ראיתם בארץ נהדרת?

talytal

New member
היה גדול ../images/Emo6.gif

תיארתי לעצמי שאסי כהן יעשה אותו, וכבר מתחילת הקטע הרגשתי שעוד מעט הוא יופיע. אהבתי, כי זה היה מאוד בעדו ונגד חוסר הפרופורציות ההיסטרי בכל הפרשייה. והשמיעו את "נרדם על החולות"! איזה כיף. אומרים שבארץ שלנו אתה לא מישהו עד שחיקו אותך בארץ נהדרת. אז אפשר לסמן
גם על זה.

שונית 7

New member
הבנות בפורום הימרו שזה יהיה הכוון

הוא אשם מחדלי המלחמה וכל דבר שהיה בארץ.הם בםרוש היו לטובתו וממש לא הוציאו אותו נלעג

talytal

New member
כן, האמת שאם הייתי צריכה לנחש מראש

איך ייראה המערכון, הייתי מתארת אותו בדיוק ככה. מציגים את ג'קו כאשם במלחמה ובכל שאר הבעיות, ניפוח של בקשת הסליחה וכו'. גם אהבתי בסוף ששמו עליו מדים ועשו מן פראפרזה על "שיער" (כזכור, שם התגייס המורד ארוך השיער לצבא נגד מצפונו ומכורח הנסיבות). בקיצור, אהבתי, ממש בעד ג'קו, וממש יופי. ו"אני רוצה להתנצל על נרדם על החולות, כי יש אנשים שאלרגים לחול" פשוט גמר אותי.

שונית 7

New member
חחח....נראה לי שהכל בכוון הנכון

הוא חוזר בגדול. אני רק מקווה שהכל יהיה בסדר היום בהוםעה ושיהיה לא פחות מדהים מההופעה הקודמת שלא לדבר שהמבחן האמיתי יהיה בהופעות בת "א

יהיה בסדר ../images/Emo13.gif היום וגם בת"א

ראיתם?? פעמיים בארץ נהדרת... גם בסוף היה קטע גדול עם גלגלצ וקרן פלס... הזכירו שם דיסק של תאו... כאילו ג'אמוס... ואז אורנה בנאי אמרה אה... סליחה זה ואת (של סקעת) הפוך... גדוללללל

זה אותו דבר... זו חיה

ממשפחת הפריים... נראית כמו פר גדול עם קרניים ונקראת גם תאו וגם ג'אמוס... וג'אמוס זה גם ההרכב של ג'קו וגיא אליהו... יאללה לילה טוב סופית....

דורית41

New member
קטע גדול.אנחנו כ"כ חיות את זה,

שהוא שאמרתן הוא שהיה... הבנות כאן צפו את המערכון בדיוק גמור. גם אני חשבתי על ג'אמוס כשדברו על תאו ואני בטוחה שלכך התכוונו ...הם שנונים.

דורית41

New member
זה היה שקוף מכדי שלא יבינו

מסר יותר חד מזה לא יכול להיות...זה כ"כ נכון-יצא לי השבוע לשמוע גלגל"צ(ושימו לב לדקות- ההבדל בין שמוע לבין להקשיב..)-וכל מה שהשמיעו היה בערך קרן פלס והראל סקעת,וחוזר חלילה.

כן, כל מה שחורג מ"תקנון" הפלייליסט

שלהם פשוט לא נכנס... עברי או לועזי... אני כבר מזמן הפסקתי להקשיב ואפילו לשמוע...

רנה6

New member
כל כך אהבתי...

כל כך אהבתי...ג'קו אשם בכל...אפילו במותה של שושנה דמרי....ואחרי שורת התנצלויות, עלמה ( אם לא טועה) אומרת לו ף " ג'קו, לא על כל דבר צריך להתנצל!"

Karina85

New member
וואי היה מדהים!!! נקרעתי...

אסי תעשה לי ילד!!! חחח סתאם... וכן, גם אני חשבתי שאסי יחקה אותו. היה פשוט קורע, הם לא מאכזבים!

למעלה