ראיתם את זה?

itaikuskus

New member
ראיתם את זה?

יש תחרות קאברים לarnold layne, כשהשופטים הם דיויד בואי, דיויד גילמור וריצ'ארד רייט, ורוקפור משתתפת בה, כשהפרס הוא יום הקלטות וכיף חיים באולפני אבי רואד. מה שנראה בהתחלה כרעיון נחמד נתברר כזוועה, אחרי ששמעתי את הקאבר המזעזע של רוקפור, ועוד יותר כששמעתי את הקאבר של המוביל בתחרות. רוצו להצביע.

CrazySheep1

New member
נחמד ביותר!!!

הבאתי את הקאבר של Paul Bidault שכרגע במקום השני בתחרות. בין השיר לקאבר שבמקום הראשון לא מצאתי שום קשר. את הקאבר של רוקפור אני אשמע עכשיו..לא שמתי לב לקישור.

Kettercat

New member
../images/Emo45.gif הקאבר שלהם מצויין

והראשון? באמת תוהה איך הוא קיבל כל כך הרבה קולות. כל קשר בינו לבין Arnold Layne מקרי בהחלט... מחשיד משהו.

The Walrus

New member
כמה תיקונים

השופט היחיד בתחרות הוא דייויד גילמור. הקהל יבחר את השלושה הטובים ביותר, גילמור יבחר מביניהם. הפרס הוא יום הקלטות באייבי רוד האגדי, ופרס מיוחד אפילו יותר - סטורם תורגמסון בכבודו ובעצמו - אותו אחד שעיצב את המנסרה של הדארק סייד ואת רוב העטיפות האחרות של פינק פלויד - יעצב לוגו ללהקה.

The Walrus

New member
מישהו יכול להסביר לי

מה הקשר בין הקאבר של הראשון בתחרות לבין ארנולד ליין??

דווקא רוקפור לא רעים בכלל!!!

הם קלעו לאפקט החללי הבלתי מוסבר במילים של פינק פלויד עם האוקרדים הספטיים והסליידים ההזויים.... מרתק האתר הזה, באמת לא הבנתי אבל מה קשורה הלהקה שמדורגת במקום הראשון.

RoieL

New member
מצחיק

הייתיה בטוח שקראתי איפשהו שהלהקה הראשונה אמורה לנגן את ארנולד ליין.

petrucci2

New member
הרבה בהצלחה להם

מגיע לחבר'ה המוכשרים האלה , הקאוור לאסטרונומי דומיין גם טוב+

TAZ!

New member
צריך להירשם כדי לשמוע את השירים?

כי כרגע אני לא מוצא את האפשרות הזאתץ

לא צריך להרשם

אתה לוחץ על שם האמן בצד שמאל, ולוחץ play בצד ימין. אם אתה לא רואה שם את המערכת פלאש ששולטת בשירים, יכול להיות שנגן הפלאש במחשב שלך ישן מדי, תנסה לעדכן אותו לגרסא החדשה ביותר.

DOCTOR ROBERT

New member
The Hooded Moon עשו קאבר טוב

לטראק הראשון, כמו שכולם אמרו, אין קשר לשיר. המקום השני הפך את זה לשיר רוק סטנדרטי מדי. The Hooded Moon, לדעתי, השאירו את האווירה הפסיכדלית ההזויה של השיר ואפילו הגבירו אותה מעט, והם עשו את זה טוב.

RoieL

New member
קאבר טוב זה לאו דווקא

זהה למקור כמו שכולם חושבים.

לא יכולתי לשתוק../images/Emo9.gif

אוי אוי אוי.. לאחר שהשקעתי את זמני בהקשבה לזוועות הקאברים, אין מה לומר חוץ מכך שפינק פלויד כאן לא תמצאו! לקחו את השיר למקומות אחרים, ובתור חובבת פינק פלויד - אין לי מה לחפש שם. כאב הלב לשמוע את זה.\: באמת.. הרגשה שאף אחד כבר לא יחזיר את המוזיקה שלהם..

The Walrus

New member
פינק פלויד זה לא קדוש

יש כאן אחלה קאברים, גם אם הם שונים. אנשים, בואו עם ראש פתוח! ואגב, אהבתי את הקאבר של Analysis.

למעלה