ראיתם ת'חדש של Green Day?

ראיתם ת'חדש של Green Day?

בהתחלה חשבתי שזה השיר של ננה שרי והכושי (אפרו אמריקאי סליחה) שמתחיל: "יומסההההההההההההה", קליפ שחור-לבן שהיה לפני כמה שנים, זוכרים? מה זה החרטא הזה? שיר מרדים, קליפ מרדים, בקיצור: לא אוהבת.

הוא הופיע ב-M2 בכלל? הוא מזוויע.

זה סימפול של שיר של ג'ון לנון, ושיסלחו לי מעריצי גרין דאי, הוא נוראי.

רק היום 4 פעמים

לא ידעתי שהוא סימפול, לא מכירה את ג'ון ופועלו *מתחבאת מבושה ומקווה שלא יזרקו אותה מהפורום*

lestatgirl

New member
את לא זזה מפה, גמני לא מכירה את עבודותיו של

הלנון מצד שני אני גם לא מכירה את עבודותיו של האדם הקדמון ומוצארט. האיש מת הלהקה התפרקה יש היום מוזיקה יותר טובה ויותר חדשה אנחנו לא ניתקע בעבר! אל תוותרי להם!

BabyShambles

New member
"האיש מת הלהקה התפרקה..."

אה כן. ביטלס. אפשר לחשוב מי מהם. סתם עוד להקה שהכתיבה להמון להקות צעירות וחדשות את הסגנון המוזיקלי שלהם, שלא משנה מה הם יעשו הם בחיים לא יצליחו לעשות מוזיקה טובה יותר מהביטלס:\

Runt

New member
היי,

יש דבר כזה להכיר בגדולתה של להקה ויש דבר כזה לטעון "הם בחיים לא יצליחו לעשות מוזיקה טובה יותר מהביטלס" שזה אובר-בולשיט. הביטלס תותחים והכל, תודה להם שעשו את מה שעשו בלה בלה וכל העניינים הברורים. אבל ההצהרה האחרונה ממש לא נכונה, כאילו היא נכונה לפי דעתך, רק אל תהפכי את זה להצהרה. או משהו כזה. הקיצר, לכל אחד יש את האלוהים שלו ואנחנו לא חייבים להאהוב את הביטלס רק כי הם תותחי על ושות', אפשר לשמור על יחסים אפלטוניים בלבד
חוצמזה ג'ון לנון הוא היפי קומוניסט.

BabyShambles

New member
צודקת.

אבל אני עדיין חושבת שאף להקה לא תעשה את מה שהביטלס עשו:p לדעתי!

lestatgirl

New member
זה לא הקטע הזה, זה שאנשים עושים מהם אלים

ובתכלס שיעשו מה שבא להם, אבל הם מחליטים שכל דבר חדש שיצא זה זבל ולא יצליח להתעלות על זה לעולם וזה משגע אותי. אוקי הם היו להקה אגדית אבן דרך בתעשיית המוזיק אבל איך אתם בטוחים שבעוד 20 שנה לא תבוא להקה יותר טובה?

sha na na revol

New member
סימפול וקאבר זה שני דברים שונים,

סימפול זה כשמשמיעים קטע. זה שני דברים
מאוד
שונים ובכלל לא דומים.

oshriti123

New member
כן, מאיפה זה בא פתאום?

חשבתי שהם לא מוציאים שירים חדשים עד שנה הבאה או משהו. גם אני לא הכי אהבתי.. וזה הקאבר השני שהם מוציאים ברצף[את הקודם אהבתי דווקא] ואני מחכה לחומרים חדשים כבר...

Runt

New member
אני ממש ממש ממש אוהבת את גרין דיי

אבל אני בחרם עליהם. 2007 לא עושה להם טוב, אולי חוץ מהעובדה שהם כבר מתאפרים פחות. את השיר לא אהבתי ונמאס לי מזה שכל מה שהם עושים זה קאברים. הנבלות אפילו הופיעו באמריקן איידול, WTF. מילא, דה סיינטס אר קאמינג היה עוד סביר [למרות U2] כי היה לו לפחות צליל נחמד, אבל מה הקשר בין לנון לגרין דיי. כמו שאני תמיד אומרת, פאקינג היפיס!
ועוד לחשוב שבוודסטוק 94 בילי ג'ו שר: no matter what you gonna do, i'll never be a goddamn hippie like you או משהו בסנגון =S

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif כמו שמישהו כבר אמר לפני כמה ימים..

שיפסיקו כבר עם הקאברים והשיתופי פעולה המוזרים האלה :X זה לא עושה להם טוב. שיתחילו להוציא כבר חומר חדש שלהם!!

למעלה