ראיתם תאירוח של ההיא מפרוייקט..

מאתוקי

New member
ראיתם תאירוח של ההיא מפרוייקט..

מפרוייקט WHY שמעתם מה היא אמרה על דנה?

מאתוקי

New member
היא אמרה...

היא אמרה שהיא עבדה איתה על השיר שהיא שרה בארוויזיון והיא השקיעה תנשמה שלה בדנה ושדנה זכתה דנה אמרה לה שהיא רוצה שכולם ידעו שזה בזכותה היא זכתה אז אחרי כמה ימים דנה שכחה ממנה כי דנה הייתה עסוקה עם העיתונות עם חברת סוני ובלגנים אז זאת ההיא נו איך קוראים לה שמלמדת שירה אמרה שהיא לא כועסת על דנה אבל היא מחכה למשהו שהיא תגיד עליה והיא לא אמרה עד עכשיו והיא אמרה שהיא לא כועסת על דנה היא אל אמרה משהו רע היא רק נפגע ממנה בגלל שהיא לא אמרה עליה כלום שהיא נתנה תנשמה שלה כדי שהשיר שלה יצליח היא קצת צודקת... אתם לא חושבים גם היא אמרה שאם היא הייתה בנקום דנה היא לא יודעת אם הייתה זוכרת להודות... זהו

שני32889

New member
חפיףףףףף.....

שנייה שאני יבין,מה היא באמת ציפתה שדווקא אותה היא תיזכור??? חחחחח....חיה בסרט האשה !!!!

nana23

New member
אשכרה חיה בסרט

אשכרה חיה בסרט דלית כהנא הזאת ועוד לצפות מדנה שתגיד תודה למישהו??? חחחחח היא שכחה שדנה לא אומרת לאף אחד בעולם תודה.. לא לצביקה פיק לא לעופר ניסים לא לאורי כבירי.. ולא לכל אחד מהאנשים שהצליחו לבנות את הקריירה שפעם היתה לה.. תראו עם כמה אנשים בעולם היא רבה.. היא לא יודעת לחשוב על שום דבר חוץ מאשר על עצמה. אבל לא נורא.. אנשים כאלה מגיעים מאוד רחוק... זה לא מפתיע אותי לגבי מצבה של הקריירה שלה עכשיו.. כמה חבל. דלית, אני אומר לך תודה. כי את באמת עשית איתה עבודה טובה מאוד.. וכולם ראו את ההבדל בביצוע שבין דיווה בטכס מלכת היופי שהיה מזעזע לבין הביצוע בדן שילון ובתחרות עצמה שנעשה רק אחרי שעבדה איתך שעות נוספותץ

עם כל הכבוד לך nana 23

אתה מעט טועה ומדבר לא לעניין. דנה אינטרנשיונל מארה לא מעט פעמים שהיא מעריכה את עופר ניסים על העבודה שהוא עשה איתה, אבל למה לא להסתכל על זה מהצד השני של המטבע, למה שעופר ניסים לא יגיד תודה לדנה אינטרנשיונל? חשבת על זה פעם? אולי עופר ניסים התפרסם והפל להיות מוכר וידוע בזכות דנה אינטרנשיונל, נכון הוא עזר ותמך אבל מה עם דנה? לה לא היה חלק בזה? בלי הכשרון והאמונה של דנה שהיא יכולה להצליח ולפרוץ לא משנה אלף עופר ניסים לא היו עוזרים לה. יותר מעופר הקרדיט הוא לדנה שהאמיה בעצמה שהיא יכולה להצליח ושעמדה מול עם ישראל והצליחה! ובאשר לתודות דנה תמיד מודה למי שצריך, והיא אף פעם לא מודה לעצמה, דווקא אם יש משהו שאני יכול לציין על דנה זה הצניעות, דנה אף פעם לא מפרגנת לעצמה ומשוויצה במה שיש לה, תמיד בכל הופעה היא מודה למעריצים על החום והאהבה, ולמי שצריך להודות היא מודה. ומה קורה עם הקרירה של דנה? בוא נראה:
השנה חוגגת דנה אינטרנשיונל עשור של קרירה עם מארז סינגלים ראשוני מסוגו בארץ ומהודר במיוחד!
אלבומה האחרון "החלום האפשרי" מכר מעל 13 אלף עותקים.
השבוע רדיו חיפה המרכזי הגיש דוח להנהלה של דנה אינטרנשיונל שהיא המאנית הישראלית הכי מושמעת השנה וצינקוומילה החדש כבר 3 שבועות מקום ראשון בהשמעות.
הופעות בכל רחבי הארץ ובכל מועדון אפשרי.
אלבום אוסף בדרך... , אלבום בינלאומי חדש בדרך, ועוד דברים נהדרים וגדולים שנסגרים בימים אלו.
הופעת מחווה גדולה ומרגשת בלוד... ועוד... ועוד... ועוד... וכל זה אחרי עשר שנים, שבהם דנה שורדת צועדת וממשיכה האלה....!

KristineW

New member
כן, באמת....

מה הפכת את דנה לאנוכית כ"כ... בכל זאת, דנה היא אחת שלא שוכחת מאיפה היא באה...
והיא תמיד מודה לאנשים שעזרו לה ותמכו בה, למשל, שהיא התארחה כאן בפורום, היא התחילה להודות לעופר נחשון, על כך שעזר ופרגן לה במשך שנים... בקשר לעופר ניסים, אז היא דווקא כן מודה לו פה ושם... אולם מבחינתה הוא "סתם איזה די.ג'יי" שגילה אותה והפיק לה כמה אבומים... (עללק, סתם איזה די.ג'יי... מעניין אם "סתם איזה די.ג'יי" כמו עופר שרביט או נתי נתן היו מפיקים אותה, לאן היא הייתה מגיעה...
אז מה, גם הם מפיקים מוכשרים וגם הם באו מהקהילה...) אבל באמת, עם כל הכבוד לעופר, שהוא מוכשר והכל, לא נראה לי שהוא היה מצליח לבנות לעצמו את השם שיש לו היום לולא ההצלחה של דנה...

למעלה