ראיתם שהתחילו הפרומואים

ראיתם שהתחילו הפרומואים

לעונה הבאה?

הם אמרו "בקרוב", וכן - בערוץ 3

זה היה כ"כ מרגש
הייתי בחדר שלייד הטלווזיה ופתאום אני שומעת משהו כמו "הרופא שמשגע את אמריקה", או משהו כזה- ישר רצתי לשם
איזה כיף

נואיתך

New member
אויה, ביס עוד לא פרסמו...

יש לך הוט, אני מניחה? אני חוששת שאני וחברה באמת נצטרך לצפות את תחנת השידור של יס באלומניום...

כן, יש לי הוט

אבל אין לדעת, זה בטח היה אחד הראשונים ששודרו - אם לא הראשון. מן הסתם גם אצלכם זה יופיע עוד מעט. אל יאוש

נואיתך

New member
תודה על העידוד :)

אולי נלך לעטוף את יס באלומניום בכל זאת, רק בשביל הכיף
משום מה אנחנו משוכנעות שזה יפריע לשידורים שלהם... נקווה לטוב... ולהאוס.

יווווווו דייייי../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

איזו התרגשות האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא*צועקת*

danielle23

New member
לא ניראה לי כי..

בדרך כלל הפרומואים האלה הם הרבה יותר משבוע לפני שמתחילה הסדרה ו 4400 נגמר אתמול זאת אומרת שהאוס צריך להתחיל שבוע הבא ואז היה גם כתוב בפרומו שזה יתחיל ביום ראשון אבל היה כתוב רק בקרוב.. קיצר ניראה לי זה יתחיל עוד שבועיים שלושה מקסימום חודש..

pink panther 8

New member
וואו....../images/Emo12.gif(בשוק לגמרה)

או.קיי למרות שאני רואה את האוס כבר אני עדיין מתה לראות את העונה השנייה בטלוויזיה כי זה יותר כיפי ויותר נחמד לי לראות את זה בטלוויזיה אבל עזבו את זה, זה לא משנה עכשיו. אני אישית לא ראיתי את הפרומו להאוס ועכשיו אני יתחיל לראות יותר HOT3 קיצר לכל אלה שלא ראו את העונה השנייה יש למה לצפות עונה מוצלחת ביותר
תאמינו לי

Hieros Gamos

New member
לא ראיתי אבל מגניב.

אני עדיין לא מבינה אתכם על זה שאתם מחכים (אלה מכם שמחכים) אבל שיהיה. האוס. ררר
ממחר יש 9 פרקים ברצף! 9 פרקים זה כה מעולה! אבל אני לא בבית לפרקים שבין ה4.4-16.4
נו מילא, זה יבוא בחמולה, עוד יותר טוב

Hieros Gamos

New member
אגב עונה שנייה, נקבע סופית המספר

פרקים- 24. מיני
השם של הפרק האחרון הוא who's your daddy? אז או שמישהו בהריון (קמרון? קאדי?....סטייסי?!!??!?!?! [כבר אמרתי שאני חושבת שזה יהיה גאוני]) או שזה משהו על הPOTW

pink panther 8

New member
מה בימי שבת בתשע ורבע...

זה לאממתנגש אם אבודים אז זה בסדר חחחח... מזה פחדתי שיעלו את זה שוב פעם בעשר ביום שבת כי אז זה היה מתנגש אם אבודים מזל...

למעלה