ראיתם ת'תכנית של אופרה?!?!

ראיתם ת'תכנית של אופרה?!?!

אני בשוקקקקק הוא בנאדם כזה מצחיקקק וחמודד ואיך הוא היה נבוך בכל פעם שהיא דיברה על הגוף שלו איזה מצחיקול הואא ושהיא מקריאה לו ציטוט של עצמו הוא כזה, אני אמרתי את זה? חחח חמודדדד וזאת שהוא חתם לה על השריון שלו דיי איזה מזליסטית

טוב כתבתי את בזה בנצל"ש אבל

אני יכתוב את זה שוב...:
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא**מנסה להירגע** הוא היה כזה חמוד ראיתם איך הוא התחיל לרקוד להם עם התחת
**לא מצליחה להירגע** אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא**נרגעת** והשאלה: בהתחלה היה משהו על ג'ניפר שבראד אמר ולא הבנתי מה הוא אמר...אז מה הוא אמר

טוב שהם לא דיברו עליה רוב הראיון...

תצייני בערך מתי ודייי הטקע שהוא רקדדדד הוא חיקה איזה מישהו לא הבנתי בדיוק מי והתחיל לרקוד כמוהו אין הוא בנאדם קורעעעעעעע

ובקשר לג'ניפר.. אז אני יכולה לראות

שוב ולכתוב לך על מה הם דיברו בקשר אליה, אבל אני צריכה בדיוק לדעת באיזה קטע, כי היו כמה קטעים.. נגיד היה קטע שהיא אמרה לו "אתה יודע שאני מעריצה את ג'ן" וכ"ו..אז מאיזה קטע את מתכוונת שהם דיברו עליה?

אוקיי, הם אמרו עליה ..

קודם כל אופרה אמרה שהיא מעריצה את ג'ניפר והם דיברו על זה שהיא אישה חמה לאנשים ושהיא אוהבת חברה ושהיא אוהבת לחבר בין אנשים וכ"ו.. ואז היא אמרה לו שהיא ארחה את ג'ניפר לפני כמה שבועות ואז הראו את הקטע.. ובזה הם סיימו את השיחה עליה..
מקווה שלזה התכוונת !

זה היה כזה מהמם!!

בראדו'ש הזה!!
איך הוא באמת היה נבוך כל פעם שאופרה אמרה משהו על המראה/גוף שלו...חיחייח ואיך הוא במיוחד היה נבוך כשהיא דיברה על הסצנות אהבה שלו בטרויה חיחיחי...! וגם כשהקהל מחא לו כפיים כזה על כל מילה שהוא אמר אז הוא לא הרגיש בנוח כזה...איזה בנאדם צנוע ומקסים
ואיך הוא דיבר על ג'ניפר..הוא כ'ככ אוהב אותה...כשאופרה הראתה כזה ת'תמונה שלו עם ג'ן אז הוא כזה חייך לתמונה כזה..איך הוא אוהב אותה....והיא אותו..זה כל כך מרגש
ואיזה כיף לאופרה! איך הוא אוהב אותה! הוא גם בא לתוכנית שלה כמה פעמים, גם מחבק אותה ממש ממש חזק, וגם בא למסיבת יום ההולדת שלה!! איזה כיף לה..! חיחי ואיזה מצחיק היה כזה כשאריק באנה בא אז אופרה אמרה לו משהו מביך כזה, לא הבנתי מה, ובראד אמר ''אופרה!'' כזה חיחי ואופרה אמרה ''אוקיי אוקיי'' חיחיח הבנאדם קורע אותי...! I love him !!!

שחרצי

New member
וואוו!

היה ממש מדהים!!! הוא ממש בנאדם מלא ביטחון עצמי! וכמה שיש לו ביטחון ככה הוא מובך בקלות כשמדברים עליו... והוא ממש מצחיק וחומד... והוא פשוט שחקן מעולה!!! יא איך אני אוהבת טרויה... ראיתי את זה 3 פעמים בקולנוע... איזה מצחיק היה הקטע שהראו אותו כשהוא היה צעיר כשהוא שר באיזה סרט עם השיער שלו ככה למעלה! חחח נקרעתי... ואופרה גם בובה!!! קיצר אני ממש שמחה שהוא מאלה שכן משתפים פעולה בראיונות כי אני שונאת את אלו שעונים תשובות קצרות ובכלל לא מתקשרים עם הקהל ומרוח להם הבעה של "אני לא רוצה להיות כאן!" ובראד לא כזה וזה נפלא!

ה אורחת

New member
אההההה.. Oh My God Oh My God!...

