ראיתם?!

Veiltail

New member
טחח!

שמעתי על הנשמה מפה לפה לעגל,שמעתי על הנשמה מפה לפה לכלב,אבל לא שמעתי על הנשמה מפה לפה לדג!!!! מיי גוד! אנשים משוגעים! למרות שהוא עשה את הדבר הנכון...זה לא נשמע ממש מקובל בחברה הישראלית...

עוזאבי

New member
פששש וילטייל כמה זמן לא היית פה...

בכל מקרה זה נשמע לי בולשיט!!!

Veiltail

New member
אתהעוד לא קלטתה?

תראה,אני אפרוח זהב,אני עוד מתלבטת בין הניקים השליירית אפרוח זהב או וויילטייל,מי שאתה מדבר זו VELTAIL שעזבה,כי לא ממש הבנתי,היא טסה לחו"ל,וכשהיא חזרה היא יצאה לאיזה טיול או לא יודעת מה,ועכשיו אין לי מושג למה היא לא חוזרת,אם אני לא טועה זה כי אין לה זמן,היא מתכוננת לעבור דירה ושלחתי לה מסר שאלתי אותה על זה,מה זה קשור וכו',היא אמרה שלא יהיה לה זמן למחשב,ושהיא נותנת לי ת'ניק,אז אני לא משתמשת בניק שלה(היא נתנה לי ת'סיסמה)אבל גם אני לא משתמשת בניק שלה,זה ניק חדש שלי! הבנתה? עכשיו איזה ניק כדאי לי?אפרוח זהב,השליירית או זה?

Veiltail

New member
ווילטייל ויילטייל!

אני וילטייל! וולטייל זו מישהי אחרת! אתה קצת מבולבל. אז אני אסביר-אני השליירית/סימסית/סימסית עולמית/אפרוח זהב/ס י מ ס י ת/סימסית עולמית/סימסית ואש בשמיים/סימסית ומקסיסית ועוד... עד כאן ברור? VELTAIL זו מישהי אחרת,שהיתה לזמן קצר ועזבה.היא השאירה לי ת'ניק שלה(נתנה לי ת'סיסמה)אבל איני רוצה אותו,עשיתי לי ניק דומה,שהוא זה,שבעצם זה השם המדעי של השלייר כיפה אדומה!שזה סוג הדגים שיש לי! הבנתה?

Veiltail

New member
לא התעצבנתי עליך!

אני נראיתי לך עצבנית? בגלל שאני מרוקאית מה עשיתה ממני?<! עליך אני עצבנית? תיארתי לעצמי שיהיו אי הבנות,אבל לא התעצבנתי! כפרה,עליך אי אפשר להתעצבן!

למעלה