ראיתם המפעיל שבוע שעבר? ידידנו סימס שיחק בתפקיד קטן קטן. זו כבר הדמות השנייה מג'רמיה שמשחקת במפעיל
H Hellen New member 6/8/04 #1 ראיתם המפעיל שבוע שעבר? ידידנו סימס שיחק בתפקיד קטן קטן. זו כבר הדמות השנייה מג'רמיה שמשחקת במפעיל
ר רוס ומוניקה גלר New member 7/8/04 #2 you're back, you're back../images/Emo168.gif your back, your back סתם מושפע מספיידרתן, אבל חזרת!!!!!!
you're back, you're back../images/Emo168.gif your back, your back סתם מושפע מספיידרתן, אבל חזרת!!!!!!
D demoloc New member 7/8/04 #3 גסימס הופיע ולא ראיתי?? באסה... אבל היה לו תפקיד שנורא הזכיר את סימס ב"אדוני הגלקסיה". בתור מה הוא הופיע שם?
גסימס הופיע ולא ראיתי?? באסה... אבל היה לו תפקיד שנורא הזכיר את סימס ב"אדוני הגלקסיה". בתור מה הוא הופיע שם?
R Raist New member 8/8/04 #4 והיום בבאטלסטאר גלקטיקה ראיתי את זאת ששיחקה את החברה של קרדי (ברח לי השם שלה)
H Hellen New member 8/8/04 #5 אני לא ממש זוכר למען האמת, זה היה לפני שבוע ואני קצת מטושטש. הוא היה איזה שוטר, משהו בסגנון. בכל מקרה התפקיד היה מאוד שולי, וגם לא היה לו מבטא :\ זה היה ממש מוזר!
אני לא ממש זוכר למען האמת, זה היה לפני שבוע ואני קצת מטושטש. הוא היה איזה שוטר, משהו בסגנון. בכל מקרה התפקיד היה מאוד שולי, וגם לא היה לו מבטא :\ זה היה ממש מוזר!