אההההה.. Oh My God Oh My God!...
אההההההההה אוווווו מייייייי גוווווווד....... כרגע ראיתי את התוכנית, ותודה למי שהמציא את הוידאו כי הקלטתי הכל, שעה טהורה של בראד! שיווו כמו שכולכן אמרתן כבר, הוא כזה חמווווד, איך אופרה מביכה אותו כל הזמן והוא כזה מתבייש ואיך הוא מפרגן לכולם וכזה צנוע! איזה חמוד שהוא אמר אחרי שהיא שאלה אותו בקשר לילדים והיא אמרה שהוא אמר שהוא מצדו רק בנות אז הוא כזה "I like girls" ואז הוא אמר שהוא רוצה הרבה "Hers" כאילו ג'ן מתרוצצות בבית אווווו..... ואיך שהיא אמרה שטרויה זה סרט ממש טוב והיא לא אומרת סתם ואם היא חושבת שזה סרט מעפן אז היא אומרת כזה "Oh very nice.." ואז הוא כזה אומר לה, זה מה שאמרת לי כשריאיינת אותי על ג'ו בלק, אהההה נקרעתי שניהם היו כאל נבוכים!.... נראה לי הם ממש חברים טובים גם במציאות
ואיך היא כל הזמן דיברה על הגוף שלו והביכה אותו, ובקשר למה שמישהי אמרה פה שאופרה אמרה משו ובראד כזה, אופרה.... אז היא שאלה את אריק באנה אם גם הוא עבד בכושר מלא זמן כדי אממ.. אתם יודעות "למצק" את עצמו ובשביל השרירים... אז בראד כזה ביישן ונבוך
ועוד קטע אחד מבאס זה שאופרה אמרה שהוא הפסיק לעשן וכולם כזה מחאו כפיים אז הוא אמר אה תפסיקו אני שוב מעשן או משו כזה... כמעט בכיתי! טוב די אני ממלאת כאן עמוד שלם! אחלה תוכנית, ומישו יודע איפה אפשר לראות את הAfter the show with Brad & Eric?