אההההההההה אוווווו מייייייי גוווווווד....... כרגע ראיתי את התוכנית, ותודה למי שהמציא את הוידאו כי הקלטתי הכל, שעה טהורה של בראד! שיווו כמו שכולכן אמרתן כבר, הוא כזה חמווווד, איך אופרה מביכה אותו כל הזמן והוא כזה מתבייש ואיך הוא מפרגן לכולם וכזה צנוע! איזה חמוד שהוא אמר אחרי שהיא שאלה אותו בקשר לילדים והיא אמרה שהוא אמר שהוא מצדו רק בנות אז הוא כזה "I like girls" ואז הוא אמר שהוא רוצה הרבה "Hers" כאילו ג'ן מתרוצצות בבית אווווו..... ואיך שהיא אמרה שטרויה זה סרט ממש טוב והיא לא אומרת סתם ואם היא חושבת שזה סרט מעפן אז היא אומרת כזה "Oh very nice.." ואז הוא כזה אומר לה, זה מה שאמרת לי כשריאיינת אותי על ג'ו בלק, אהההה נקרעתי שניהם היו כאל נבוכים!.... נראה לי הם ממש חברים טובים גם במציאות
ואיך היא כל הזמן דיברה על הגוף שלו והביכה אותו, ובקשר למה שמישהי אמרה פה שאופרה אמרה משו ובראד כזה, אופרה.... אז היא שאלה את אריק באנה אם גם הוא עבד בכושר מלא זמן כדי אממ.. אתם יודעות "למצק" את עצמו ובשביל השרירים... אז בראד כזה ביישן ונבוך
ועוד קטע אחד מבאס זה שאופרה אמרה שהוא הפסיק לעשן וכולם כזה מחאו כפיים אז הוא אמר אה תפסיקו אני שוב מעשן או משו כזה... כמעט בכיתי! טוב די אני ממלאת כאן עמוד שלם! אחלה תוכנית, ומישו יודע איפה אפשר לראות את הAfter the show with Brad & Eric?

יאפ אני שמה קישור ראיתי את זה כבר..

ואריק מזה חמוד שם!! וגם בראד כמובן.. כנסי לאתר לכי למולטימדיה ותרדי למטה עד שיהיה רשום אופרה- אפטר דה שואו.. תלחצי ותורידי! :)

כןןןןןןןןןןןןן הוא כזה חמוד !!!

הוא היה כזה מאמי וחמוד יואוווו!!!! ראיתי פעמיים חחחחח שהוא רקד את הריקוד הקטן הזה שהוא עשה סיבוב הוא היה הדבר הכי סקסי שראיתי בחיי!!!

ה אורחת

New member
אההההה כל כך!!!......

פשוט מושלמות! ואיפה היית כל כך הרבה זמן, לש שמעתי ממך כבר איזה שלושה ימים?

חח כן סורי! המסך של המחשב התקלקל

היום הביאו לי חדש!! יואווו כל כך הייתי רוצה להיות לידו שהוא רקד!! זה היה כזה חמודדד!!!!!!!! איך הוא הזיז תתחת!חיחי פשוט מתוק !!!חחחח זה היה דבר הכי חמוד בעולם!!!!!!!(טוב נו בין החמודים) ושוב!!! החיוך שלו הורס אותי!
אמא שלי כזה נכנסת לחדר ועושה כזה! מה???(בטון גבוה) למה לא אמרת לי שיש אותו בטלויזיה?? חחחחחח היא אמרה שהוא הזדקן!! אז הגנתי עליו מתוך אינסטינגט אז אני כזה אומרת לה נו הוא בן 40 מה את רוצה???!? חחחחחחחח הממ זהו..חחח

ה אורחת

New member
אההההה אני יודעת!

גם אמא שלי ככה, מממממממש אוהבת את בראד מאז שאני קטנה אבל ממש קטנה הוחדר לי למוח בבית שבראד הוא התגלמות היופי! אה ודרך אגב אני פשוט מנסה שאמא שלי לא תתפוס אותי במצבים כאלה..... חחח... אחרת אני רואה כזה סרט ואז היא באה וכזה הולכת מעיפה מבט בטלויזיה ממשיכה ללכת ופתאום מסתובבת:זה בראאאאאד פיט?! ואני כזה כן...-_-...... *פאדיחות* בכל אופן הוא היה פשוט מ ה מ ם! וכזה חמוד וביישן וצנוע ומצחיק ואוהב ו....... אהההה הוא כזהההההההה מושלם, די אני לא יכולה, דרך אגב תצביעי לטרויה בMSN סתכלי בהודעה שפתחתי :כנסו כנסו כנסו ותצביעו משו כזה ויש שם קישור

אני תמיד חשבתי שהוא לא כזה יפה

כמו שעושים ממנו אבל בזמן האחרון מעיקר מאז שראיתי טרויה והפנמתי שהוא מושלם בצורה מושלמת חחחח

ה אורחת

New member
האמת שאצלי זה סיפור דומה....

אף פעם לא ממש שמתי אליו, כאילו תמיד בתוך תוכי ידעתי שהוא ממש יפה אבל די הדחקתי את זה...... ואז ראיתי טרויה וחוץ מהעובדה שהייתי בשוק ופעורת פה רוב הסרט בגלל הסצנות הא אמממ... מופשטות (תרתי משמע) שלו....
אז אני כזה יושבת ליד בץ דודה שלך וחושבת כזה לעצמי:ווהו מה קרה כאן כרגע, הוא התפשט? אממ... וואו!
ואני כזה בשוק, אבל יאמר לזכותו שזו לא הסיבה העיקרית לזה שאני אוהבת אותו, הוא שיחק ממש נהדר בטרויה והוא ממש ריגש אותי והדהים אותי! אחרי טרויה כבר ראיתי מלא סרטים שלו והפנמתי שהוא שחקן גדול, הרבה מעבר לסתם פרצוף יפה הרבה הרבה מעבר..... בהרבה מאוד סרטים הוא השאיר אותי עם פה פעור גם בלי להוריד את החולצה

למעלה