ראיתם בעיתון כמה מדינות נגדנו ??

ראיתם בעיתון כמה מדינות נגדנו ??

כל האיסלם נגדנו ואנחנו כלכך קטנים ליד כל המדינות האלו אז תגידו לי למה כולם נגדנו הגיע הזמן שגם אמריקה תתכונן ותראה להם מה זה!!!!!

כן ראיתי

הם הרבה יותר חזקים ממכם והם גם ראו את החולשה שלכם מול החיזבאללה, כמה מאות חיילים הכריעו צבא שלם והבריחו אותו מלבנון וגם חטפו לו חיילים. בגלל זה אני אומר אין דרך אחרת חוץ מהשלום, כדאי שתבינו את זה מהר את לא אותו עם חזק שהיה בששת הימים

amor

New member
כשהשלטון יתחלף בקרוב

את ההחלטות המדיניות יקבלו אנשים בריאים ולא לפלפים שרצו לעשות לכם טוב אך אתם נשכתם בחזרה. מה שבטוח זה שאתם מבינים רק את שפת הכח וזה מה שתקבלו. אחרי שתקבלו סטירה תחזרו למימדים הטבעיים שלכם .

אם תהיה מלחמה אתם תפסידו

ימחקו אותכם, תבינו שלום זה הדרך היחידה שלכם לחיות. כדאי שתוותר על האיומים ותתחיל להבין שאתם חלשים ולכן צריכים שלום

תגובה לערבי!!!!

אנחנו רוצים שלום אבל איתכם אי אפשר לעשות שלום אתם רוצים יותר מדיי וזה נמאס אנחנו מנסים לעשות שלום אבל גם אם יהיה שלום החיזבללה והחמס ימשיכו לפעול אז תעשו משהו בקשר לזה

amor

New member
הוא לא מסוגל

כי הוא עסוק כל הזמן בזריקת אבנים

הלינץ היה מעשה מחפיר

חבל שאתם לא יודעים לגנות את הרג חפי הפשע שלנו כמו הילד המסכן שנהרג עם אביו. נו אני מחכה לגינוי שלכם....

amor

New member
למה היה צריך

לדחוק אותך לפינה כדי שתגנה מעשה ברברי ? הגינוי של מעשה נפשע וחוליגני שכזה הוא דבר בסיסי שצריך היית לעשות מייד עם תחילת דבריך ולא להתגרות במילים חסרות בסיס. האם הגינוי שלך נועד כדי לסחוט גינוי נגדי?! או שהגינוי שלך הוא ללא כל תנאי?

באמת עם אתה אומר ש...

הלינץ` היה מעשה מחפיר אז בשביל מה היה צריך לעשות אותו?

amor

New member
אילו יכולת היית

פועל מזמן להשמיד את מדינת ישראל . למזלנו אתם פישרים ולא מסוגלים לתכנן או לארגן דבר. אנו עולים עליכם בכל התחומים ובמיוחד הצבאי. אלמלא השלטון האומלל כיום הייתם מזמן חוטפים את מה שמגיע לכם כמו ביתר המלחמות וזה מה שתקבלו בקרוב. אגב שמעת את בקשתה של קטלנית?

תבדוק שוב!!!!!

יש לנו גם את אמריקה שתעזור לנו עם כל העם המוסלמי יהיה נוחוץ מזה זה לא מוזר שמראים כל הזמן תמונות של היהודים עושים דברים ולא רואים את מה שאתם הערבים עושים בגלל כל השטיפות מוח וצאו לנו כבר מהמדינה צאו!!!!!

orlean

New member
זו לא שאלה של מי ינצח

במלחמה כולנו נפסיד. יהיו נרוגים בכל צד (גם ישראלים!!). ובסוף נשב כולם על אותו שולחן עם אותו הסכם. חבל שהטמטום והאלימות מובילים את האזור לעוד פיצוץ אלים וחסר תכלית.

למעלה