ראיתם "מיליונר" עם דייויד דוכובני?? תוכנית מיוחדת של שחקנים... מעולה! וכ"כ מצחיק! והוא כ"כ מלך!
1 1Shir New member 7/1/07 #1 ראיתם "מיליונר" עם דייויד דוכובני?? תוכנית מיוחדת של שחקנים... מעולה! וכ"כ מצחיק! והוא כ"כ מלך!
1 1Shir New member 7/1/07 #3 זה היה מזמןןןןןןןןןןן של רשת ABC עם המנחה ההוא ריג'ס נראה לי.. אבל אני ראיתי את זה בימים אלה אז התלהבתי..
זה היה מזמןןןןןןןןןןן של רשת ABC עם המנחה ההוא ריג'ס נראה לי.. אבל אני ראיתי את זה בימים אלה אז התלהבתי..
O orityemini New member 7/1/07 #4 עד כמה שזכור לי הוא ענה יפה על הרבה מאוד שאלות (בכל זאת אחד השחקנים היותר אינטליגנטים שיש) אבל היהירות שלו כמובן הפילה אותו בשלב כלשהו
עד כמה שזכור לי הוא ענה יפה על הרבה מאוד שאלות (בכל זאת אחד השחקנים היותר אינטליגנטים שיש) אבל היהירות שלו כמובן הפילה אותו בשלב כלשהו
1 1Shir New member 7/1/07 #7 משהו על משפט מאיזה סרט הוא אמר שזה "לב אמיץ" וזה היה משהו אחר, אולי WITNESS
O orityemini New member 7/1/07 #8 זה הפיל אותו בגלל שעד כמה שאני זוכרת...הוא היה יכול לבחור לא לנחש את התשובה ובכך לקבל סכום כסף גדול יותר לצדקה. למרות שייתכן ואני מתבלבלת...התוכנית היתה ממש ממש מזמן.
זה הפיל אותו בגלל שעד כמה שאני זוכרת...הוא היה יכול לבחור לא לנחש את התשובה ובכך לקבל סכום כסף גדול יותר לצדקה. למרות שייתכן ואני מתבלבלת...התוכנית היתה ממש ממש מזמן.
1 1Shir New member 8/1/07 #9 אה, יכול להיות... ../images/Emo6.gif נראה לי שאת צודקת ואלה החוקים הכלליים של המשחק, לא חשבתי על זה כנראה שגם אני יהירה
אה, יכול להיות... ../images/Emo6.gif נראה לי שאת צודקת ואלה החוקים הכלליים של המשחק, לא חשבתי על זה כנראה שגם אני יהירה