ראיתם חדשות במיקרה?

Zan-Zan

New member
ראיתם חדשות במיקרה? ../images/Emo44.gif

אז ככה, הרגע במיקרה אמא שלי קראה לי לסלון, לסדר משהו, ובדיוק היא ראתה חדשות, ופיתאום אני רואה, שבקהיר, מצרים, נידונו 25 גברים, לחמש שנים, בבית כלא... מישהו יודע על איזו אשמה!? אני יגיד לכם! הם הומוסקסואלים! הם פשוט ניתפסו לפני כמה חודשים בבר ששימש למפגש של הומואים, וכניראה שהיתה פשיטה, ועצרו את כולם! כאילו אתם קולטים איזה עולם חרא?! ברגעים כאלה אני עוד אומר תודה שאני גר בישראל! כאילו תחשבו על זה! חמש שנים... על מה? התשובה היא, על אורח חיים שאתה חיי... אז תגידו לי... עד מתי? אליק

זורבבל

New member
זהו האיסלם הפונדמנטליסטי

ראית את היחס לנשים באפגניסטן או באירן ? זוהי אמונתם/דתם. אגב מה כתוב בתורה על "משכב זכר" ???

Zan-Zan

New member
תראה....../images/Emo22.gif

ברור שזו הדת שלהם וככה הם מאמינים... אין בזה ויכוח. אבל תחשוב על זה... תאר לך כאן בישראל היו עוצרים אותנו על כלום, זה מצחיק בגלל שאני לומד באזרחות על כל מיני גישות למדינת ישראל, ואם הגישה שהייתי ניבחרת למדינת ישראל היתה גישת התורה , (הכוונה חוקי התורה = לחוקי המדינה) אז היו כבר עוצרים אותנו. ובקשר ל"משכב זכר" לא יודע איך לענות לך...

יובל16

New member
שכל אחד יעשה מה שבראש לו...

אם הם חושבים שמה שהם עושים זה נכון אז סבבה להם. אני חושב שהם טועים, אך מכיוון שהם מוסלמים מסורתיים הם לא מאמינים בזה. אז זכותם. אם הייתי חי שם, כבר הייתי עוזב. למה לחיות במקום שמדכא אותי ושלא מקבל אותי. וחוץ מזה, ישראל לא דתית ועדין לא מקבלים אותנו. אבל אם היינו חיים במדינת הלכה אז היינו בכלא... אבל אנחנו לא, וטוב שכך... אבל כמו שאמרתי, שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה וזהו. אתם לא חיים במצרים ואתם לא יודעים מה קורה שם אז אל תעבירו ביקרות.

MARMELAD

New member
שכל אחד יעשה מה שבראש שלו.....?

זה לא כל כך עובד. למצרים שנעצרו אין יותר מדי אופציות לעשות מה שבראש שלהם. הם בילו עם גברים ונעצרו. הם הוכו בחקירות. בדקו להם את פי הטבעת. אין להם בחירה. מצרים הוכיחה עד כמה היא הומופובית. אני לשם לא אסע כבר לעולם.

טאצי

New member
שאני אעשה מה שבראש שלי...

לי דווקא מאוד בא לנסוע לשם ולהתגפף מול ארמון הנשיא...

MARMELAD

New member
תהנהף טאצ´י

ובזמן שתתגפף להנאתך, אל תשכח לשים וזלין על הישבן כדי שאם המצרים יבדקו אותך, לפחות שתהנה...

יובל16

New member
כן!

למה כל מצרים הומופובית? אני בטוח שיש שם הרבה שאינם הומופובים! זה שיש כמה הומופובים זה לא אומר שכולם ככה. אז השילטון שם הומופוב, אבל לא כולם. אז כמו שאנחנו למדנו מניסיון עבר (השואה) סטיגמות זה דבר רע. כל אחד עם אופי והתנהגות של עצמו. זה כמו להגיד שכל הישראלים ערסים בגלל שכמה כן, או שכל ההומואים נשיים. או כל דבר דומה...

פינגו

New member
קצת פוקוס

אתה כנראה לא כל כך בפוקוס. אף אחד לא טען שכל המיצרים הם הומופובים. ואני האחרון שיאמין בסטיגמות.. מה שנאמר כאן הוא מאוד פשוט- הממסד הממשלתי והדתי עוינים את ההומוסקסואלים. במצרים יש צורת משטר כזו שהעוינות מגיעה לכדי יישום בזוי. כשאומרים שהמיצרים הם הומופובים הכוונה זהה לזו כשאומרים שהאיראנים הם לא גדולי הפמיניסטים. קפיש? הערה: בבקשה לא לציין את השואה בכל הקשר שהוא. זה צורם

יובל16

New member
רק רציתי להתנצל...../images/Emo13.gif

על הצורה המגעילה שבא הבעתי את דברי... הגזמתי... אני לא אכחיש... אז רק רציתי להתנצל...

MARMELAD

New member
זה בסדר, כולנו מלכות ../images/Emo47.gif...

מותר לנו קצת להיות בקריזה לפעמים.... (נו, איפה החכם שיגיד שלא כולנו קוקסינלים..?)

למעלה