ראיתם. שמאלנים לא יכולים להסביר רציונלית שום דבר.

שהוא רציונל. שואלים אותם שאלה שהיא מחייבת תשובה רציונלית ומקבלים בליל של שטויות ואף לא תשובה אמיתית אחת.
כשאני שואל ססמולן מה הרציונל שעומד מול משטר שמספק אוכל מים דלק חשמל סיגריות ושוקולד ופינוקים אחרים לאויב שרצח אנס התעלל בגופות נקרופיליה זיינו ואנסו נשים עם כדור בראש שנפחו את נשמתן התעללו בגופה שלהן אפו תינוקות בתנור חטפו ומה לא ? תסבירו לי מה הרציונל שעומד מאחורי הסיוע ההומניטרי. עצם המשפט בעל שתי המילים סיוע הומניטרי זה ביזיון אטומי ובושה וחרפה כשהחטופים חוזרים כאילו ויצאו מדכאו טריזנשטט וחלמו הם השמאלנין לא מסוגלים להגיב רציונלית לשאלה מאוד מאוד רציונלית.
עם המחלה הזאת מחלת הנפש האמוציונלית הזאת אי אפשר לקיים מדינה.

נערך לאחרונה ב:

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
שהוא רציונל. שואלים אותם שאלה שהיא מחייבת תשובה רציונלית ומקבלים בליל של שטויות ואף לא תשובה אמיתית אחת.
כשאני שואל ססמולן מה הרציונל שעומד מול משטר שמספק אוכל מים דלק חשמל סיגריות ושוקולד ופינוקים אחרים לאויב שרצח אנס התעלל בגופות נקרופיליה זיינו ואנסו נשים עם כדור בראש שנפחו את נשמתן התעללו בגופה שלהן אפו תינוקות בתנור חטפו ומה לא ? תסבירו לי מה הרציונל שעומד מאחורי הסיוע ההומניטרי. עצם המשפט בעל שתי המילים סיוע הומניטרי זה ביזיון אטומי ובושה וחרפה כשהחטופים חוזרים כאילו ויצאו מדכאו טריזנשטט וחלמו הם השמאלנין לא מסוגלים להגיב רציונלית לשאלה מאוד מאוד רציונלית.
אז תסביר לי, איך זה, שישראל לא פעלה בנחישות וב"זבנג וגמרנו" מיד לאחר שקרה מה שקרה, ובמקום זאת, היא מנהלת מלחמה שמתקרבת כבר לשנה וחצי, תוך מיסמוס כל יכולותיה להפעיל יחסי ציבור הולמים בעולם כולו? והלוא בכל מקום בעולם, המעשים שתיארת מוגדרים כפשעי מלחמה. אז איזו עילה יש לנהל עם פושעי מלחמה משא ומתן? לאן חותר ראש הממשלה הכזבן של מדינת ישראל, כשהוא פועל כך ונכנע לכללי משחק של החזרת 3 מוזלמנים לשבוע?

DANIAVNI

Well-known member
הרציונל מאחורי הסיוע ההומינטארי פשוט מאוד :

1. הרווח ממנו הוא שמירה על יחסים טובים עם העולם הנאור שמדינת ישראל חלק ממנו .
על ההפסדים אתה בטח כבר חשבת .
אתה בטח מקבל כמובן מאליו כל מה שיש מסביבך כמו : מסחר עם העולם, הנשק שמוכרים לך וקונים ממך
והעובדה שיש עוד מדינות בעולם שתומכות בנו גם במצב זה .

2. המחלוקת היא מה גדול יותר הרווח או ההפסד .

3. אני חושש שבמשוואת הרווח וההפסד שלך יש גם מרכיב של נקמה במובנה הילדותי והפרימיטיבי
אתה ועוד רבים כמוך פשוט רוצים לעשות רע בחזרה למי שעשה לכם רע .
זה מובן לחלוטין מבחינה אנושית אבל לפי הלוגיקה שלימשקולי רווח והפסד זה טימטום .

למעלה