ראיתם...

• פותח הנושא AlteX
  • פורסם בתאריך

AlteX

New member
ראיתם...

את זה? נראה לי רעיון נחמד, ואם יהיו עוד כמוהו זה יכול לקדם את הנטוריזם... גם אם הבחור המסוים הזה כנראה לא התכוון לעשות דווקא את זה.

giora10

New member
כמעט עירום = כמעט נטוריסט???../images/Emo41.gif

התמונות יפות מאוד, ניהנתי מאוד לצפות בהם, אך: העירום הוא חלקי ואישי ואינו עירום חברתי. זה פשוט "כמעט עירום" כפי שהגדיר המצולם עצמו. מה הקשר לנטוריזם אינני יודע. לדעתי לא כל עירום (או חצי עירום) הוא נטוריסט/נודיסט. (הכוונה לזכר ונקבה כאחד) אנו מתרחצים בעירום, עושים מין בעירום (טוב לא כולם...יש כאלה שעושים זאת...חצי לבושים, או עם חציצה) יש כאלה שמפגינים בעירום, ויש כאלה שחושפים גופם בציבור לשם הנאה רגעית, דבר שמנוגד לחוק. לכל הדוגמאות האלו אין קשר לעירום חברתי, קרי נטוריזם.

sl 3977

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גיורא קבל חיובי חזק אתה צודק ב100% בכל מילה ומילה והתמונות שהחובבן הזה פרסם אינן נטוריסטיות והבחור מסתיר את איבר המין שלו אז הוא סתם עושה פרובוקציות והוא סתם מנסה לגרות בנות

קוואנט

New member
רגע, רגע,רגע....

אם מישהו מעדיף ללכת לחוף הים, לשבת ולקרוא ספר בגפו, הוא לא נטוריסט? אם מישהו סתם אוהב להיות עירום במים - הוא לא נטוריסט? אני לא בטוח שחייבים להיות עם עוד אנשים בשביל להיות בעל נפש נטוריסטית.

ערן שחר

New member
נחמד אבל

הוא הסתכן במעצר על התערטלות בפומבי אני אוהב להשתזף הערום ולהתרחץ בים הערום אבל מקפיד במקומות שיש מעט אנשים לא מבושה אבל צריך לשמור על החוק ולא להטריד את הציבור

giora10

New member
נטוריזם = עירום חברתי

על מי הוא נטוריסט דיברנו רבות בפורומים. כל אחד מגדיר את הנטוריזם בדרכו שלו. לטעמי האישי, הייתי קורא לאותו אחד/ת שמבלה בעירום בקריאת ספר ו/או נמצא על שפת הים - עירום בלעז נודיסט. אך זה עניין סמנטי בלבד. הקמנו קהילה נטוריסטית ע"מ ליהנות ביחד בעירום. אותם נודיסטים המבלים בגפם בחוף מבודד, אינם תורמים מאומה לקהילה. אם היה לנו מקומות מוסדרים אחרים, בנוסף לחוף נווה מדבר, אותם נודיסטים בודדים היו תורמים לכמות. וכבר דיברנו רבות בפורום שאני מנהל בשבע שנים האחרונות על נטוריסטים אנונימיים. http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=1936792

ערן שחר

New member
אין לי בעיה להיות עם עוד ערומים

וגם יוצא לפעמים להיות עם אחרים אבל מה לעשות שאני גם בחיפה וקשה לי להגיע למקומות המפגש אם היו מפגשים בחיפה הייתי בא אני רק מתרחק כדי לא להפריע לאחרים הלבושים

rackany

New member
לפי דעתי, יש פה משהו חברתי

סופרים רוסיים היו מומחים בלכתוב דבר אחד ולהתכוון בסתר וברמזים לדבר אחר, כך גם בהרבה אומנויות. השאלה היא איך אנחנו (או אתה, כפרט) מתרגמים את המעשים של הבחור. אם הבחור מתייחס למעשיו כאומנות (לא התעמקתי הרבה באתר). אז אני אישית, למרות שמעורבים פה נסיונות לרייטינג, שעשוע ופרסום, מוצאת זיק חברתי קטנטן. פעם הצטלמתי בעירום בפומבי בארץ רחוקה (הצילומים מוחבאים היטב בכספת...) אבל לא היה בכך שום דבר חברתי אלא שעשוע והנאה בלבד. לא פירסמתי, לא עשיתי פרובוקציה וכמעט אף אחד לא ראה אותי, על כן זה לא משהו חברתי.

למעלה