ראיתם Yבעשר כברה ממש נחמדת
ע עגבניה ממולאה New member 28/7/05 #2 ../images/Emo41.gifמנצלש"ת לשאלה../images/Emo26.gif איך קוראים לזמר ששר בפרוייקט (אני יודעת שהוא "אבי" בישראלית מצויה, אבל מה השם שלו, המלא?). תודה
../images/Emo41.gifמנצלש"ת לשאלה../images/Emo26.gif איך קוראים לזמר ששר בפרוייקט (אני יודעת שהוא "אבי" בישראלית מצויה, אבל מה השם שלו, המלא?). תודה
ע עגבניה ממולאה New member 28/7/05 #4 תודה רבה../images/Emo39.gif אז אתמול קיבלתי נשיקה בלחי מווגדרס אבי ווסה והתרגשתי כמו ילדה קטנה (בהופעה המדהימה שהיתה אתמול בקיבוץ יראון).
תודה רבה../images/Emo39.gif אז אתמול קיבלתי נשיקה בלחי מווגדרס אבי ווסה והתרגשתי כמו ילדה קטנה (בהופעה המדהימה שהיתה אתמול בקיבוץ יראון).
ע עגבניה ממולאה New member 28/7/05 #9 פסטיבל קול המוסיקה בגליל העליון היתה הופעה מקסימה. לא הייתי בשאר הפסטיבל, אבל אני גרה באיזור ואת זה לא הייתי מפסידה. (ואני בימים האחרונים של החודש התשיעי, קיפצתי והתרגשתי!).
פסטיבל קול המוסיקה בגליל העליון היתה הופעה מקסימה. לא הייתי בשאר הפסטיבל, אבל אני גרה באיזור ואת זה לא הייתי מפסידה. (ואני בימים האחרונים של החודש התשיעי, קיפצתי והתרגשתי!).
Y yinnon2 New member 28/7/05 #5 אין לי "יס"..../images/Emo13.gif... אבל זו תכנית ממש נחמדה..מיכאל הנגבי מצחיק..
L Libesasa New member 28/7/05 #7 למי שאין yes...../images/Emo44.gif ומעוניין לדעת מה היה בראיון עם כברה קסאי שישלח לי מסר אישי... המשך יום נעים
למי שאין yes...../images/Emo44.gif ומעוניין לדעת מה היה בראיון עם כברה קסאי שישלח לי מסר אישי... המשך יום נעים
W willo1 New member 28/7/05 #8 אם אני לא טועה יש לי את זה מוקלט אבל אני צריכה לבדוק אם לא הקלטתי על זה כבר משהו אחר