ראיתם עובדה אתמול?

שרון123

New member
ראיתם עובדה אתמול?

זאת מחלה כמו של ירדן, כניראה שלא בדיוק, אבל מאד מאד דומה. אותם מונחים, אותה רופאה פרופ´ אלפלג המקסימה והמדהימה, אותן תעצומות נפש של הילדה. היזדהיתי עם כל כך הרבה דברים שהם אמרו.... וכמובן למרות שהכל ידעתי גם קודם, לא ישנתי כל הלילה.

שרון123

ראיתי וכמעט בכיתי, לא הבנתי איך לאמא המדהימה הזו היו תעצומות נפש אדירות כאלה, אבל כנראה שהתעצומות מתגלות רק בזמנים קשים. סרט קשה לצפייה, ומרגש, ליאת.

זהבה נ

New member
צפיתי בתוכנית ולבי נקרע מכאב על

הילדה ועל ההורים והמשפחה המורחבת. זה מסמך מהחיים וזה חשוב להביא לתקשורת, שיבינו כיצד משפחות שלמות מתמודדות עם קשיים ושאלות שאין להן תשובות לעתים.

Diana M

New member
שרון יקרה

לא צפיתי בתוכנית, אך אם בתעצומות נפש עסקינן הרי שלירדן והוריה יש בשפע מאלו. מאחלת לכם שנים רבות וטובות לצד ירדן. אוהבת דיאנה

דיאנה

כל הכבוד על המחמאה. לגבי התוכנית, אני יכולה להגיד שהחמצת מסמך אנושי מרגש ביותר, זה היה שיעור לכל הצופים. אין לי ספק שתעצומות נפש זה דבר חשוב בהתמודדיות מסוגים שונים, שעוברות על האדם בשלב זה או אחר של חייו. כשצפיתי בתוכנית, הזדהיתי עם האמא והמשפחה כולה, וכמעט בכיתי, אני בטוחה שתחושות אלו עברו על חלק מהצופים, אם לא כולם. דיאנה, המשיכי לפרגן, ליאת.

Diana M

New member
ליאתי יקרה

תעצומות נפש כנראה קיימות בכל אדם ורק כאשר אנו ניצבים בפני מצבים הדורשים אותן, רק אז הן באמת מתגלות במלא עוצמתן. אני מאחלת לכולנו שלא לעמוד במצבים שכאלו. דיאנה

למעלה