ראיתם בדף הראשי של תפוז ?

SpongBobit

New member
ראיתם בדף הראשי של תפוז ?

איזה פסוטמה שמלכלת על בילוש,הגיעה לדף הראשי לכותרת ראשיS:

keren eckshtein

New member
../images/Emo46.gif זה מעצבן אותי שהם שופטות את המעריצות של

טוקיו הוטל * כאילו אנחנו הוונאבי שאוהבות אותם רק בגלל המראה שלהם . סבבה אני אוהבת את המראה שלהם - אוהבת מאוד XD אבל אני גם מאוד מתחברת למוזיקה שלהם - והתחלתי להעריץ אותם בגלל המוזיקה . ואמרתי לה בדיוק את מה שאני חושבת .

3has3

New member
../images/Emo69.gif אוקיי, שמעו! אחת ולתמיד.

אני מסכימה איתה! לא במה שהיא אמרה על ביל. זה דווקא ממש שיגע אותי! אבל, היא צודקת!~ מה יש לכם? ביל הוא בסך הכל בן אדם! הוא לא בעל של אף אחד! הוא בקושי בן 18! עשיתם ממנו אלוהים וכבר אי אפשר לתאר את זה! הוא כזה זמר. אני לא אומרת לכם להפסיק לאהוב אותו אבל, די! הוא בן אדם כמו שאתם בני אדם. אתם לא יכולים להגיד שהוא מושלם. אתם לא מכירים אותו! אם אתם רוצים שיתנהגו בכבוד למעריצים ואליכם בכלל, תפסיקו להתנהג איך שאתם מתנהגים! אני קוראת פה את כל ההודעות בפורום ופשוט נגעלת! "המעריצות מתנהגות בצורה פתטית ועלובה שמראה איך בנאדם כל כך נואש וכביכול `מאוהב` בעוד טרנד חולף. " זאת השורה שבה היא הכי צודקת. |הדגד|אני ממש לא רוצה לצאת פה מגעילה ואני בטוחה עשכשיו אחרי שאני אשלח את זה כבר יהיה מועדון אנטי כלפי וכמה אנשים ישנאו אותי. אבל באמת שלא אכפת לי. ונמאס לי כבר לשמור על זה בבטן. הייתי צריכה אחת ולתמיד לפרוק את כל מה שהיה לי להגיד על ההתנהגות של כמה מעריצות

3has3

New member
../images/Emo69.gif זה היה אמור להיות הדגש ../images/Emo11.gif

כנסו כולם..וחנה מאמי אף אחד לא שונא אותך..

לפחות לא אני :) אני יכולה אפילו לומר שאני מסכימה איתך בחלק מהדברים שאמרת.. אבל באוי נגיל טוקיו הוטל היא ממש לא טרנד חולף.. ממש לא "יותר גרועות בפרשה זו- המעריצות. שמפליקות לך בכל פעם שאומרים את העובדה המצערת. או שזו רק זו שאני מכירה?" כע מותק כנראה שרק את מכירה.. תכלס תגידו כמה שבא לכם ותלכלכו כמה שבא לכם על ביל ועל אמא שלו זה לא בדיוק מעניין לי את ה.. אתם יודעים מה.. אחרי הכל אנחנו המעריצים.. איך להגיד אוהבים אותו כמו שהוא :) ולא כל כך בגלל המראה, אני מקווה. כי לא יודעת מה איתכם אני התחלתי לאהוב את טוקיו בגלל המוזיקה כשעוד לא ראיתי בכלל איך הם נראים.. ושתדעו לכם שכל דבר כזה קטן שאתם מתייחסים אליו. לכל פיפס קטן שיוצא מהפה של אנשים רק מעודד אותם להמשיך עם זה.. אז.. פליז די תפסיקו להתייחס לכל דבר קטן

3has3

New member
../images/Emo69.gif ובכלל, לא אמרנו שלא מתייחסים לזה?

Rukia nik

New member
../images/Emo45.gif

מזה מעניין אותנו? אנחנו אוהבים אותם, זה שהיא אומרת, או אנשים אחרים אומרים דברים רעים על טוקיו הוטל זה לא ישנה את הדעה שלנו עליהם! נכון? פשוט תיהיו אדישים, ואפילו אם זה ממש מעצבן אתכם!

למעלה