ראיתם? לטרייסי הוג מלוחשת לתינוקות

משוש30

New member
ראיתם? לטרייסי הוג מלוחשת לתינוקות

יש אתר ואפשר להתייעץ איתה דרך הטלפון...נחשו כמה כסף לשעה? 200$ !!!!!

תארי לך כמה כסף היא הייתה לוקחת

אם היא גם הייתה מדברת בקול רם! שמעתי שיש כמהאנשים שמוכנים לשלם לה הרבה יותר בשביל שהיא תשתוק...

טיפוטף

New member
יצא לי לראות אתמול את הערוץ!

חבל שלא את הלוחשת. (זה כל כך אמריקאי שזה הורג אותי. כאילו שהיא קראה את רב המכר על הלוחש לסוסים וראתה כמה שזה עובד טוב על אנשים, והחליטה שהיא תתעשר מללחוש למישהו). בכל אופן אני חייבת לספר שגם הבעל ראה, ואפילו נהנה מאוד, מה שמאוד לא אופייני לו עם תוכניות מהסוג הזה! אז כנראה שהם באמת עושים משהו טוב. ולגופו של עניין מה ראינו: סוף של תכנית עם דן תורן, שבה דיברו על קיפוח/העדפה של ילדים במשפחה. ומה שהדהים אותי, שישבה שם אישה אחת, בערך בת 35, שמנהלת איזו קרן ועובדת המון שעות, יש לה 6 ילדים (כן, שישה), והיא סיפרה בגאווה רבה שיש לה שעתיים ביום להקדיש לילדים. דן תורן שאל אותה איך מחלקים את הזמן הזה בין שישה, אז היא אמרה פשוט מאוד, כל פעם ילד אחר צריך את תשומת הלב, והילדים האחרים לבד יודעים מי צריך היום תשומת לב ומי לא ומוותרים. ???????????????????????????????????????????????????????????????????? עוד שניה אחת היו נותנים לה לדבר והיא היתה מכריזה "זמן איכות". ושהילדים מקבלים בשעתיים האלה יותר ממה שהיו מקבלים ממנה במשך יום שלם, כי היא מסופקת מבחינה מקצועית. מדובר על ילדים ממש קטנים! ואחר כך היא סיפרה שיש לה תינוקת שתלויה עליה במשך כל השעתיים האלה, אז לא ברור איזו תשומת לב היא יכולה בכלל לחלק בין שאר הילדים כאשר מביאים בחשבון שאחרי שהיא מגיעה הביתה ב- 7 בערב נניח, היא גם צריכה ללכת לשירותים, לאכול ולסייע בהכנת האוכל ובפינוי השולחן, להחליף כמה מילים עם בעלה, לעשות או לענות לטלפונים, להחליף את בגדי העבודה וכו'. אז אוקיי שהיא רוצה לעבוד כל כך הרבה, אבל למה שישה ילדים במצב כזה? ואני לא בטוחה בכלל שהיא היתה דתיה, זאת אומרת אולי כן, אבל לא חרדית, לא היתה לה פאה והיא לבשה מכנסיים. באמת שאין לי שום דבר נגד משפחות ברוכות ילדים, והלוואי ותתגשם המשאלה שלי ללדת את הרביעי ואולי אפילו חמישי. אבל זה יהיה בעוד כמה שנים טובות, כי נניח היום, אם היה נולד עוד ילד, והקטנה שלי תלויה עלי כל הזמן, והבנים "אמא תשחקי איתי", "אמא תשמעי" "אמא תגידי לו!" והקטנה כבר צועקת גם כן "אמא! אמא! אמא!" בעקבותיהם - מה היה קורה אם היה נולד עוד אחד? אז הוא היה יונק כל היום וצמוד אלי, ומי היה עם הבת? ומי היה מתייחס בכלל לבנים? ואני לא נמצאת איתם רק שעתיים ביום! ואחר כך היתה תכנית קצרה, שבה הורים נשאלו על "מה הכי קשה", ו"על מה ויתרת", ועשרות אנשים ענו, וזה היה באמת מעניין לראות את מגוון התשובות. בקיצור, בינתיים הערוץ מצויין.

למעלה