זה מה שהבנת ממה שרשמתי?העברת סרטונים אינטימיים של א/נשים זה הטרדה מינית ופשע שדינו עד 5 שנות מאסר(ואומר שאתה אדם דוחה).
אין פה שום דבר מצחיק.
א. אין לזה קשר לנושא הפורום ולכן לא ברור למה זה שייך לכאן.זה מה שהבנת ממה שרשמתי?
אגב, לצפות מותר. להעביר הלאה אסור.
אתה יכול לשאול את עדנה קרנבל אם אתה לא מאמין לי
זה נושא אקטואלי בטלוויזיה שלנו.א. אין לזה קשר לנושא הפורום ולכן לא ברור למה זה שייך לכאן.
ב. גם אם מותר לצפות, אני לא הייתי מספרת לכולם שזה מה שעשיתי.
ג. חיים של נשים נהרסו(גם כאלו שלא בגדו בבעלים שלהן, אתה היית רוצה שלנצח יסתובב באינטרנט סרטון שלך מקיים יחסי מין?). נשים עלולות להירצח בגלל זה, בטח עם כל הנשק שמסתובב חופשי. החיים של הילדים של הנשים האלו עלולים להיהרס, בעיקר שמדובר בעיר לא גדולה כמו יבנה, הם יסבלו מבריונות וחרמות שלא נדבר על כל המתחים בבית וגירושים פוטנציאלים של חלק מהזוגות.
ד. אני אישה.
ואיזה ערך או תוחלת יש בלהביא את זה לפורום?זה נושא אקטואלי בטלוויזיה שלנו.
ואם לא היו חופרים עליו יומיים כל הזמן, כנראה שלא הייתי מתעמק בו
ענייני? טוב.ואיזה ערך או תוחלת יש בלהביא את זה לפורום?
לפחות אם היית מנסה להפוך את זה לדיון ענייני.
או שיותר הגיוני: התקשורת מעדיפה עכשיו להתמקד בחטופים ופוליטיקה וטראמפ ולא באירוע פלילי שמתרחש בעיר קטנה.ענייני? טוב.
לפי השמועות אישתו היא זאת שהפיצה את הסרטונים.
בגלל שגילתה שבגד בה.
אם עכשיו התקשורת פתאום תפסיק לדבר על העניין הזה, אז נדע שזה כנראה נכון.
כי במערכת המשפט היום, אין סיכוי שיעמידו אותה לדין על ההפצה הזאת.
אם זה לא מישהו שפרץ והפיץ, התקשורת איבדה עניין בפרשה.
מסכים אתיך ב 100% ב כל מה שכתבת!א. אין לזה קשר לנושא הפורום ולכן לא ברור למה זה שייך לכאן.
ב. גם אם מותר לצפות, אני לא הייתי מספרת לכולם שזה מה שעשיתי.
ג. חיים של נשים נהרסו(גם כאלו שלא בגדו בבעלים שלהן, אתה היית רוצה שלנצח יסתובב באינטרנט סרטון שלך מקיים יחסי מין?). נשים עלולות להירצח בגלל זה, בטח עם כל הנשק שמסתובב חופשי. החיים של הילדים של הנשים האלו עלולים להיהרס, בעיקר שמדובר בעיר לא גדולה כמו יבנה, הם יסבלו מבריונות וחרמות שלא נדבר על כל המתחים בבית וגירושים פוטנציאלים של חלק מהזוגות.
ד. אני אישה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.