ראיתם את שאניה היום בTOTP?

Caeser

New member
ראיתם את שאניה היום בTOTP?

למי שפספס יש היום ש.ח ב23:40 וביום שני נדמה לי... בכל מקרה היא עשתה קיצור לקיצור של הגרסא של הווידאו...היא נראתה מדהים! למרות שאני לא ממש אוהב איך שהשיער שלה עכשיו. חלק מדי ולא מתאים לה. חבל שהיא לא נראתה כמו שהיא הופיעה בקליפ FAFA. לא תארתי לעצמי שFAFA יעבור את KA CHING במצעד הבריטי, כי הם לא ממש מתים על בלדות שם, אבל היי, זאת שאניה!

כמה הערות לקיסר

א. הש.ח. היום בשעה 23:30. ב. יש גם ש.ח. ביום א' בשעה 11:30. ג. כל שיר מקצרים בטופ אוף דה פופס ע"י הבמאי, כך שלא שנאיה היא זו שקיצרה את השיר. ד. חבל מאוד-מאוד שהיא שרה עם פלייבק!

Caeser

New member
כמה הערות למסוף כרמלית

א. את טועה הש.ח היום היה ב23:40 (בדקתי) ב. לא בכל פעם הבמאי מקצר את השיר ותאמיני לי כי אני רואה כמעט כל שבוע את התכנית ג. באמת חבל שהיא שרה עם פלייבק אבל...מה לעשות.

m L m

New member
אני חושבת שכולם שרים שם בפלייבק ../images/Emo4.gif

לצערי אני חושבת שהיא הרבה פעמים שרה בפלייבק... זה פשוט נראה ככה כשהיא מופיעה

הבהרות ותיקונים

א. הצדק עמך - הש.ח. אכן היה ב23:40. ב. הש.ח. היום היה ב-10:35 ולא ב-11 כמו בד"כ, ועל כך אני מתהצל בפני מירי שלא בדקתי את השעה. אם מישהו רוצה, הקלטתי את ההופעה למחשב. ג. הבמאי תמיד מקצר ואני אומר זאת בתור אחד שלא פיספס אף תוכנית של TOTP מאז שערוץ BBC Prime החל להיקלט בארץ. ואני מדגיש - אף תוכנית (גם לא של TOTP הגרמני ב-RTL). ייתכן שבקרוב היא תופיע ב-RTL שלעתים קרובות לוקחים את ההופעות מהבריטים. היא נכנסה למקום 38 בגרמניה ועלתה מעט, נקווה שכשתעלה יותר ישימו את ההופעה שלה. כרגע קה-צ'ינג עדיין יותר חזק שם. ד. משום מה כל השירים מ-UP ששנאיה שרה (כולל הספיישל TOTP2) היו עם פלייבק - וזה די מעצבן. זה כאילו שיש לה מה להסתיר, אבל אין לה, כי יש לה קול מצוין! ה. כמו ששמת לב - אני בחור, לא בחורה, ושמי אנדי.

m L m

New member
../images/Emo10.gif

לא נורא. אם יש לך את זה במחשב אז מעולה! חחחחח......אז סתם הקלטתי משהו בBBC

m L m

New member
שכחתי ../images/Emo7.gif

הייתה לנו תקלה בכבלים אז לא לחצתי על הטיימר ואח"כ שכחתי לצפות
טוב. כבר סידרתי את זה למחר- 11:40 אמרתם????

למעלה