ראיתם הופעות מ-1990?

מפתחSoul

New member
ראיתם הופעות מ-1990?

יהב העלה בפייסבוק הופעות מהשנה הזו, זה פשוט מרגש וצובט לראות את זה. 22 שנה אחורה, איפה הייתי ואיפה הם.. מסתכלת עליה, כביכול בתחילת דרכה ואני מלאת הערכה. לחיות את החיים על הבמה. בתור אחת שלא ממש שם. בטח לא כמו שהיא. זה פשוט עושה לי חשק להתפלל שתהא לי ילדה קטנה בלונדינית מתולתלת שתהיה זמרת ותגשים את מה שאני לא העזתי, לא בזמן. רק אם היא תרצה, כמו שאני רוצה. רק אם היא תרצה, מה שבי לא טיפחו.

1990? מוזר :\

לא כל כך מסתדר לי כרונולוגית. לפי מה שאני זוכר תום נולד ב70,זאת אומרת ב1990 היה בן 20,עדיין בצבא. ולפי הביוגרפיה של הלהקה,רק כשתום השתחרר הם החלו להופיע ולעבוד על שירים מקוריים. בווידאו נראה שהם כבר להקה של ממש,ושיש להם קהל שמכיר את השיר בעל פה... כך שכרונולוגית זה אמור להיות לפחות 92-93(אם לא יותר)...אבל אם כך יהב אומר מי אני שאתווכח. דווקא מאוד מסקרן אותי לדעת מה היה בשנים האלה...לצערי אין מספיק מידע ותיעוד בעניין הזה. אגב,רק אותי מדהים שאחרי 20 שנה תום ואורית ממש נראים ונשמעים כמעט אותו דבר? זה מטורף...

טוב זה בטוח לא 1990

עכשיו נזכרתי,יהב לפני כמה ימים חגג 36. זה אומר שבסוף 1990 הוא היה בן 15,אין מצב שהבחור שמוצב על התופים שם בן 15. מה גם שתום ואורית הכירו את יהב רק בתחילת 95 כשהוא היה בן 19(אותו כנ"ל לגבי סטרול שגם הוא הצטרף רק ב95) לפי דעתי יהב התכוון שהקליפים הללו הם מסוף שנות ה90 ולא מסוף שנת 1990. זה נשמע כבר הרבה יותר הגיוני

מפתחSoul

New member
לא יודעת,

יש לי נטייה לתת אמון באנשים
סטייל "יהב אמר, להרים ידיים! ידיים על הראש....!"

פה כנראה היה הבלבול...

אגב late 1990 זה לא שנות ה90 המאוחרות,זה "סוף שנת 1990" שנות ה90 המאוחרות זה: "late 90s" אבל עזוב,העיקר שהתעלומה נפתרה

Edenlempert1

New member
צודק

אבל נראלי שהוא בכל זאת התכוון שם לשנות ה90 המאוחרות, לא משנה.... משעשע- בכותרת רשמתי צודק וכתב לי באנגלית בטעות, מסתבר שצודק במקלדת באנגלית זה muse :)

למעלה