ראיתם תפרקים שהיו לפני שניה???

casperit

New member
ראיתם תפרקים שהיו לפני שניה???

איזה כיף ומוזר, אממ קודם כל יש את הסיקורימים (חואן פבלו רולז!), למתיאס יש שיער ארוך (אויש אהובי לא מתאים לך תסתפר), חימנה בגו´נגל, אני משום מה לא במתח כי אני כבר יודעת בדיוק מה יקרה:)))) לנאצ´ו אין קוצים ושמתם לב שבקטע שנ´אצו מאן נלחם נגד זבוב (איכ הוא היה בלי חולצה) היו לו קוצים מלאכותיים???? מה עוד? זבוב אוהב את דלפינה, מוזר! אני זוכרת שבתקופה הזו לא הייתי בטוחה אם מנואל הוא אלחו כי רק בעוד הרבה פרקים הוא מתחיל עם הלוקו שלו. כולם אוהבים את מרטינה ולא יודעים שהיא רעה, מוזר. יש את לונה, חחח. יש גם את ראול וניקו וג´ורג´י (ממש מתאים לה חצי קוקו אתם יודעים?). ברקודה ופטו עדין לא מאוהבים, אוף זה יקרה עוד איזה שנה- חצי שנה במונחים שלנו, כי יש רק שני פרקים בשבוע. מה עוד? אמממ עדין לא יודעים שהלנה היא אלמנתו של וגה, מוזר. בטוח יש עוד דברים ששכחתי... אויש יש את אניבל, איזה פאק אני לא סובלת אותו!!!!! טוב אז טאט איז איט יעל

גלגלונת

New member
כן, ראיתי...

איזה מוזר זה... זבוב אוהב את דלפינה
ולונה...קרצייה קטנה- איך שנדיה וסול רבות עליה
אבל הם נורא חמודים כולם- נכון ? ביי,
גל

Rotem Lisa

New member
עכשיוווווו!!

יעלו´ש.. אכפת לך שאני אגיב קצת ?
..:)
מתיאס מכוער עם שיער ארוך.. ולברה יש שיער יפה
.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אוי.. חימנה- אני שונאת אותך!! תסלחו לי.. אני שונאת אותה!!
אבל, היא חמודה. היא נראתה כזאת אומללה..
עזבו, אני גם לא מבינה ת´צמי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הקוצים של סבס היו מכוערים
, אבל הוא היה חמוד, כמובן.. כ"כ התרגשתי כשהאיש הזה אמר- "נאצ´ו". אני אוהבת אותוווווווו!!!
איך הוא אמר (סבס)- "הולה..
", וחייך. התMוגגתי..
אל תדאגו (אתם לא דואגים, נכון ..?), עדיין לא סיימתי לדבר על סבס.. זה יהיה בסוף!
. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אוי, מסכן זבוב.. איך דלפינה הולכת לדפוק אותו (אהמ.. לא לדפוק.. אהה.. לא משנה
, לא אמרתי כלום..!), איך דלפינה מגעילה אליו.. כלומר, תהיה מגעילה אליו.. כלומר, ל-א--ח-ש-ו-ב--!! עד כאן על זבוב+דלפינה..
גם אני לא הייתי בטוחה שמנואל הוא אלחו! באתר- www.chiquititas.co.il היה סקר על- "מי אתם חושבים שמנואל", אז אמרתי- "איש טוב", וזה וזה..
אבל בסוף קראתי בעתיד.
בעעע, מרטינה!! גווו, ג´ורג´י, גווווו!!!
ג´ורג´י ואני כ"כ דומות..
בעע על מרטינההההההההההההה
על ראול, ניקו וג´ורג´י- ראול,
. ניקו,
<< המבין יבין >>. ג´ורג´י,
(שהמו´ש, בואי ותלחמי על ג´ורג´י!). ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
זהו, אין לי כוח יותר. בעע-בייי
. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
רותם. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אין לי כוח עכשיו לכתוב על סבס.. מיי לאב! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

גלגלונת

New member
במקרה אנחנו מדברים על...

