ראיתם את מלי לוי בדודו טופז? גם הכלב שלה היה....
8 8ortal8 New member 29/11/05 #3 דונדון הזה ../images/Emo3.gif סוטה קטן חחחחח איי הוא קרע אותייי והתגעגעתי למלי אומרת וויני וויני היה יפה!
דונדון הזה ../images/Emo3.gif סוטה קטן חחחחח איי הוא קרע אותייי והתגעגעתי למלי אומרת וויני וויני היה יפה!
צ צלילוש love עפר New member 30/11/05 #5 אני ראיתיייי וגם הקלטתתיי וגםםנפלתי מהשלמותת שלההה ))))))))))))
T ToXic BoY17 New member 30/11/05 #6 לר ראיתי../images/Emo31.gif../images/Emo103.gif הייתי מקניון...אולי אני אראה ביום ראשון בשעה 12!
מ מיימונית בדם New member 30/11/05 #9 פאק לא ראיתיי!!!../images/Emo31.gif../images/Emo122.gif../images/Emo90.gif יש מצב זה יגיע לאתר הרשמי שלה?? דון דון
פאק לא ראיתיי!!!../images/Emo31.gif../images/Emo122.gif../images/Emo90.gif יש מצב זה יגיע לאתר הרשמי שלה?? דון דון
H HiLi88 New member 2/12/05 #10 מדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo183.gif אני ראיתי היא הייתה מדהימה כמו תמיד איזה קרוע הדון דון הזה ... איך הוא התחיל ללקק את דודו... והוויני וויני הזה תמיד מצחיק אותי היה ראיון חביב ביותר והשיר היה גם יפה...מושקע ביותר
מדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo183.gif אני ראיתי היא הייתה מדהימה כמו תמיד איזה קרוע הדון דון הזה ... איך הוא התחיל ללקק את דודו... והוויני וויני הזה תמיד מצחיק אותי היה ראיון חביב ביותר והשיר היה גם יפה...מושקע ביותר