ראיתם , ההפקה שלחה לדניאל הודעה

עינת 1

New member
ראיתם , ההפקה שלחה לדניאל הודעה

דניאל אנחנו מבינים את הקושי, אבל את עוברת על חוקי המשחק .....כאן זה נקטע על איזה חוקים היא עברה? מישהו?

עינת 1

New member
שפת הגוף של איתן - מרוחק, אין חיבוק, אין מבט,

בעצם אין כלום.

עם איתן לא יודע לזייף,אז מדוע הוא מזייף?

שמעתי את שיחתו עם קרן,והוא די הראה שם שיש עוד מה להלחם. אולי זה הוראות של ההפקה שדיברו מגרונו,אבל עדיין אם הוא לא מזוייף מדוע לא אמר לקרן חד וחלק אני רוצה את דניאל איתי בסוויטה? מדוע לא אמר לה אין מירוץ יותר,כי הלב שלי עם דניאל? דרך אגב לא יודע אם אתם שמים לב,אבל כל שיחה של דניאל ואיתן חותכים בדיוק בהתחלה,ואפילו לא משדרים הרבה שיחות שלהם,כנראה שאיתן הבטיח שמה הבטחות שההפקה לא רוצה שנראה.

noaxxx

New member
את צודקת, בינתיים...

נראה אם הוא יצליח לשכוח את דניאל ולהתרכז בקרן, ואם כן.. אז מעניין כמה זמן זה יקח לו...

Dmorrigan

New member
הכניסה של השף והמלצרית...

אחד הדברים המביכים שראיתי

אני במקומה

הייתי מבקשת לצאת מהוילה...יש גבול כמה אפשר להתעלל בה בדיוק ביום של היומולדת (לפחות היו מעבירים את זה ליום אחר)

Klayhamn

New member
האמת שזה יכול להיות מבחן מעניין

זו בעצם הדרך היחידה שלה להבטיח את איתן לעצמה אין סיכוי (לדעתי) שאם היא תצא איתן ישאר שם...

אני רעב!!! הם מגרים אותי עם ארוחת הגורמה הזאת

לי עדיין יש בחילה

מכל ההתרחשויות האחרונות... איזה שעמומון הארוחה שלהם, אם זאת היתה דניאל היא מזמן היתה מעיפה את כל מה שעל השולחן בתנועה חושנית ומפתה את איתן לסקס סוער על השולחן.... טוב לא באמת, אולי היא היתה מחכה לאחרי הארוחה....

בוףברכה

New member
../images/Emo172.gifמגרה...../images/Emo210.gif../images/Emo94.gif../images/Emo21.gif../images/Emo259.gif../images/Emo212.gif

למעלה