ראיתם?ירושלים מוצפת

לב אiהב

New member
ראיתם?ירושלים מוצפת

בתמונה של הרה``ק האדמו``ר מליובאוויטש זיע``א על גבי אוטובוסים,שזה נחמד ומקסים לדעתי.ברור שעדיף על תמונות שחץ ותועבה,אך לצד התמונה של הרבי מחב``ד זיע``א מופיעה המילה `משיח`.דבר הנתון במחלוקת.

לב אiהב

New member
אני חושב שיש רבנים בחב``ד

שמבססים את אמונתם שהרבי מחב``ד הוא המשיח(אני לא מאמין בזה!)מהרבה מקורות.לא נכנסתי לזה לעומק מעולם,כי זה לא מענין אותי מי המשיח,העיקר יבוא ויגאל אותנו כבר

ונניח שיש לי תואר ``רב``.

אי אפשר לייחס חשיבות, לכל מיני אינפנטילים. גם לנוצרים יש מקורות מהתנך... מסולפים כמובן

לב אiהב

New member
אחי! הרב שלך כך פסק.

הרב שלהם פסק בדיוק אותו דבר. . . אבל כנגד רבך! אז לא נשאר לנו,אלא כל אחד ינהג כרבו! חב``ד כרבני חב``ד! הליטאים כרבני הליטאים! ואני. . . . . .בכלל לא קשור לעסק.ח ח ח ח

ראיה קצרה שהרבי לא המשיח.

ידוע שחזקיה המלך שבזמנו לא היה תינוק ותנוקת מדן ועד ב``ש שלא היו בקיאים בטומאה וטהרה (!!) היה אמור להיות המשיח, אך הדור לא היה זכאי והוא נפטר. אם המשיח יבוא מהמתים למה שאחשוב שזה לא יהיה אחד שבירור היה אמור להיות? אם כבר מישהו שנפטר אז נלך על הגדול ביותר! אלא אם אתה טוען שהרבי חי ואז זה מצריך אשפוז.

לב אiהב

New member
ח ח ח כתוב ``קרויים חיים``!לא חיים!

אני כבר כתבתי שאני לא מאמין שהרבי מחב``ד הוא המשיח.מבחינתי זה לא מעניין אותי מי המשיח העיקר שיבוא כבר!

שלומולי

New member
ראיתי פסק דין במו עיני!!!

הייתי באיזה ישיבה של חבד וראיתי במו עיני פסק דין ענק עם מאות רבנים מכל סוגי האוכלוסיה הדתית למרות שאני לא מאמין בזה בכל אופן זה אומר דרשני

והשלט של הרבי מלויובאוויטש לא גורם לתאונות?

גורמים בענף הפירסום, החשים מתוסכלים מכך שאינם יכולים להציב לפי החוק שלטי פירסום בצידי הדרכים, זועמים: "הרבי לא מסיט את תשומת הלב של הנהגים?".עיריית תל־אביב: "השלט של הרבי מלויובאוויטש מותקן בשטח פרטי" כתב בחדרי חרדים - מקור: מעריב דוגמניות הפכו לנוף נעלם בנתיבי איילון, מאז הוחלפו בשלטי כיסוי שחורים בשל האיסור להציב שלטים בצידי הדרכים. אך הנוסעים בקטע הדרומי שבין מחלף קיבוץ גלויות ללה גרדיה ייתקלו בשלט ענק, שממנו ניבטים פניו של הרבי מלויובאוויטש. גורמים בענף, החשים מתוסכלים מכך שאינם יכולים להציב שלטי פירסום ענקיים, מדווחים כי מדובר ביוזמה פרטית של אדם המתגורר במבנה שעליו הוצב השלט. ועדיין, קשה להימנע מתחושת אי־הנוחות נוכח הטענה החוזרת ונשנית מטעם המתנגדים לשילוט, כי אלו גורמים לתאונות דרכים. "הרבי לא מסיט את תשומת הלב של הנהגים? הוא לא גורם לתאונות‭,"?‬ זועם בכיר בענף השילוט. גורם אחר טוען בציניות, כי השלט לא הוסר עד כה משום שעל הרבי יש מי ששומר מלמעלה, בניגוד לחברות השילוט. מעיריית תל־אביב נמסר: "השלט של הרבי מלויובאוויטש מותקן בשטח פרטי ואינו מפרסם גוף מסחרי. לפיכך לא ניתן לפעול נגד בעלי השטח על־פי חוק השילוט. עם זאת, מאחר שמדובר בחריגת בנייה, פנתה העירייה לבית המשפט כדי שיורה על הסרת העמוד".

למעלה