים חושבים עליי" "אני חושבת שאתה פשוט שחקן טוב, היית כ"כ עסוק באקזיט בבניית התדמית של הילד הרע ואנשים כ"כ השתכנעו שהם מתקשים להבין שיש שם יותר מזה, ושיש לך עוד צדדים.. אני חושבת שכשהיום נכנסת למונית קיבלת את הסתירה המטאפורית הזאת מצד הנהג, והוא בעצם עורר אותך, ואז קלטת באמת איך אתה נראה בפני אנשים, מה אתה חושב?" עפר נשאר ללא מילים.. " יכול להיות שזה איכשהו מחזיר אותך אחורנית בזמן, לתקופה שגם אביך לא ממש קלט אותך..?" עפר הוריד את גבותיו וקימט את מצחו... "אתה לא חייב לענות לי עכשיו, אני רוצה שתחשוב על זה... ואולי תנסה להתבונן על עצמך קצת מהצד... אחרי הכול אקזיט נגמרה וזה הזמן לתפוח דך חדש להראות לכל המזלזלים מי אתה באמת.. כי אני לפי ההכרות, האומנם קצרה שלי איתך, אני רואה שיש בך המון.. אז תחשוב על זה?" עפר מהנהן בראשו לחיוב "כן אני אחשוב על זה..." "טוב, נראה לי שהזמן נגמר" עפר ואורנה קמים מהשפות.. עפר: "אממ אורנה, איכפת לך להביא לי פלסטר, פשוט אין לי בדירה החדשה.." "בהחלט, אני אביא לך חבילה שיהיה לך למקרה חרום". עפר מחייך. נכון שזה מהמם????

למעלה