ראיתם תפרסומת לסדרה החדשה עם עדי???

Thayashar

New member
ראיתם תפרסומת לסדרה החדשה עם עדי???

"דאוס"...יו הפרסומת של זה עם הבאנרים המפחידים מצויינת.... אני כ"כ רוטאה את זה ... אני אשכרה האמנתי שזה אמיתי....מי עוד??

Yarinv

New member
היא מתחרה באי, כלומר היא רק ללקוחות יס

לא מתכוון לנסות לראות כי מייקל לואיס לדעתי זה ממש תת רמה (רמת המשחק שלו והעובדה שמישהו נותן לו במה).

yonatan samiya

New member
לדעתי אתה ממש טועה.

ראשית כל- רמת המשחק שלו בסדר גמור, היא לא מדהימה אבל היא סבירה פלוס. אז מה אם יש לו קוביות בבטן או שהוא דוגמן- זה אומר שהוא חייב להיות שחקן גרוע? שנית- אתה לא הולך לראות סדרה שיכול להיות שהיא טובה ואפילו מצויינת רק בגלל דעות מוקדמות? זה די פתטי אם לומר את האמת...

מה עישנת?

מייקל לואיס הוא ללא ספק ה"שחקן" הכי גרוע שמדינתנו ידעה אי פעם. כן. אי פעם. לא יודע כמה אתה מבין במשחק, אבל זה שהוא משחק את זה "אמין" ומצליח לחבר כמה משפטים ביחד לא הופך אותו לשחקן טוב.

yonatan samiya

New member
וואו וואו וואו! תירגע!

מה זה "מה עישנת"? אני לא חבר שלך, וגם אם זה היה בצחוק. ככה אני חושב- אתה לא חייב להגיב בכזו שפה ירודה. אני פשוט לא מאמין לאיזו רמה ילדים יכולים לרדת ועוד בכזו קלות...

ילדים תקרא לחברים שלך

לי יש טיפה, טיפה בגרות בגוף שלי ובמוח שלי כדי לדעת שמייקל לואיס לא יודע לשחק ומתנצל עם נפגעת עם ה"מה עישנת", זו אמורה הייתה להיות בדיחה

yonatan samiya

New member
למה בן כמה אתה? 16? זה עדיין ילד.

אתה מצטער על זה שהתבטאת בצורה לא הולמת, ושוב חוזר על אותה הטעות. ו... אל תדאג, גם לחברים שלי אני קורא ילדים. מייקל לואיס אמנם לא שחקן נפלא, לא טוב ואפילו לא נחמד, אמרתי שהוא סביר פלוס. הוא ממש ממש לא גרוע, זו דעתי, ואני גם מקבל את הדעה שלך. אני מבקש ממך שוב שלא תתבטא ככה. זה לא שוק. אתה לא רוצה שאני אקרא לך ילד? אוקיי. זה רק מראה על כמה אתה לא בוגר. הרי רק הילדים הקטנים (ולא משנה באיזה גיל, זה יכול להיות 10 וזה יכול להיות 18) מצהירים שהם כבר גדולים, ושהם לא ילדים, ובלה בלה בלה. הכל כמובן באמת נאמר ברוח טובה :)

לי

לא קוראים ילד כבר מלפני 4 שנים... ומייקל לא סביר פלוס, הוא סביר מינוס במקרה הכי טוב.

yonatan samiya

New member
אוקיי...

אם זה מה שאתה חושב- זה בסדר. אני לא מבטל את הדעה שלך. ו... בעולם שלך רשום שאתה בן 16, בגלל זה טעיתי.

8דושנקה8

New member
אני ממש לא מסכימה איתך ../images/Emo4.gif

יצא לי לראות את מייקל לואיס בכמה תפקידים והוא דווקא שיחק לא רע אולי אי אפשר להגיד עליו שהוא שחקן מצויין אבל זה שהוא גרוע ו"תת רמה" לדבריך זה סתם שם שיצא לו כי אף אחד לא מאמין שהוא יכול לשבור את התדמית של "הדוגמן" או "זה עם הקוביות" ולהפוך להיות באמת שחקן טוב.

אין לי

שום בעייה עם זה שהבחור נראה טוב [למרות שלדעתי הוא כונפון] אבל הבחור לא יודע לשחק, הוא הגיע לארה''ב שם משחק נחשב לדבר רציני ולא הגנון שיש לנו פה, ועשה לנו בושות שאין כמוהם, הוא לא יודע למה הוא רוצה לשחק הוא לא יודע למה הוא אוהב את זה, הוא לא עושה עבודה על דמות, הוא לא עושה כלום חוץ מלקרוא את הטקסט.

בסדר גמור

שלא תחשבו שאני בא להטיף לכם או לריב בכוונה, חשבתי לשתף את דעתי בגלל שאני לומד משחק כבר 3 שנים. זה הכל

למעלה