ראיתם מה היה כתובב"7 לילות"

darklighter

New member
ראיתם מה היה כתובב"7 לילות"../images/Emo58.gif

ביום שישי? אני מצטטת: רוקנרול "אמריקן איידול, סגרה את העונה הרביעית, שהייתה הטובה ביותר בתולדותיה, בזכות מוטיב חוזר אחד נצחי, שנשזר בה מתחילתה ועד סופה-רוקנרול. קונסטנטין מורולס(הערה שלי: בושה מה זאת השגיאת כתיב האיומה הזאת
כותבים את זה מ-ר-ו-ל-י-ס), שנשר באמצע, ובו בייס, שהגיע עד לגמר (והפסיד בצדק לברבי הקאנטרי המתוקה קרי אנדרווד), הראו לעולם שאפשר לתת בראש גם בפריים טיים של אמריקה." אממ מצד אחד הם כאילו נותנים ביקורת טובה ומצד שני הם יורדים על בו.."הפסיד בצדק"????לפי דעתו של מי??? שלהם??? לא נראה לי שהם באמת ראו את התכנית...עיתון דפוק...ו"נשר באמצע"?? זה כל מה שהיה להם לכתוב על קונסטנטין? מה עם "עשה ביצוע ראוי לשבח לבוהמיין רפסודי" או "נגע לליבם של מיליוני מעריצות ברחבי העולם" או משהו?????????? אפילו לא כתבו את השם שלו נכון!!!!
טוב לפחות פירסמו אותם, גם זה טוב. אנחנו יודעים את האמת- בו בייס וקונסטנטין מרוליס שליטה

darklighter

New member
טוב ואם כבר תראו את העטיפת דיסק..

שהכנתי לקונסי...מה שלא נכנס לדיסק אני אכניס בקרוב לדיסק 2 כשזה יתמלא...הדיסק כולל תמונות, הופעות, שירים שלו מהמחזות זמר, איידול ובטי, מונטאג'ים ראיונות וכו'. מה דעתכם?

darklighter

New member
ואני שמה שוב את הקישור כי הוא ירד

לי...*חחחח דז'ה וו מהקומונה...* http://www.wecraveconstantine.com/ אתר שולט לקונסטנטין תסתכלו בעיקר על הVIDEO יש שם מונטאז'ים מהממים
היא אשכרה עשתה קליפים לבטי (שהם הכי טובים שלה לטעמי) ולשירים שלו ממחזות זמר...

darklighter

New member
הועף!!!../images/Emo7.gif../images/Emo10.gifושלא בצדק../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

אבל עכשיו זה כבר היסטוריה רחוקה... מקווה שהוא יצליח בכל זאת...

טחח..

לא כתבו כי הוא לא היה טוב! בעע...קונסטנטין...שיחזור ליוון אז\ הוא חתיך...זה לא אומר שהוא זמר כזה טוב ובו פי 100 יותר טוב ממנו אז אין פלא שהוא עזב באמצע.. ולא צריך להתלונן על כל דבר..כתבו על אמריקן איידול וזהו.לא צריך להתחיל להתעצבן...

Juliann

New member
סליחה?!?!?

למה מי את שתגידי דבר כזה? חוץ מזה שקונסטנטין בכלל נולד בארה"ב! זה בדיוק כמו בארץ שהרבה מההורים שלנו נולדו בארצות אחרות ואנחנו נולדנו בארץ, אז אולי אני אגיד לך לחזור לארץ שממנה ההורים/הסבים שלך הגיעו? איזה חוצפה... ואם הוא הגיע לאיידול הוא זמר טוב אין לך מה לעשות בנידון ואל תדאגי ה"מסכן" מסודר יופי עכשיו עם דיסק ותוכנית טלויזיה בדרך.

14מתן

New member
אז הוא עוזב את הלהקה ?

מתי הדיסק של הלהקה שלו באמת יוצא ?

Juliann

New member
לא.... הוא יעשה הכל ביחד.....