קטנטנות!!!
^יאללה ביי^ ג
ג
ונת !! ( מה, זה לא דומה ל-ל´ ?
)

casperit

New member
תגובות על התגובות שלך:)

למתיאס אהובי בהחלט לא מתאים שיער ארוך, כאילו דהה כזה, גם אני שונאת את חימנה, היא מכוערת לאללה וסתם מתקרצצת וחוץ מזה איך היא גנבה את הלבבות של של ילדים שאני כ"כ אוהבת (ז´גו ומתיאס כמובן), היא כזו מעצבנת, נאצ´ו מאן היה כזה מתווקקק, או בא לי לתת לו נשיקה ולהציק לו כמו שאני מציקה לאח הקטן והבלונדיני שלי, דלפינה בערך תדפוק את זבוב לא? הם יתמזמזו:))))) אבל כן היא תדפוק אותו... גם אני דומה לגורג´י כאילו מבחינת אופי אדמרנדה (איך שאומרים) דה טודוס, מאוהבת בכולם... אוי מרטינה נראית כזו תמימה בא לי להרוג אותתתתתתה, אין עדין ז´גו מוזרררר, הכי כיף שהוא יהיה בג´ונגל עם הבגדים הקרועים..........:) ואממ זהו, מעניין מתי אני אראה את גידו, עוד כוסי אחד ועוד עשיר לא רעעעע, אז לטס סי ז´גו, מתיאס, חואן פבלו וגידו רולז איי טינק... טאט איז איט ביי יעל

דביר-מן

New member
תאמת...

תחילת העונה הרביעית היתה מה זה משעממת! עבר הרבה זמן לפני שהתחילו להגיע עלילות מעניינות. וגם ככה, רוב העונה היתה די ממוצעת, ורק הסוף היה מדהים. הציונים שלי לעונות הם ככה: עונה 1- 9 עונה 2- 8 עונה 3- 10!!!! עונה שולטת!! I
YOU CAROLINA!!! עונה 4- 9 ועד כמה שהצלחתי לקלוט מהעונות הבאות: עונה 5- 9 עונה 6- 8.5 עונה 7- 8.5+ בזכות מילי! סה"כ עונות 6 ו-7 הן די אותו דבר. הסרט- 9.5 CHIQUITITAS BAILA ASI!
דביר

Rotem Lisa

New member
דביר ??.. אתה בסדר ?

*מודדת לדביר חום*.. קרולינה ?! אתה אוהב אותה ?! את "הבת" של גבי ?! אתה מתכוון אלייה ?! *בשוק* .. יש כאלה שאוהבים את הרעים, אז.. נסלח לך
.. קרולינה ?! לאב ?! קרולינה ?!
>.<

דביר-מן

New member
../images/Emo13.gif מה שהתכוונתי...

שמרטינה והלנה ולא משתוות, לא מגיעות לקצה הציפורן של כרמן וקרולינה, הרשעות האולטימטיביות! הרעים של עונה 4 הם די סוג ב´ יחסית...

Rotem Lisa

New member
חחח.. ../images/Emo6.gif

קרעת אותי עכשיו.. אני זוכרת שקרולינה גנבה למישי ת´אודם בעונה ה-2.. והיא קנאה בחימנה.. אני צריכה ללכת לישוןשוןשון.. גוד נייט!! רותם.

רררר

תתעלמו יש לי מתקפת ררררררר היום! בכל מקר(ררררררר)ה, ראיתי היום את הפרקים, והטלווזיה של חברה שלי הפסיקה לעבוד בדיוק מתי שהילדים החדשים נכנסו בדלת! זה כל כך מעצבן! אבל את הפרק השני ראינו בסדר כי עברנו לטלוויזיה אחרת! קיצר, כשראתי את הפרקים אז נזכרתי כמה יפה היתה העונה השלישית!!!! עונה שלישית רולז!!!!!!!!!!!!!!!!! ולדביר- מזל טוב!!!!!!!!!!!!! המוןןןןןן
ות
ים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TaLi
=
מרובעים שווים לשטנים!

Rotem Lisa

New member
טלילי ^_^

העונה ה-3 באמת הייתה יפה, במיוחד עם דיסני.. ועם לוסיה!!! >.< התאהבתי אז בלוסיה קשות.. (; אבל.. העונה ה-4 רולז!!! העונה ה-3 גם, אבל פחות.. אי לאב עונה 4!!!

למעלה