ראיתם כבר? את זה Sometimes you Leave שיר מעולה שחבל שלא נכנס לאלבום
LeAnnDylan Well-known member 17/1/08 #4 ועכשיו אחרי ששמעתי../images/Emo99.gif הוא ממש טוב, הוא כבר באם פי שלי^^ איזה כיף אני אצטרך לחרוש עליו עוד קצת כדי לגבש דיעה עליו אבל בשמיעה ראשונה הוא נשמע ממש טוב
ועכשיו אחרי ששמעתי../images/Emo99.gif הוא ממש טוב, הוא כבר באם פי שלי^^ איזה כיף אני אצטרך לחרוש עליו עוד קצת כדי לגבש דיעה עליו אבל בשמיעה ראשונה הוא נשמע ממש טוב
S symptoms New member 17/1/08 #7 אני כל כך אוהבת אותך עכשיו שאני חושבת שאולי אני אוכל לסלוח לך שהעפת את צ'יקוטה. יתכן. רעות
S symptoms New member 17/1/08 #9 ואחרי ששמעתי את השיר אני מאוהבת. כזה יפה. אני לא מבינה למה היא לא עשתה לנו דיסק של 20 שירים, מה היה לה אכפת . מעניין מה עוד היא השאירה על הרצפה בחדר הקלטות, אני מוכנה לקבל את זה. שוב תודה רעות
ואחרי ששמעתי את השיר אני מאוהבת. כזה יפה. אני לא מבינה למה היא לא עשתה לנו דיסק של 20 שירים, מה היה לה אכפת . מעניין מה עוד היא השאירה על הרצפה בחדר הקלטות, אני מוכנה לקבל את זה. שוב תודה רעות
ק קפיטו New member 31/1/08 #13 ישששש יש לי מזל אולי היא שמרה את הבסט פור לאסט באמת אחד הטובים בקריירה שלה