ואולי הוא יופיע איתם ועם איידול יחד... למרות שנראה לי שאין מצב שאיידול יסכימו. הלהקה הוציאה את הדיסק אבל אסור לקונס לקדם את זה. ככה שאין לזה ממש יחצנות ולא הרבה יודעים שזה קיים חוץ מהמעריצים באנטרנט. שהוא ישתחרר מאיידול כנראה הוא יוכל להיות חלק מהלהקה באופן פעיל ובנוסף לכך כל שאר הדברים שהוא עושה. חלק מהם הוא כבר עובד עליהם כרגע, כנראה באישור ההנהלה של 19E [הנהלת איידול] ככה הם מקבלים בסביבות 50-60 אחוז מהכסף שהוא מרוויח.

כנסי בה ג'ולי!!

אני עדיין לא מבינה אנשים אתם רואים איזה מעריצים יש לקונסטנטין פה אז למה ללכלך? אני לא מבינה מה זה נותן לכם באמת... ובכלל מה קשור לזה שבו זמר יותר טוב? והוא לא לשניהם יש קול טוב מישהו לכלך על בו שהרגשת את הצורך להגיד שהוא יותר טוב? בחיי אני חושבת שכל מלכלכי קונס צריכים למצוא חיים זה ניהיה פתטי...

darklighter

New member
בהחלט../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

אז בסדר, שונאי קונסטנטין-אתם משום מה לא הצלחתם לקלוט את הכישרון האדיר שלו. קורה. תנו לנו לסגוד לו בשקט!!! הבן האדם אשכרה הולך להקליט שיר עם אנשים מלהקת קווין
הוא לא היה עושה את זה אם הוא לא היה מוכשר... וגם לאחר העזיבה שלו הוא הופיע באיזה מיליון תכניות טלויזיה. אף איידול שעזב לא היה בכל כך הרבה תכניות
וכן גם את בו אני אוהבת הוא מאוד מוכשר ואחלה בנאדם אבל זה לא סיבה ללכלך על קונס, בו וקונסטנטין חברים טובים והם לא רוצים שילכלכו על כל אחד מהם... אני אישית יש לי צמרמורות כל פעם שאני שומעת את השירים שלו, גם מאיידול גם מהמחזות זמר וגם (ובעיקר) מהלהקה שלו
הקול שלו נוגע בלבבות של אנשים רבים...זה לא רק המראה...

darklighter

New member
עוד עיתון עברי שלא יודע לאיית

כתבה (או יותר נכון אייטם) מרייטינג על קונסטנטין.... למה מורולס???? איזה עילגים... טוב העיקר כתבו עליו ושמו תמונה...למרות שזה לא ביקורת טובה במיוחד אבל חפיף זה ידוע... קוני

תודה עדי!

ותודה לחברה שלך גם... אני באמת חושבת שהשאנל הזאת סתם מנסה להתפרסם על חשבונו... אבל גם אם מה שהיא אומרת נכון שיהיה בכל מקרה היא לא מכוערת היא די יפה ככה שלפחות לקונס יש טעם טוב!!

Juliann

New member
רייטינג...לא מסוגלים לכתוב את האמת?

קראתי את הכתבה עליה, היא לא בדיוק אמרה את זה ככה... היא אמרה שהוא אוהב את הנשים סביבו אבל היא אמרה שהוא בנאדם נהדר ומצחיק בטירוף אבל זה לא הסתדר וכרגע הם רק ידידים. אבל כמובן שצהובון כמו רייטינג יעשה סינון של מה שמתאים לו... אני לא רוצה לדעת מה הם יכתבו שהם יעלו על הסיפור שלו עם לינדזי לוהן!

darklighter

New member
טוב לפחות היא יפה...ולא בלונדינית..

מה שאומר שגם לברונטיות יש סיכוי

darklighter

New member
אוף למה את זה הם לא כותבים????

(על הנהדר, מצחיק וכו')... מעניין באמת מה הם יכתבו על לינדסי לוהן...ודרך אגב עכשיו אני שונאת אותה עוד יותר... חסר לה שתלכלך עליו{-]

למעלה