ראיתם? מפה כמובן
ק קיץ ענבים New member 19/11/07 #10 הוא מלך! אני לא מבין למה אתם לא מפרגנים לו, זמנים השתנו - והוא מתאים את עצמו אליהם, אבל עדיין הוא נשאר אותו יוצר וזה מה שחשוב.
הוא מלך! אני לא מבין למה אתם לא מפרגנים לו, זמנים השתנו - והוא מתאים את עצמו אליהם, אבל עדיין הוא נשאר אותו יוצר וזה מה שחשוב.
כ כולם אוהבים את ישראל New member 19/11/07 #12 יש קליפ אנימציה יפני בכניסה לאתר רק ש,, המחשב שלי לא משהו או קו ההתחברות רעוע וזה לא ממש עובד
ס סכין חדה של געגוע New member 20/11/07 #17 זה קליפ רישמי אני בטוחה. זה הגיוני מאוד. היום הרבה להקות עושות קליפים כאלה.
G G י ט ר י ס ט New member 21/11/07 #18 ../images/Emo168.gif אחד הקליפים והשירים היפים........... טנקס למי שהעלה את הקישור.......
H hagzi New member 21/11/07 #19 ../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif השיר הזה הרבה יותר חזק באנגלית... אולי בגלל שהקול של סטיבן יותר נעים ומרגיע מהקול של אביב
../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif השיר הזה הרבה יותר חזק באנגלית... אולי בגלל שהקול של סטיבן יותר נעים ומרגיע מהקול של אביב
כ כולם אוהבים את ישראל New member 19/11/07 #13 אממממ מיכתב שמאוד משכנע אממממ מיכתב שמאוד משכנע למרות שיש כמה ספקות אבל למי יש כוח לכתוב על זה כבר שיהיה רק כול טוב! היו מבורכים באשר תהיו
אממממ מיכתב שמאוד משכנע אממממ מיכתב שמאוד משכנע למרות שיש כמה ספקות אבל למי יש כוח לכתוב על זה כבר שיהיה רק כול טוב! היו מבורכים באשר תהיו
כ כולם אוהבים את ישראל New member 20/11/07 #16 מקווה שימשיכו להוציא דיסקים ממש כן יש אנשים שעדיין קונים בצורה אורגינלית דיסקים לא מורידים ולא צורבים כן יש כמה כאלו "עצוב" שאומן כמו גפן מגיע למסקנה שלא שווה לאומנים להוציא שלם נורמלי
מקווה שימשיכו להוציא דיסקים ממש כן יש אנשים שעדיין קונים בצורה אורגינלית דיסקים לא מורידים ולא צורבים כן יש כמה כאלו "עצוב" שאומן כמו גפן מגיע למסקנה שלא שווה לאומנים להוציא שלם נורמלי
Y yellow cheese New member 24/11/07 #20 שיהיה לו ב"הצלחה... ../images/Emo24.gif בסה"כ אחלה תוספת למשכורת, לא? אני מאחלת לו רק טוב, בע"ה.