ראיתן "דקה לחמש"

• פותח הנושא ligo
  • פורסם בתאריך

ligo

New member
ראיתן "דקה לחמש" ../images/Emo35.gif

הייתה שם בחורה שניסתה להכנס להריון 17 שנים (!!!) ולאחר 30 הפריות מבחנה היא מחזיקה תינוקת קטנה ויפה בידיים! איזה אושר
איזו מתנה! ואני גם קיבלתי היום "מתנה" מאמא שלי: יכול להיות שהיא בהריון... זה מה שהרופא חושב ומחר היא תעשה בדיקת דם ואז נדע... שוב מצחיק שמי שלא רוצה מקבל...אנחנו 5 ילדים בבית, אני הבכורה ואחותי הקטנה בת 12, שזה הפרש מאוד מכובד. זה יהיה קצת מוזר אם יהיה פתאום עוד ילד בבית. בייחוד יהיה מוזר שהתינוק הזה יהיה הדוד של התינוק שלי שיגיע מתישהו, ואם הם יהיו בערך באותו הגיל זה too much . ואם התינוק שלי יסרב להגיע, כמו עד עכשיו, אז יהיה בסדר?... אני עוד לא יודעת איך בדיוק אני מרגישה עם זה. אמא שלי לא יודעת שאני בטיפולים. הכי הגיוני יהיה לעשות הפלה אבל אסור לה הרדמה מלאה. בכל מקרה, זאת אמא שלי ואני אוהבת אותה בלי קשר למה שיהיה. כנראה באמא אי אפשר לקנא...

LIGOקודם כל מזל טוב אני הייתי ..

מאוד מאושרת עם אימא שלי היתה מביאה עוד ילד אח /אחות למישפחה זה מרגש ...רק היא קצת עברה את גיל [בת 50 ]... גם אני ראיתי בדקה לחמש על הבחורה בת ה-42 שילדה בת זה ריגש אותי והתחלתי לבכות כי מי אם לו אנחנו נבין מה זה לעבור הפריות והיא עברה 30 כל הכבוד לה !!!

ligo

New member
עדכון

טוב, בסוף אמא שלי לא בהריון. עדיין לא יודעים מה היא כן, אבל בהריון לא. האחים הקטנים התאכזבו, הם דווקא רצו "צעצוע" חדש בבית, אבל הגדולים נשמו לרווחה.

למעלה